...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Presidents Summit

Jacob Strachotta til Presidents Summit

DATO

Presidents Summit is Northern Europe’s leading business conference taking place at Lokomotivværkstedet in Copenhagen. For more than a decade, we have provided a platform for actionable insights, inspiration and network.

Så fik jeg muligheden for at pitche HelloMind til Presidents Summit. Det var lige inden at landet blev lukket ned igen pga. Omikron varianten. Så det var ret heldigt. Der var 3500 ledere indenfor erhvervslivet. Og hvorfor var vi der så? 

Jo, fordi HelloMind appen er et såkaldt Digital Terapeutisk værktøj, som er i rivende udvikling lige nu. Og vi ledte efter kompetente bestyrelsesmedlemmer og Investering til HelloMind Appen der kan hjælpe med den fortsatte vækst. Det gik super godt. Jeg præsenterede HelloMind på engelsk for et par hundrede mennesker og fik en masse god respons. Vi har allerede fået et nyt bestyrelsesmedlem, men mere om det i et andet indlæg.

Fantastisk oplevelse og virkelig mange dygtige mennesker.

Jacob Strachotta CVX

Om aftenen var der så koncert med selveste DAD. Det havde vi nok ikke fået lov til at opleve med Omikron varianten. Fed koncert!

Der var også lounge musik og drinks…. jeg tror mange savnede, at komme lidt ud efter al den isolation der har været. Det kunne man godt fornemme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder