...

Hypnose behandling vægttab

Hypnose er en af de hurtigste måder til at finde de underliggende følelser som har forhindret dig i at få et varigt vægttab. Både dårlige følelser, som ved trøstespisning og gode følelser hvor du spiser for at få mere ro, blive gladere, hygge eller skabe tryghed. Uanset hvilke følelser der ligger til grund for din spisning, sukkertrang eller unødigt stort alkohol indtag, så er det fælles for dem alle at den eneste følelse du skal spise på er sult. Den eneste følelse man bør drikke meget på er tørst. Hvordan får du så ændret de følelser som ligger og forstyrrer vægttabet? Læs videre og få forklaringen.

hypnose vægttab

Hypnose vægttab virker det?

Hypnose er rigtigt godt til at finde den underliggende årsag til hvilke ubevidste vaner der bidrager til at du tager på i vægt. Man kan så finde ud af om nogen af dem er knyttet sammen og har en primær kerne, der når den løses fjerner mange af de koblinger som bidrager til de usunde vaner. Når man hypnotiseres til en vægttab, så får underbevidstheden ikke en kostplan. Du ved sikkert allerede godt hvad du bør spise og hvor meget. Men, det som kan forhindre dig i at spise det rigtige er ofte følelser der får dig til at overskride dine eget mål for et vægttab. Det kan så påvirke selvværdet og man kan føles sig uværdig og ikke god nok. Når du bruger hypnose til vægttab, så kan du undgå at de følelser påvirker dit selvværd og derved får du også et styrket selvværd når du bruger hypnose til vægttab.

En hypnosebehandling varer ca. 1 time. Når årsagen til angsten er fundet og problemet løst, så er varigheden af hypnosens effekt for altid.

Hypnose vægttab erfaringer

Jeg har skrevet en bog om vægttab med hypnose i samarbejde med politikens forlag. Du kan finde den på alle landets biblioteker, hvor den er i udlån.

Vægttabsforløb

Det er forskelligt hvor mange behandlinger man skal have for at komme på det rigtige spor i ens vægttab. Der hvor du ikke behøver at tænke over det. Men, kan spise lige det du vil i mængder som giver dig et vægttab. Hvor du ikke skal være meget striks, men underbevidstheden hjælper dig med at vælge det rigtige uden du føler sult eller afsavn. Generelt ligger det på 2-4 behandlinger for at få fat i alle de underbevidste mønstre som tidligere har givet tilbagefald i et vægttabsforløb.

Vægttab uden motion

Der er mange som løber og løber. Eller træner og træner. Men overhovedet ikke taber sig i vægt. Knokler løs, men uden at det giver resultater. Selvfølgelig er det altid godt for kroppen, hjertet og lungerne at motionere. Men, hvis du ønsker vægttab er det vigtige at du indtager mindre end du forbrænder. Og det sted hvor du kan få den hurtigste gevinst og ændring er ved kostændringer. Så kan du altid lægge motion til senere i forløbet. Men, hvorfor taber alle sig så ikke af kostændringer. Fordi, der kan være underliggende ubevidste mønstre som saboterer dine kostændringer. Der hvor du kommer til at gøre ting som ikke følger kostplanen. Det er der hypnosebehandling kan hjælpe. Hjælpe med at fjerne de uhensigtsmæssige ubevidste mønstre som får dig til at afvige eller stoppe med den kost som er den bedste i et vægttabsforløb.

Vægttab hurtigt

Hypnose behandling er en af de hurtigste måder, at få et varigt vægttab. Det er også en af de sundeste måder, da du ikke behøver at gå på slankekur, faste eller undvære alle lækkerierne. Når dine følelser ændrer sig i forhold til lækkerier, søde sager og hurtige kulhydrater (chips, sodavand, slik, kage o.lign) så vil du mærke at trangen til disse ting forsvinder. Hvis der er ikke er nogen trang, er det langt lettere at undgå det og sige nej, hvis du bliver tilbudt det.

Vægttab og slankekur med hypnose

I behandlingen vil vi arbejde med at finde de triggere og alarmfølelser som bliver aktiveret i din dagligdag. Der ligger altid noget bag ved dem. Noget som kommer før du mærker en trang til at gøre noget. I den underbevidste tilstand er det meget nemmere at finde ud af årsagssammenhænge og hvad det er som har været med til at skabe de dårlige vaner. Overvægt er ikke årsagen, men et symptom på noget. Og det er det som bliver afdækket under hypnosebehandlingen. Det giver ofte en aha oplevelse og en lettelse af finde ud af hvad der ligger til grund for ens vægttab.

Hypnose vægttab gratis

Desværre er hypnose for vægttab ikke gratis. Men, hvis du har lyst til selv at arbejde med at behandle din overvægt, så kan jeg anbefale appen HelloMind. Jeg har indtalt alle hypnoser på den. Vægttab har sit helt eget punkt i appen. Der er mange sessioner til at klare lige det du har brug for at få løst. Der er tre dage gratis fuldt adgang til alle 350 sessioner i HelloMind biblioteket. 

Hypnose vægttab app og lydfil

HelloMind appen fungerer ligesom en lydbog. Du tager hovedtelefoner på, vælger session og lytter. Hypnose appen er på dansk og har 4.5 stjerne i appstore. Du kan hente HelloMind her.

Book tid til hypnose

Du kan se mine ledige tider til hypnosebehandling i kalenderen og booke med det samme. Klinik i Valby

maj 2024
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Kontakt mig