...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hvordan bliver man hypnotisør?

Hypnose behandling

Kan alle blive hypnotisør?

Både nej og ja.
Alle uanset baggrund kan melde sig til vores professionelle hypnose faguddannelse. Du vil her lære alle de redskaber, der skal til, for at du kan hypnotisere og arbejde med andre under hypnose.

Derefter er det selvfølgelig vigtigt, at du øver dig. Ligesom enhver anden form for uddannelse, så er det vigtigt at dygtiggøre sig. Derfor har vi sørget for, at du bliver tilmeldt Danmarks mest aktive hypnose forum lige efter din uddannelse. Samtidig har du fra forumet adgang til over 280 timers online video baseret undervisning, hvor du vil kunne udbygge og forbedre dine teknikker og indsigt i hvordan det bevidste, underbevidste og ubevidste arbejder sammen.

Vi glæder os til at se dig og give dig en fantastisk faglig viden, støttet af en personlig udvikling.

1000 tak for et fantastisk udfordrende og meget, meget lærerigt kursus. Du er ikke blot en fremragende hypnotekniker, men også en meget kompetent og afbalanceret hypnoterapeut og det var rigtig godt at se.

Først bliver du hypnotisør derefter hypnoterapeut

Grunddelen til hypnotisør, hvor du lærer at hypnotisere dine klienter dybt og samtidig genkende ægte dyb hypnose (somnambulistiske stadier), er inkluderet i Fag Uddannelsen.

Det er en fordel at vide nøjagtigt, hvornår en person er i hypnose for at kunne time tidspunktet, hvor de terapeutiske værktøjer kan implementeres.

Du vil lære nogle redskaber, som utrolig hurtig skaber forandring i forhold til psykoterapi, samtale terapi og andre terapiformer, som bearbejder det bevidste sind, for at nå ned til det underbevidste sind og den vej igennem få en forandring i personens mentale eller følelsesmæssige eller adfærdsmæssige område.

Du lærer

 • At Hypnotisere
 • Hypnotisere de, som ikke umiddelbart kan hypnotiseres.
 • Trancefordybende teknikker.
 • Hurtige og lynhurtige teknikker til hypnose.
 • Bruge sproget på en ny måde
 • Kontakt med den der skal hypnotiseres
 • Hvordan du tester for trancedybde
 • Det hypnotiske sprog
 • SKabe kontakt til det underbevidste sind
 • Nye hypnose teknikker
 • Skjulte og diskrete hypnotiske teknikker.
 • De hemmeligheder, de andre ikke fortæller om hypnose.

Det er en fordel at kende til de hypnoterapeutiske teknikker, som kan anvendes i forbindelse med at arbejde med mennesker i hypnose.

Det vil sige, at når du tilmelder dig faguddannelsen, bliver du både hypnotisør og hypnoterapeut. Der vil du med hypnoterapi faktisk kunne reducere den tid, der skal bruges med en faktor 10.

Det forudsætter selvfølgelig, at du kan bringe personen ind i hypnose. Du vil lære på uddannelsen, at bringe en person ind i trance.

Du vil lære at teste for trance dybden, så du ved, at han/hun er i den rigtige trancedybde, inden du begynder at bruge de terapeutiske redskaber, som er utrolig effektfulde, såfremt hypnosen og trancen er tilstede.

Det har været utrolig spændende. Hver dag har været en stor oplevelse, som har varet ved efter vi sluttede hver dag. Jeg ved, at nogle ting vil ændre sig i mit liv fremover. Utrolig spændende… Giver nogle hjælpe værktøjer til at se anderledes på tilværelsen. Har aldrig oplevet så godt et kursus og taler med stor begejstring til alle om det.

Uddannelsen er opdelt i 2 hoved moduler

1. del – Uddannelse til Hypnotisør og 2. del – Uddannelsen til Hypnoterapeut.
 
Uddannelsen er delt op og forløber over otte dage i træk. Indenfor de otte dage er der to hovedmoduler . Du bliver både hypnotisør og hypnoterapeut på denne faguddannelse.
 
Tidlig tilmelding på hypnose uddannelsen anbefales, hvis du ønsker at sikre dig en plads på næste hypnose uddannelse.

Stor ros for en indlevende og humoristisk undervisning. Du er meget kompetent og forstår at formidle stoffet på en let og forståelig måde. Du er meget inspirerende. Det bedste kursus som jeg har været på til dato. Tusind tak for et rigtig godt kursus og nogle pragtfulde dage.

Kan man virkelig nå at lære det hele på 8 dage?

Det er ikke altid, at mere tid giver mere sikkerhed i udførelse af et hverv.

Hvorfor ikke få alle værktøjerne på en gang? Den følelsesmæssige oplevelses orienterede indlæring vil i de 8 dage give dig en ubevidst kompetence, samtidig med de værktøjer, du lærer bevidst.

Det betyder, at du efter uddannelsen er gennemført, stadig – mens du hypnotiserer klienter – vil have et underbevidst sind, som arbejder videre med at integrere alle hypnosens elementer i dit bevidste sind.

Efter klasseundervisningen har du frit adgang til ca. 280 timers online undervisning, fordelt på 9 emnekurser, 3 fagkurser og 1 specialekursus.

Suggestion betyder at stille forslag, men hvor der udøves en påvirkning.

Mange mennesker kan faktisk få en ret god lindring ved suggestion alene. Man kan bearbejde, at en person f.eks. er angst for angsten, har nervøsitet eller usikkerhed, utryghed eller lavt selvværd. Alene dét, at bringe personen ind i hypnose på den rigtige trance dybde og påvirke med positive forslag, så dét, der bliver sagt, installerer sig og skaber forandring i den permanente del af hukommelsen, vil resultere i, at personen får en kur. Nogle mennesker skal ikke have særlig mange positive suggestioner, for at kunne mærke en forandring. Så længe det underbevidste sind arbejder med det bevidste sind, kommer forandringen helt af sig selv.

Du når altså, at blive kompetent til at hypnotisere på de første fem dage. Bringe en person i hypnose, teste for trance dybde og give suggestion og vække dem op igen. Du lærer også ,hvordan forskellige mekanismer og detunderbevidste sind virker. Du lærer også, på de første fem dage, at give dét, man kalder vågensuggesion, altså hypnotiske forslag i vågen tilstand – plus en hel masse andre ting.

Hvem er hypnotisør uddannelsen for?

Det er i princippet for alle mennesker. Det er en åben uddannelse og måske har du et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker. Det kan også være, at du er selvstændig og ønsker en udvidelse af den måde, du arbejder og leder dagligdagen. Måske er du fagprofessionel og arbejder med mennesker i forvejen, men har brug for et redskab, der går dybere ind i sindet.

Et redskab, der kan skabe varig forandring i den følelsesmæssige del af hukommelsen. Du vil lære nogle teknikker, som tidligere kun har været forbeholdt de få.

Alle der arbejder med hypnose, opdager pludselig, hvor mange steder det finder anvendelse, både indenfor områder såsom sundhed, selvledelse, salg, marketing, partnere, skrivekunsten, kommunikation og personlighed. Du kan også bruge hypnose faguddannelsen som et supplement til en uddannelse, du allerede har taget.

Eksempelvis har mange NLP terapeuter taget hypnoseuddannelsen for at komme dybere i trance arbejdet. Terapeuter og Psykologer tager uddannelsen, for at kunne fjerne klienters følelsesmæssige blokeringer, der hindrer kognitiv integration og forandring. Sexologer tager uddannelsen, for at fjerne gamle traumer på klienter. Traumer, der har forhindret et frit flow af den seksuelle energi.

Selvstændigt erhvervsdrivende tager uddannelsen for at opnå personlig udvikling og forståelse for de ubevidste mekanismer, der styrer en selv og medarbejdere. Hypnose er et perfekt redskab til at nå dybere problemstillinger i forbindelse med coaching. Har du, som coach, brug for efteruddannelse, så kunne hypnoseuddannelsen være noget for dig.

Online system til efteruddannelse

Udover selve uddannelsen får du også adgang til online faglige forum, online efteruddannelses kurser og online chat med kollegaer og m.m. Online værktøjer, som du kan bruge direkte efter uddannelsen. Din succes er vores succes.

3 Gode grunde

  • Du lærer dig et fag, som er tidsløst, der er altid brug for dig.
  • Du lærer at hjælpe andre og hypnotisere dig selv til et bedre liv.
  • Du bliver økonomisk uafhængig, efterhånden som din dygtighed skærpes.

Hvorfor Institut for Avanceret Hypnose

Vi har gjort det til vores mål at uddanne de bedste hypnotisører.

Vi er ikke de eneste, som uddanner hypnotisører, men vi er det sted, som har uddannet flest hypnotisører. Det er netop fordi, vi lægger en ære i at hypnotisører, som certificeres fra Institut for Avanceret Hypnose, skal være de bedste.

Jeg er kun glad for, at 80% af vores hypnose kursister kommer på anbefaling af tidligere kursister.

Tak for det.