...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Selvledelse Kursus

Kom et skridt foran. Nå de ting du gerne vil nå.

Lær at hypnotisere dig selv til at præge, implementere og programmere dit underbeviste sind til at nå de mål du har i livet.

Du vil lære suggestion, så du kan give din underbevidsthed forslag til forandring. Du vil kunne bearbejde din underbevidsthed til hurtigere og nemmere at nå de mål du sætter dig.

Få en bedre kommunikation internt, mellem din egen bevidsthed og underbevidsthed. Det vil gøre livet og arbejdet meget nemmere i det daglige og gøre din kommunikation med andre meget nemmere ved at du selv har styr på din egen indre kommunikation og kan adskille følelser, tanker og handlinger.

Lær de teknikker der gør dig til en succes både privat og arbejdsmæssigt.

 Et kursus i selvledelse varer i to dage. 

Det er lige meget om det er på det private område eller om det er arbejdsmæssigt, familie eller venner. Uanset hvad det er du vil arbejde med, så kan du gå ind og bruge selvledelse til at disciplinere dit underbevidste sind.

Når dit underbevidste sind er disciplineret. Det har en karakter, hvor du kan fortælle eller tænke en tanke og så sker det.

Så vil du kunne opnå dine mål meget meget hurtigere. Der vil ikke være noget forvirring. Der vil ikke være nogen forstyrrelse. Der vil ikke være nogen konflikter med følelser eller du føler du er nødsaget til at gøre noget andet eller hvad tænker andre om det du gør.

Du får en eller anden ny form at være på, hvor du kan tilrettelægge hvordan dit liv skal være. Ved selvledelse vil du lære at give dig selv suggesion. Påvirke dit underbevidste sind i en positiv retning og bygge lag på lag på lag på, så du når det du gerne vil.

Selvledelse giver også mulighed for nogle helt andre ting og det er at drage din kreativitet frem fra dit underbevidste og ubevidste sind, altså helt dernede, hvor der ligger enorme mængder af ressourcer uudnyttede.

Find forskellige symboler og kreativt sprog i dit underbevidste sind og hiv det frem under hypnose, hvor du hypnotiserer dig selv, så kan du trække det frem til at bruge i dit arbejde.

Vi har jo alle sammen brug for at genopfinde os selv og lave noget nyt. Lære, hvordan du kan gøre det og samtidigt få det installeret i dig selv så hurtigt, at du kan være et skridt foran.

At du faktisk får mulighed for at kunne nå de ting, som du gerne vil. Du lærer altså, at hypnotisere dig selv og du lærer også de ord du skal bruge til at give dig selv de rigtige forslag, så dit underbevidste sind ikke bliver forvirret over hvad det er du vil have det til.

Få en meget konkret og simpel teknik til at gå ind og forbedre dig selv. Det betyder, at du langsomt kan begynde at bearbejde din egen underbevidsthed og nå de mål du godt vil, men også til at fjerne begrænsninger, som du måske allerede har identificeret.

Det vil også være muligt, at du selv vil kunne identificerer nogle mulige begrænsninger, som ligger i dig og så afmontere dem ved hjælp af selvhypnose.

Når begrænsninger bliver afmonteret, så bliver der frigjort energi i det underbevidste sind til at dit bevidste sind også arbejder bedre.

På den måde vil du lære en hel vifte af ting, som faktisk gir dig en god mulighed for at kommunikere både indad til med dig selv. Jo bedre du er til at kommunikere indad til med dig selv gennem dit bevidste og ubevidste sind, jo nemmere vil det også være for dig at kommunikere udadtil, hvor du simpelthen kan fortælle folk, hvad det er du vil have.

Du vil få meget lettere ved at udtrykke dig forståeligt og kunne adskille tanker fra følelser fra handling.

Selvledelse er noget, der kan bruges i mange forskellige kategorier. Hvis du  f.eks. er sælger vil du ha en god mulighed for at finde ud af hvad det er du skal sige, for at kommunikere et budskab til den person, som står overfor dig.

Hvis du skal sælge en vare, lige som at jeg skriver til dig nu, fordi jeg har en vare som jeg godt vil sælge, så gælder det jo om, at jeg lige nøjagtig rammer de behov som er i dig.

Hvordan afdækker du en persons bevidste og underbevidste behov så du ikke kun lytter til hvad det er de siger til dig bevidst, men også kan kigge på deres kropssprog og høre på intonationen i deres stemme om de lige pludselig hæver eller sænker den eller bruger anderledes ord end de gjorde lige før.

Hvad for et system går de ind i. Du kan faktisk afdække, hvad er deres underbevidste behov? Og hvis du opfylder det underbevidste behov, så er det fuldstændig ligegyldigt med hvad deres bevidste behov det er.

Underbevidstheden vil altid være den der vinder. Hvis du vil lære de her teknikker til hvordan du bliver bedre til at både kommunikere med dig selv og kommunikere med andre.

Du kan nå de mål, du godt vil her i livet eller gøre dig selv til en succes både privat og indenfor det erhverv du nu har, uanset om det nu er et kreativt fag eller det er et meget målrettet fag og lige meget hvilket niveau du er på, kan du faktisk gå ind og bruge de her redskaber.

Så er selvledelse det som du skal vælge. Kig lidt rundt på hjemmesiden.

Læs om hvad der står. Dyk ned i det. Kig på nogen af de klip der er på hjemmesiden. Du kan tilmelde dig direkte online, når du har lyst og når du har tid til det.

Jeg glæder mig til at se dig

Praktisk