...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnose mod angst

Angst findes overordnet i tre former. Generaliseret angst som ikke er begrænset til bestemte situationer, men hvor man bekymrer sig mere end normalt. Har højere ængstelse og uro i en stor del af tiden. Socialfobi, som er kendetegnet ved at man har uro og nervøsitet i sociale situationer. Og fobier, som er angst der er koblet til specifikke situationer som eksamen, højder, lukkede rum, edderkopper o.lign.

hvor kommer angst fra

En vej til indre ro

Angst kan føles som en konstant ubuden gæst, der fylder hverdagen med bekymringer og frygt. Det er en tilstand, som kan være lammende og hindre dig i at leve dit liv fuldt ud. Men hvad hvis der fandtes en måde at byde denne gæst farvel på? Hypnose har vist sig at være en effektiv metode til behandling af angst, og derfor har jeg, Jacob Strachotta, specialiseret mig i netop dette. Med 25 års erfaring, kender jeg til de problemstillinger du står over for og er derfor forberedt på at komme din angst til livs.

Kan hypnose fjerne angst?

Hypnose er rigtigt godt til at finde den underliggende årsag til angsten. Hvorfor angsten er opstået. Man er ikke født med angst, men undervejs i livet har man måske oplevet ting som har påvirket en i en sådan grad at det har givet et varigt indtryk. Man kan så enten få angst med det samme eller den underliggende angst kan blive aktiveret af yderligere en oplevelse senere i livet. Her er hypnose mod angst godt til at finde ud af de sammenhænge der i sin tid skabte grundlaget for angsten.

Behandling af angst med hypnose

Angst er ikke blot en følelse, men en kompleks tilstand, der kræver en dybdegående forståelse og behandling. Min tilgang til hypnose mod angst er baseret på mange års erfaring og en forståelse af, hvordan sindet fungerer. Gennem hypnose arbejder vi på at genetablere forbindelsen mellem dit bevidste og underbevidste sind, hvilket giver dig værktøjerne til at håndtere og overkomme din angst.

Kan man helt kurere angst?

Hypnose behandling er et samarbejde mellem klient og hypnotisør. Såfremt, at det fungerer vil det være muligt at få læst de spændinger som ligger til grund for angsten og derved vil man opleve efter behandlingen at man ser og føler situationen helt anderledes. Man slipper den indre spænding som lå i det ubevidste og gav uro og nervøsitet. Når den ikke er der mere, så er angsten væk. Det kan godt være man skal vænne sig lidt til det, og måske finde ud af hvordan man fremover håndterer situationen. Men det er som regel ret let at gøre selv, når uro’en er ude.

Hvad kan man gøre for at dæmpe angst?

Der er mange øvelser man kan lave for at dæmpe angsten. Man kan arbejde med sin vejtrækning, man kan udfordre sig selv i de angstfyldte situationer og lære at håndtere dem eller man kan meditere. Men, hvis man gerne vil angsten helt til livs og ikke skulle bruge tankekraft i det daglige på at undertrykke angsten eller arbejde med den, så er hypnosebehandling vejen frem. 

Hvor længe varer hypnose?

En hypnosebehandling varer ca. 1 time. Når årsagen til angsten er fundet og problemet løst, så er varigheden af hypnosens effekt for altid. Det er individuelt hvor mange hypnose behandlinger man skal have for at få bearbejdet angst problemet. Det kan være et sted mellem 1-4 behandlinger som det mest normale.

Hvordan ved man om man er i hypnose?

Hypnose er en tilstand. Meget ofte, så mærker du først at du har været i hypnose efter hypnose sessionen. Det er fordi du er meget koncentreret i hypnose og ikke tænker over hvordan hypnosen er mens du er i hypnose. Selve hypnose tilstanden er meget behagelig. En følelse af at slappe af og være koncentreret på en gang. Du vil få alt forklaret inden behandlingen, og efter behandlingen vil vi også snakke om de erfaringer du havde. Alle kan hypnotiseres, undtagen hvis man er stærkt medicineret, påvirket af alkohol eller under ca. 6 år gammel.

Hypnose mod angst og angstbehandling?

I behandlingen vil vi arbejde med at finde de triggere og alarmfølelser som bliver aktiveret i din dagligdag. Der ligger altid noget bag ved dem. Noget som kommer før man mærker den følelse. I den underbevidste tilstand er det meget nemmere at finde ud af årsagssammenhænge og hvad det er som har været med til at skabe de symptomer som angst er. Angst er ikke årsagen, men et symptom på noget. Og det er det som bliver afdækket under hypnosebehandlingen. Det giver ofte en aha oplevelse og en lettelse at finde ud af hvad der ligger til grund for ens angst.

Hvorfor vælge Jacob Strachotta til hypnose mod angst?

Jeg er passioneret omkring at hjælpe mennesker med at overvinde deres udfordringer og opnå et bedre liv. Mine behandlinger er skræddersyet til hver enkelt klient, da jeg ved, at hver persons oplevelse af angst er unik. Med en blanding af hypnose og coaching tilbyder jeg en holistisk tilgang, der ikke kun adresserer symptomerne, men også arbejder med de dybereliggende årsager til din angst.

Hypnose mod angst gratis?

Desværre er hypnose mod angst ikke gratis. Men, hvis du har lyst til selv at arbejde med at behandle din angst, så kan jeg anbefale appen HelloMind. Jeg har indtalt alle hypnoser på den, og du kan finde lige det område som du har brug for hjælp til. Der er endda tre dage gratis fuldt adgang til alle 350 sessioner i HelloMind biblioteket. Det fungerer ligesom en lydbog. Du tager hovedtelefoner på, vælger session og lytter. Hypnose appen er på dansk og har 4.5 stjerne i appstore. Du kan hente HelloMind her.

Tag det første skridt i dag

Hvis du kæmper med angst, og er nysgerrig efter at vide mere om, hvordan hypnose kan hjælpe dig, så opfordrer jeg dig til at tage kontakt for at stille opfølgende spørgsmål, eller for at booke en behandling, så vi kan komme i gang med det samme. Lad os sammen tage det første skridt mod en fremtid, hvor du er fri til at leve dit liv fuldt ud. Livet er for kort til at lade angst styre det.

Book tid til hypnose

Du kan se mine ledige tider til hypnosebehandling i kalenderen og booke med det samme. Klinik i Valby

august 2024
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Kontakt mig