...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hvad er hypnose?

Hvad sker der når man bliver hypnotiseret?

Hop hurtigt videre til det du er interesseret i...

Hvordan virker hypnose?

Hypnose er en tilstand.

Du kan ikke sammenligne denne tilstand med hverken dét at sove eller dét at være vågen. Populært kan hypnose beskrives som tilstanden mellem vågen og søvn.

Det yder dog ikke tilstanden fuld retfærdighed. For selvom en person kan se ud, som om kroppen er fuldstændig afslappet og nærmest sover, så sker der utrolig meget i sindet.

Mister jeg bevidstheden i hypnose?

Alle sanser bliver mere end 20% skærpet under hypnose. Du mister ikke din opmærksomhed, når du er i hypnose, men din bevidsthed arbejder mere med dig end i vågen tilstand. Hypnose kan bedst beskrives som en tilstand, hvor du har adgang til de automatiske processer, som du har tillært dig selv gennem hele livet.

Kan jeg høre hvad der foregår i hypnose?

Når en person er i hypnose, er de ikke bevidstløse, men kan sagtens høre, hvad der foregår og reagere på det. Dét, som er det interessante, er, når hypnose bliver brugt til at fange en persons (eller klients) opmærksomhed omkring en tidligere indlæring, som ønskes forandret.

Er der forskellige hypnose metoder?

Når hypnose bruges i forbindelse med at hjælpe mennesker, kaldes det hypnoanalyse og hypnoterapi. Når hypnose bruges til at lave sjov, kaldes det scenehypnose eller showhypnose.

Kan jeg hypnotiseres mod min vilje?

Der er ikke nogen, der kan hypnotiseres mod deres vilje. Det er desværre en meget udbredt misforståelse, som kommer fra mange film, hvor produceren ønsker at dramatisere processen.

Kan alle komme i dyb hypnose?

Alle mennesker kan komme i dyb hypnose, men det er ikke alle, der tillader sig at blive hypnotiseret dybt. Det er derfor vigtigt, at man – hvis man skal hypnotiseres – vælger en person, som man føler, man kan have tillid til og som samtidig respekterer ens nuværende livssituation. Jacob Strachotta har hypnotiseret tusindvis af mennesker og har derfor både bred og dyb erfaring inden for området. Du kan se videoerne på hjemmesiden som stammer fra både tv-behandlinger og showhypnose.

Book tid til behandling

august 2024
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Hvis der ikke var nogen ledige tider til behandling kan du skrive dig på ventelisten. Så får du automatisk en email når jeg åbner igen.

Venteliste til behandling

Hypnose og det underbevidste sind

I dag ved man, at mange af de ting, som et menneske føler, tænker og gør, er styret af både det bevidste og det ikke-bevidste (altså det underbevidste og de ubevidste processer). Så mange ting foregår i virkeligheden uden for vores bevidste tænkning.

Hvad er hypnose og hypnoterapi?

I dag ved man, at mange af de ting, som et menneske føler, tænker og gør, er styret af både det bevidste og det ikke-bevidste (altså det underbevidste og de ubevidste processer). Så mange ting foregår i virkeligheden uden for vores bevidste tænkning.
BESTIL TID TIL BEHANDLING

Hypnotisør og hypnoterapeut Jacob Strachotta har arbejdet med hypnose og hypnoanalyse/-terapi i mere end 25 år. Jacob bragte den moderne terapeutiske hypnose og fødselshypnose til Danmark. Derudover har han demonstreret hypnosens kraft på TV flere gange og arbejdet med udviklingen af sprogets opbygning indenfor hypnose.

En hypnoterapeut diagnosticerer ikke

Men udfører et mønster afdækkende interview, der hjælper til at klarlægge, hvordan klienten oplever problemet og hvordan klienten gerne vil have det, når problemet ikke er til stede.