...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
jacob strachotta hypnotisør

Lyt til interview

Jeg bor på Ærø, som er en dejlig ø i det sydfynske øhav. Lokal radioen bad om en interview, og selvfølgelig var jeg klar på det.

Finaleplads på Psych Congress i USA
tv-hypnotisør

RADIO, TV OG ARTIKLER MED HYPNOSE:

Jacob Strachotta har deltaget i mange radio og tv-programmer samt artikler til diverse uge og månedsblade. Han har været på kanalerne DR1, DR2, TV2, TV 3, og Kanal5. 

Jacob Strachotta har, i forbindelse med at kurere fobier, højdeskræk og flyskræk, vist hypnosens kraftige effekt. Derudover har Jacob Strachotta, i samarbejde med Kanal5 og Metronome, lavet den første programserie i Danmark om hypnose –  HYPNOSENS MAGT på 6 afsnit, et underholdningsprogram om HYPNOSE som fænomen.

Jacob Strachotta har modtaget flere anerkendelser for sit arbejde med hypnose i Danmark.

Vi har blandt andet modtaget flere internationale anerkendelser, haft besøg af minister Carsten Hansen og fået iværksætterprisen i 2011. Det seneste nye kan altid læses ved at klikke på linket NYHEDER i toppen af siden.

Stifter af appen HelloMind som er den mest downloadede danske app til personlig udvikling. Over 350 selvhypnosesessioner. Findes også på engelsk og er downloadet mere end 2 mill gange. 

Starten på det hele

Hypnotisørens første vinter

Karriereskifte: Alt var lagt i ovnen til en kometkarriere, da Jacob Strachotta efter elleve år i forsvaret skiftede til en attraktiv stilling som udviklingsleder i et softwarefirma.

Men en rejse ændrede ambitionerne. Og hans syn på sig selv.