...

Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
jacob strachotta hypnotisør

Lyt til interview

Jeg bor på Ærø, som er en dejlig ø i det sydfynske øhav. Lokal radioen bad om en interview, og selvfølgelig var jeg klar på det.

Finaleplads på Psych Congress i USA
tv-hypnotisør

RADIO, TV OG ARTIKLER MED HYPNOSE:

Jacob Strachotta har deltaget i mange radio og tv-programmer samt artikler til diverse uge og månedsblade. Han har været på kanalerne DR1, DR2, TV2, TV 3, og Kanal5. 

Jacob Strachotta har, i forbindelse med at kurere fobier, højdeskræk og flyskræk, vist hypnosens kraftige effekt. Derudover har Jacob Strachotta, i samarbejde med Kanal5 og Metronome, lavet den første programserie i Danmark om hypnose –  HYPNOSENS MAGT på 6 afsnit, et underholdningsprogram om HYPNOSE som fænomen.

Jacob Strachotta har modtaget flere anerkendelser for sit arbejde med hypnose i Danmark.

Vi har blandt andet modtaget flere internationale anerkendelser, haft besøg af minister Carsten Hansen og fået iværksætterprisen i 2011. Det seneste nye kan altid læses ved at klikke på linket NYHEDER i toppen af siden.

Stifter af appen HelloMind som er den mest downloadede danske app til personlig udvikling. Over 350 selvhypnosesessioner. Findes også på engelsk og er downloadet mere end 2 mill gange. 

Starten på det hele

Hypnotisørens første vinter

Karriereskifte: Alt var lagt i ovnen til en kometkarriere, da Jacob Strachotta efter elleve år i forsvaret skiftede til en attraktiv stilling som udviklingsleder i et softwarefirma.

Men en rejse ændrede ambitionerne. Og hans syn på sig selv.