...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Jeg har uddannet hypnotisører og hypnoterapeuter i mere end 25 år. 

Flere end 700 har taget FagUddannelsen, også fra Norge og Sverige.

Har du nogle spørgsmål, så ring til mig på 41101111 eller brug kontakt her på siden og send mig en besked.

God læsning.

Feedback fra Hypnose Uddannelsen

Tilbagemeldinger og anmeldelser (lang liste)

Bedste hypnose/terapi kursus

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at deltage i et kursus hos Institut for Avanceret Hypnose, og min oplevelse overgik alle forventninger. Kurset var en fascinerende blanding af både nyt og gammelt inden for hypnoseteknikker, hvilket sikrede en omfattende forståelse af emnet.

Fra start til slut var kurset ekstremt velforberedt og struktureret. En af højdepunkterne var den perfekte balance mellem teori og praksis. De praktiske øvelser var ikke bare lærerige, men også direkte anvendelige, og gav en solid grundforståelse, der føles essentiel for enhver nybegynder. De spændende case-studier, som blev præsenteret gennem kurset, tilføjede yderligere dybde og kontekst til læringen og gjorde materialet levende.

Instruktøren, Jacob Strachotta, fortjener særlig anerkendelse. Med sin brede erfaring og dybdegående kendskab til hypnose formåede han ikke kun at formidle stoffet på en engagerende og forståelig måde, men også at inspirere og motivere os studerende til at dykke dybere ned i materialet. Jacobs kyndighed og passion for emnet skinnede igennem i hver lektion, hvilket gjorde læringen både inspirerende og motiverende.

Selvom jeg endnu ikke har haft chancen for at anvende mine nye færdigheder i praksis, ser jeg utroligt meget frem til at udforske og anvende disse værktøjer i den virkelige verden. Jeg er overbevist om, at det jeg har lært, vil være uvurderligt i min videre færd.

Jeg kan uden tøven anbefale dette kursus til alle, der er interesseret i at lære hypnose, uanset om man er nybegynder eller allerede har en vis forståelse af emnet. Uanset din baggrund, vil du finde kurset både udfordrende og berigende.

Kort sagt, “Institut for Avanceret Hypnose” kurset er en enestående mulighed for at lære hypnose fra en af de bedste i feltet. Uanset dine mål inden for hypnose, vil dette kursus utvivlsomt ruste dig med viden og færdigheder, der kan berige både dit personlige og professionelle liv.
Og tak til alle på holdet god vind fremover.


Thomas Kaarsberg


En seriøs virksomhed. Jeg fik lige det jeg kom efter, en dygtig underviser som var engageret og kunne få en dag til at fungere med en god afveksling mellem det teoretiske og det praktiske. Vi fik udleveret et godt undervisningsmateriale og efterfølgende adgang til materiale på nettet. Som professionel terapeut var det en god oplevelse, Jakob kan sit kram og var opdateret i hjernes udvikling og terapiens teknikker. Jeg kan varmt anbefale Institut for Avanceret Hypnose hvis du arbejder med behandling og terapi.


Frank kruse Jacobsen


Jeg har deltaget på Jacobs hypnoseuddannelse, og er gået fra uddannelsen beriget, opløftet, høj og med en værktøjskasse jeg ikke havde set mulig, inden jeg startede på uddannelsen. 
Da jeg startede tænkte jeg, “at det her lærer jeg aldrig på 8 dage”, og her 8 dage senere står jeg med komplette redskaber til både at kunne hypnotisere og udføre hypnoterapi – og herfra er det bare træning træning træning.
Jacob er sindssygt kompetent, indlevende, og dygtig, og han formår at skabe et tillidsfuldt rum, som gør det nemt at dele, lære og udvikle sig på meget kort tid. TAK!


Birgitte Schierbeck


Wow! Sikken en intensiv og lærerig uddannelse. En øjenåbner fra start til slut, i trygge rammer. 
Kurset er gennemtænkt og perfekt struktureret med en god blanding af teori og praktiske øvelser. 
Jeg glæder mig til at bruge denne uddannelse i fremtiden, og hjælpe alle som må have brug for det. 
Tak til Jacob og alle medkursister som var med til at gøre alle dagene lærerige på en rar måde.


Henrik Wennberg


En fantastisk uddannelse, der har givet mig de redskaber, jeg har brug for til at hjælpe andre.
Jeg er så glad for, at jeg valgte at tage denne uddannelse. Den har givet mig en grundig forståelse af hypnose og hypnoseterapi, og den har givet mig de redskaber, jeg har brug for til at hjælpe andre.

Uddannelsen var velstruktureret og omfattende. Den dækkede alle aspekter af hypnose, fra teori til praksis. Jeg lærte om forskellige hypnoseteknikker, om hvordan jeg kan bruge hypnose og hypnoterapi til at behandle forskellige problemer, og om hvordan jeg kan arbejde med klienter på en etisk og professionel måde.
Jacob og Allan er nogle virkelig nærværende, dygtige og indlevende undervisere. 
Jeg føler mig helt klar til at begynde at arbejde som hypnotisør og hypnoterapeut.


Anette Müller


Jeg har i år deltaget på Kurset i Hypnose og Hypnoterapi. 
Det har været en fuldstændig vild og mindblowing oplevelse! 
Det var et helt fantastisk kursus, på 8 intense dage. 
Jacobs evne til at formidle er overbevisende, troværdig og med stor indlevelse og en god portion humor. 

Tusind tak for 8 lærerige dage og jeg give mine bedste anbefalinger.


Anne Jensen / Sygeplejerske


Kurset i Hypnose og Hypnoterapi er mindblowing! Mine bevidstheder summer af aktivitet efter 8 dages fremragende kursus i de mest fantastiske rammer.
Jeg er fuld af taknemmelighed over Jacob og Allans evne til at undervise og demonstrere deres faglighed på en nærværende, favnende og omsorgsfuld måde i et utrolig interessant og spændende emne. De gør det så godt🙏
Omgivelserne (Hotel Comwell Roskilde) var ud over det forventede med hensyn til lokalitet, service og forplejning.
Tusind tak for 8 lærerige dage i det bedste selskab.


Lisbeth Jacobsen


Intensivt uddannelsesforløb søndag-søndag

Netop afsluttet og certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut. Jeg gik ind til forløbet med skepsis og nysgerrighed og ikke andet. Ud kom jeg med en oplevelse af at være blevet forundret, fornyet nysgerrig og top motiveret til at arbejde med og udfolde disciplinerne for derved at kunne stille nye spørgsmål. Jacob Strachottas undervisningsform er indlevende, kompetent og varm med et befriende strejf af humor. Sammen med hans ikke-selvhøjtidelige tilgang blandet med stor viden og generøsitet omkring sit materiale gør ham til fremragende formidler og hans kurser vil jeg give mine bedste anbefalinger.


Lena Fredensborg / Psykolog


Professionalisme på alle plan

En uddannelse hvor faglighed, fokus, læring, redskaber, eksamen går hånd i hånd med tilstedeværelse og professionalisme. En uddannelse der følges op med relevant materiale i form sf apps (HelloMind) hæfte, video og undervisningsforløb online.


Liselotte Ubbesen


Jeg har deltaget i kursus og uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut ved Jacob Strachotta. Var lidt skeptisk, men nysgerrig da jeg meldte mig til kurset. Min skepsis er fuldstændig væk og blevet ændret til ydmyghed og ægte interesse for hypnose som en måde – måske den bedste måde – vi kan arbejde med underbevidstheden på. Underbevidstheden er jo det der styrer hovedparten af vores overbevisninger og adfærd. Jacob er autentisk og en fantastisk underviser, som forstår at samle fokus og inddrage os, kursister, hvor vi selv er. Som en tillægsgave fik jeg de bedste medkursister, man kan ønske sig. Jeg er virkelig begejstret og ønsker virkelig at alle kunne få den samme oplevelse. Tak Jacob, kh Anitta


Anitta Drejer


Jeg har deltager i Hypnoterapi på Hypnoterapeut uddannelsen . Institut for mental og fysisk velværd .
Fik uddannelsen anbefalet af en ven . Det var nogle utrolige lærerige dage Fik mange redskaber med . Alt fungerede optimalt , stedet , teorien blev kanaliseret ud i mange praktiske opgaver . Lærerne formår at skabe et godt miljø , hvor anderkendende tilgang var i højsæde .
Kan varmt anbefale uddannelsen 🌺

Vibeke Jungsholm

Hypnose uddannelsen et livstransformerende redskab

8 intensive og mega interessante undervisningsdage i september, hvor jeg deltog på hypnose og hypnoterapeut uddannelsen. 
Wow siger jeg bare – udover at Jacob er en virkelig kompetent og erfaren underviser, så var de 8 dage fyldt med nye indsigter og teknikker, et trygt og tillidsfyldt rum, hvor der både var plads til masser grin og tårer. Jeg kan kun sige, hvis du mangler et virkeligt effektivt redskab til at hjælpe mennesker på vej, så tøv ikke. Hypnoseuddannelsen er et livstransformerende redskab, som er den brik jeg har manglet fagligt. Tak for dig Jacob 🙂
Bedste hilsner


Gitte/ Mindagency


8 hårde og gode dage, med meget undervisning stof at forholde sig til. Både Jacob og Allan har været meget kompetente, imødekommende og deres undervisnings metoder var nem at forstår. jeg har virkelig nydt uddannelses forløb.

Gabriel Kleinerman

En super god oplevelse, med en instruktør som er meget kompetent. Jacob brænder for det han gør og det mærkes. For mit vedkommende har det været med til at give mig en større selvindsigt, og forståelse for andre mennesker og deres udfordringer.
Jeg kan varmt anbefale dette kursus.

Brian Lemmeke

“Jeg fik dit kursus anbefalet af en psykolog på Dansk Selskab for Klinisk Hypnose. Jeg er helt enig med hende i, det er et super godt kursus.”

Bettina Holm, Speciallæge i Psykiatri.

“Kurset giver udover en indsigt i hypnosefaget mulighed for en øget selv indsigt. Som kan hjælpe dig med at evaluere dit liv og sætte en ny retning.”

Mads Smedegaard

“Let atmosfære, god balance mellem teori/handson. God tid til spørgsmål. Super Feedback på de oplevelser jeg/vi havde både som hypnotisør / eller under hypnose.”

Annette Christense

Jeg synes jeg har lært meget på kort tid samt forstået hvad det går ud på og hvordan man bruger det som værktøj. Underviser og selve undervisning har været meget spændende og interessant. Der var en god energi og en positiv opbakning. Jeg vil gerne anbefale den undervisning til mange jeg kender og evt. nogen som jeg kommer til at kende. Mange tak for en fantastisk uddannelse.

Jadranka // Sygeplejerske

Det har været en anderledes og udfordrende uge. Jeg er rigtig glad for min beslutning om at blive hypnotisør. Det er så simpelt og samtidig en kunst. Perspektiverne er utroligt mange – jeg glæder mig til at undersøge dem alle sammen – og finde med plads med det jeg har lært.

Isabel / Lærer

Uddannelsen og de to instruktører/undervisere har hele vejen igennem leveret “stoffet” meget positivt og nemt, så de store spørgsmål og andre tanker fra første dag – fx. angst for ikke at være “go nok til det”, bare forsvandt. Så alt imens vi har modtaget undervisning og lært mere, så fik jeg mere selvtillid og en go følelse af at jeg sagtens kan hypnotisere og blive en fantastisk Hypnoterapeut. Så man kan sige at programmet faktisk er rigtigt godt sat sammen.

Hanne / Behandler

Fantastisk uddannelse. Meget dytige instruktører som giver sig tid til spørgsmål og har en fed “lære fra sig” teknik med god humor. Den beste uddannelse jeg har haft igennem mit liv. Føler mig godt klædt på og glæder mig til at komme igang.

Jonas

Mine forventninger blev indfriet, så jeg idag faktisk føler mig i stand til at nedsætte mig som privat praktiserende ved siden af mit job. Fik virkelig meget med i forhold til troen på at den del kan lykkes – have jeg ikke forventet.

Susanne / Socialrådgiver og Psykoterapeut            

Jeg oplevede kurset som velstruktureret, indholdsrigt og som en virkelig god indføring i hypnose. De live hypnosebehandlinger var en meget overbevisende indføring i metode, potentiale og teknik. Jeg synes det er en god undervisningsbog velskrevet og nem at følge. Jeg synes det hele var relevant for at gå fra uvidende til hypnoterapeut.

Kurset har været en stor oplevelse og den første gang jeg får løst et problem ved hjælp af regression var en kæmpe oplevelse.

Jacob og Allan begge glimrende lærere, sjovt, underholdende, tiden flyver afsted.

Leif

En indlevende og relevant underviser (x2). Superfedt med en lidt løs struktur, så undervisningen føler energier på kurset – uden, at jeg oplever at have mistet noget faglig. En rigtig god uddannelse, der skal afprøves i egen praksis.

Thomas 

Spændende og inspirerende undervisning med god interaktion ml. underviserne og kursisterne. Rigtig god stemning og det er med til at både gøre det til en sjov uge, men også med til at øge indlæringen idet undervisningen foregår i et lille, trygt, sjovt og samtidig fagligt seriøst miljø med fokus på hver enkelt kursist.

Jeg har fået endnu større respekt for hypnose og hypnoterapi / analyse end jeg havde før. Virkelig en seriøs tilgang til emnet fra begge undervisere.

Veltilrettelagt med fokus på de værktøjer der er direkte anvendelige i terapi / Hypnose konsultationer. 

Et godt og velstruktureret kursus som jeg er glad for at have deltaget i.

Wendy / Dyrlæge

Stort engagement og vild indlæringskurve.

Thank you for a mind blowing experience!

Erling / Dyrlæge

Fantastisk engagerede undervisere og mange brugbare cases fra det virkelige hypnotisør liv, har gjort forløbet fremragende.

Maibritt / Psykolog

Det har været en fantastisk rejse og oplevelse. Det har været et intenst forløb hvor indlæringen/undervisningen både var sjov og inspirerende. En undervisning som jeg varmt kan anbefale.

//Anthon Uhrskov

Uddannelsen var meget indsigtsrig og blev i den grad indfriet.

// Henrik Pedersen

Tak for en helt igennem fantastisk uddannelse. God diversitet mellem undervisere. Stort engagement. Rigtig fin vekselvirkning mellem praktik og teori, kombineret med god humor og nærvær. Masser af gode eksempler fra virkelige hændelser.

Uddannelsen har givet mig masser af faglig indsigt, såvel som på det personlige plan. Jeg kan til enhver tid varmt anbefale uddannelsen.

// Charlotte Gaarde

Super Uddannelse. Masser af gode eksempler fra hverdagen. Deltagerne får virkelig arbejdet med tingene selv => super læring.

Komprimeret uddannelse, men med god til til læring, spørgsmål og fordøjelse.

Både Jacob og Allen er super dygtige, professionelle, indlevende og passionerede. God veksel virkning med forskellige undervisere. God balance mellem teori og praksis. Mega spændende og virkningsfulde værktøjer. Glæder mig til at praktisere det hele ude i livet. Min respekt for faget er steget, og jeg ser mange super relevante anvendelses muligheder. TAK!

// Thomas Rodenberg

Et meget intenst forløb, både spændende og personligt udviklende i høj grad. Mine forventninger er blevet indfriet i meget høj grad, jeg har nydt kurset, glæder mig til at få det prøvet af. Tak!

Dejlige, engagerende undervisere med stor erfaring og viden og et glimt i øjet. Skøn stemning på holdet, tak til med kursister og undervisere for dette.

//Rene Bauer

Jeg føler mig godt klædt på til at gå igang, og vide hvor jeg vil kunne stille spørgsmål. Det har været en fornøjelse og glæde at møde jer begge. Så forskellige og så ens. Ligheden ligger i jeres ærlighed og transparante stil.

// Charlotte Sandfeld

Jeg forventede og ønskede mig et struktureret og teknisk stærkt uddannelsesforløb i hypnose, hvilket er fuldt opfyldt 100%

Det er en gave, at uddannelsen og metoder/modeller er struktureret omkring “Schweizer-kniven”, hvor det står “kniv-skarp”, at samme teknikker og værktøjer bruges i alle hypnoser. At der har været givet tryghed i “At det er dét her i skal koncentrere jer om at kunne og dét, det handler om (og ikke alt muligt andet) og at det er træning herfra.

Det bedste og mest afgørende kursus jeg nogensinde har været på!!! (psykolog gennem 18 år, har været på MANGE uddannelser og kurser!!!)

Fantastisk dygtighed fra både Jacob og Allan (vigtig dynamik)

God/super formidling, klogskab, menneskelighed og humor. Skønt med budskab og udlevelse af nedtoning af EGO’er. PERFEKT 🙂

//Anne Dorthe Hasholt, Psykolog

Jeg havde en helt anden ide om hvad hypnose var, den “clashede” meget med virkelighedens hypnose, og gjorde det måske lidt vanskeligt at se målet, midlet og metoden, da virkeligheden ikke stemte overens med min ide om hypnose. Ekesemplevis troede jeg at det ikke var meningen at man skulle være ved “bevidsthed” og i kontrol under selve hypnosen og terapi-delen havde jeg sket ikke forventet, havde blot troet at man fik folk til at “falde” i søvn for derefter at plante nogle ideer i dem. Men vi kom jo efter det, og ting blev indhentet.

Jeg synes det har været rart, at det har været så “redskabs orienteret”, jeg føler at jeg har fået et nyt værktøj som jeg vil kunne bruge.

// Peter Frederiksen

Undervisningen bar præg af højt fagligt niveau hos både Jacob og Allan – og det var et stort + at have to så forskellige undervisere. God stemning og humor.

Dejligt kursus, kompetente undervisere, god trinvis indføring.

// Sara Spangsberg, Psykolog

Jeg forestillede mig, at jeg ville få en masse spændende viden omkring mennesket, hjernen/psyken, men ikke nødvendigvis at jeg ville gå herfra, og føle at jeg kunne lave en behandling af en klient.

Jeg oplevede, at det var mere spændende end jeg havde regnet med. Jeg har en dybere forståelse af hypnose end jeg havde forventet og jeg ville ikke være skræmt over at skulle hypnotisere nogen.

God blanding af praksis og teori.

Fantastisk med to, så forskellige undervisere, med hver deres tilgang til det at hypnotisere!! Det giver en bred vifte af muligheder/veje at gå!!

//Katharina Aslerin

Det har været en virkelig spændende rejse ind i et helt nyt univers.  Jeg føler jeg tager herfra med en værktøjskasse fyldt med solide og brugbare materialer.

Selvom jeg her lært meget er det præsenteret i et tempo og rækkefølge, der har medvirket til , at jeg ikke på noget tidspunkt har følt mig usikker.

Det er meget tydeligt at Form, Ramme og Indhold er nøje gennemtænkt – og det skaber tryghed for det nye Fag.

Også tak for den personlige udvikling!

// Marlene Aabye

Jeg er meget tilfreds, og synes det har været nogle lærerrige og gode dage.

Jeg synes, at der har været en rigtig fin vekselvirkning mellem teori og praksis, hvilket jeg også mener er vigtigt i dette (ja, vel egentlig i ethvert) uddannelsesforløb.

Jeg synes at begge undervisere/instruktører har været dytige, flinke, imødekommende og meget engagerede.

Jeg er meget glad for, at jeg valgte at følge/tage uddannelsen.

//Anders Petersen

Tiden er bare fløjet afsted. Når Alle bliver behandlet med respekt, samt instruktører er troværdige med høj integritet og fagligt kompetente, kan det kun gå godt 🙂

//Jan Lauridsen

Jeg forventede jeg ville blive indført i hypnose og værktøjernes virkning, og i brugen af dem og at jeg efterfølgende kunne bruge hypnosen i praksis.

Jeg har lært at bruge hypnose og hypnoanalyse og fået viden om selvhypnose, fået utrolige mange information om virkning og forskellige cases’s fra det virkelige liv.

//Lissy Jensen

Oplevelsen af uddannelsen har været virkelig god. Der ligger viden, grundighed og ordentlighed bag materiale og undervisning, som gør, at jeg synes, det var den helt rigtige uddannelse at vælge. Den måde undervisningen er opbygget på har givet virkelig meget. Man mærker en udvikling i sig selv – stille og roligt frem mod målet, og det har æret en spændende proces.

Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt!

//Birgitte Hasholt, Psykoterapeut

Jeg oplevede et helt nyt land på Jorden – Hypnoland – et ukendt land, som jeg nu har fået kendskab til.

Godt med 2 instruktører – virker afvekslende. Godt med humør hele vejen & god mad til alle måltider. Tak for et fantastisk forløb. Du kan roligt sætte kursusgebyr op Jacob!, det er alle pengene værd.

Tak fordi i begge var med til at forandre mit liv.

////Henrik Werenberg

Jeg oplevede en god sammenhæng med det jeg vidste i forvejen, men med en fantastisk forenkling i forståelsen af sindet, der indgyder håb om motivation for mig, som behandler, men også for mine klienter, da selv svære og tunge emner kan forandres.

Carsten Jørgensen // Kognitiv terapeut

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak.

Mik Bechmann // Stresscoach

Fik meget mere med end jeg havde forventet, stor interesse for hypnoanalyse og terapi.

Eddie Basson // Tandlæge

Jeg blev positivt overrasket over hvor meget man kunne nå at lære og at tiden nærmest “fløj afsted”. Det var super-engageret undervisning med særdeles god veksling mellem teori, story telling, demonstrationer og praktiske øvelser. Jeg er virkelig imponeret over redskabets styrke, og jeg har meget lyst til at komme igang med at prøve det i praksis. Super Godt! kursus – Outstanding

Lars Østergaard // Proffessor, Læge AUH.

Det er nærmest umuligt at gi’ roser nok til hele forløbet og dem som står bag. Det gælder både kurset og opholdet. En særlig ting for mig er den drift Jacob har, hans mod til at skabe åbning ind i den etablerede sundhedsverden. Hatten af for det.

Kurt Kvante // Terapeut

Godt formateriale, god venure og godt program. Split mellem dynamikker : Plenum, par, enkelt. God proces med meget indhold. Den naive/barnlige (i positiv forstand) læringsteknik virker og skaber rum for tryg læring og accept af fejl. Fantastisk gruppe og brug af denne til demonstration og læring.

Jan Karlsen //Head of Global Staffing & Development

Det er første gang, at jeg oplever, at ALT på en uddannelse har været relevant og interessant. Jacob og Allan formåede at formidle materialet i en form, omfang og med et engagement og med humor og varme, så alt er blevet hørt og reflekteret over. Jeg er særdeles tilfreds og taknemmelig, og glæder mig til nu at komme ud og bruge værktøjerne i værktøjskassen. Tak!

Jacob Hancke

Moderne og nærværende undervisning. 2 meget forskellige undervisere gav god dynamik og de komplimenterer hinanden på bedste vis. Internat er genialt.  Høj faglighed, fokus på værktøjer og praktik.

Thomas Nederland

Du/I skal have stor tak for jeres åbne tilgang for mennesker og vores forskellighed. Alle er meget vigtige og det mærker man tydeligt. Jeres faglige kompetencer er utrolige, i løber aldrig tør for en viden som i gladeligt deler, også selvom det måske er uden for rammen. Jeg har fået netop det med hjem jeg kom for og meget mere. Det er det største og det mest lærende kursus/udd jeg har taget.

Johnny Qvist

Meget lærerigt – lynhurtigt kompetencegivende – trygt og god plads til at stille og få vejledning.

Merethe Askholm

Uddannelsen har fungeret som bindeled til at aktivere en helt unik værktøjskasse, samtidig med at vi som kursister er blevet forstærket i troen på at vi er dygtige hypnotisører. Jeg er både stolt og ærefrygtig over at have adgang til så kraftfuld et værktøj, som kommer til at hjælpe virkeligt mange mennesker, fra min side. Min familie som jeg ikke har set i 8 dage, får en frisk og forbedret udgave af mig hjem. Jeg bliver aldrig den samme igen – på den gode måde. Gode nærværende undervisere.

Tine Bay

Jeg oplevede en veltilrettelagt blanding af teoretiske overvejelser, praktiske øvelser, gode historier fra praksis, at blive set, hørt, forstået (delvis) inspireret, skubbet, provokeret og at ende i mål. Et veltilrettelagt gedigint udført kursis, intensivt, målrettet, gode omgivelser, lever helt op til store forventninger.

Ebbe Nok

For mig har uddannelsen været utrolig inspirerende og givet mig mange nye perspektiver og værktøjer at anvende i mit faglige virke. Uddannelsen er foregået i meget behagelige rammer, og undervisnerne har været meget indlevende i deres undervisning.

Kasper Lau

Jeg havde en skepsis i forhold til om at det kunne nåes på 8 dage – Denne er gjort til skamme. Ideen om at implementere et kompliceret stof på en måde så det bliver praktisk anvendelig er opnået til fulde. Jeg har en positiv oplevelse af uddannelse og føler mig klædt rigtigt godt på, så jeg kan gå ud og praktisere på en kvalitativ måde.

Johnny Kristensen

Mine forventninger er indfriet med en positiv følelse. Oplevede at jeg blev ført trygt igennem. Blev holdt i hånden og fik positive suggestioner konstant.

Tina Fredensborg

Jeg er glad for at jeg gav mig selv denne gave, da jeg nu har en værktøjskasse med mig som jeg kan bruge i hverdagen, til mig selv og min udvikling – men også dem omkring mig. Det har været legende let og afslappende. Lærerigt og for første gang i mit liv oplevede jeg at blive suget ind i begivenhederne uden at tænke på tid og tingene/opgaverne udenfor det rum jeg var i lige nu. Det er nyt og dejligt – TAK.

Gyde Carstensen

Glad for at få mulighed for at tilbyde mig / stille mig til rådighed for det andre ønsker at arbejde med og have poserfulde teknikker der enkelt kan frisætte spændinger, problemer osv. Ser positivt på mine muligheder for at arbejde professionelt med hypnose og at det vil gøre mig mere glad og tilfreds i mit liv.

Tine Adrian

Meget positivt livssyn – alle facetter af livet! Tak for jeres måde at give os undervisning på Jacob og Allan.

Oplevede gode input ved øvelserne – gav rigtigt godt. Mine forventninger blev indfriet. Utroligt levende og inspirerende. Følelsen af at være på rette vej. Det er muligt.

Det er en oplevelse jeg vil have med mig gennem livet

tak

//Tina

De mange historier var underholdende og medvirkende til , at undervisningen aldrig blev kedelig.

Tak for en rigtig god uge – jeg er simpelthen så klar på at arbejde videre

//Ane

Mine forventninger blev klart indfriet. Det var en hård uge, men det værd. Alt sammen foregik i trygge rammer og med kompetente instruktører.

//Leif

Det har været en god uddannelse. I har begge været gode undervisere – Indlevende, sjove, seriøse og jeg føler i har lært mig meget på de dage (af det svære stof). Jeg vil anbefale jer videre frem.

//Vibeke

Du er en fantastisk levende og inspirerende underviser og det er allan også.

//Bente

En helt særlig oplevelse af tilegnelse af et stort område på en behagelig og dygtig tilrettelagt og udført afstressende måde.

Jacob og Allan er eminente undervisere og vejledere. Jeg har ikke før – på mange andre kurser jeg har deltaget i oplevet så dygtige formidlere.

//Kurt

Mine forventninger til kurset er fuldt indfriet. Opbygningen af forløbet har været perfekt. I har været et godt mix af undervisere – meget kompetente, krydret med god humor.

Jeg har tidligere brugt mindfullness i behandling – men synes jeg manglede redskaber, der kan gå på et dybere niveau. Det har jeg fået nu.

//Dorte

Det har været en fantastisk inspirerende uge med mange positive indtryk og instruktørernes humoristiske tilgang.

//Ronny

Meget inspirerende, meget nytænkning. Har været meget glad for at have jer to som undervisere, i er bare på hele tiden og meget positive over for alle. I glemmer ingen på holdet og har alle med. I er ikke bange for at svare på spørgsmål og svare meget kort og kontant, og er tilbage til emnet hurtigt igen. Mine forventninger er fint indfriet og meget til.

//Helle

God atmosfære i hele forløbet. Alvorligt, seriøst og god humor.

Mine forventninger til uddannelsen blev indfriet.

// Finn

De sidste 8 dage har været en fantastisk rejse, hvor jeg er blevet endnu mere bevidst om det underbevidste og den måde mennesket på sin egen unikke måde indrette sindet udfra hvad der er bedst for den enkelte og på samme måde hvor “enkelt” det er at ændre disse programmeringer, hvis sindet er klar.

1000 tak for jeres helt igennem fantastiske måde at undervise på og være opmærksomme på den enkelte kursist.

// Marianne

Mine forventninger på det faglige plan, blev indfriet + meget mere på det personlige plan også.

1000 tak til Jer for et nyt kapitel i mit liv

// Erika

Super spændende og givende uddannelse, hvor jeg har fået appetit på at hjælpe andre, (selvom det slet ikke var med det formål jeg tilmeldte mig.)

// Anja

Mine fordomme mod hypnosen er fuldstændig væk. Jeg synes det er fantastisk. Jeg er fuldstændig tryg ved at arbejde videre med hypnose i min klinik.

Er der noget man vil, så gør det. Tag uddannelsen som hypnoterapeut.

// Bodil

Det var noget af en tumbler, jeg kom ud i. Var parat til at køre hjem flere gange, men endte med at få et fantastisk udbytte og mod på at komme i gang med klienter. Positive kommentarer: Oplevelsen af at klienten helbreder sig selv. Bibringelse af indtrykket af hypnose som et solidt håndværk, friholdt for alt muligt spirituelt halløj. Kurset var for mig ikke kun et fagligt forløv men en rejse. Jeg har fået mod på at hjælpe andre til at hjælpe sig selv- Tak for en fantastisk uge, Jacob.

// Filip Hoffmann

At deltage i denne uddannelse er det bedste, jeg har gjort længe, og det er helt bestemt denne retning, jeg gerne vil fortsætte i arbejdsmæssigt. Teknikkerne er blevet præsenteret på en dejlig konkret og let forståelig måde med teknikkerne i fokus frem for baggrunden og faglige diskussioner. Det kunne jeg rigitg godt lide: at forklaring, visning og selvstændig afprøvning af teknikkerne var fokus under forløbet. Skønt med to meget engagerede undervisere med erfaring og høj faglighed og evner! Jeg var glad for, at det var et intensivt kursus uden nogen bestemt terapeutisk eller psykologisk retning. Jeg glæder mig til at bruge forum og tage kurserne der og ikke mindst bruge teknikkerne på klienter. Lokalerne på Prindsen var gode med det samme lokale og rolige omgivelser og ikke mindst pragtfuld mad. Så TAK for en helt igennem fantastisk uddannelse og rejse i underbevidstheden.

// Janne Andersen

Mine forventninger var høje, da jeg havde prøvet hypnose før. Blev da meget positivt overrasket og derfor var det med positive forventninger, jeg mødte op. Forberedte/engagerede undervisere, spændende relevant materiale, som var fokuseret omkring det fokuspunkt, som var at lære at kunne hypnotisere og behandle! Alle dele af uddannelsen følte jeg var relevant. Især syntes jeg,  det var spændende og lærerigt at opleve hypnose (Jacob foretog) af medstuderende og hvor “langt vi kom ud” – fantastisk at se, hvordan man med hypnose kan hjælpe personer i nød. Engagerede undervisere, fantastisk fokuseret og målrettet uddannelse. Sproget er målrettet og forståeligt,  jordforbindelsen forbliver intakt, ingen mystik fra start.  Det er seriøst. Det bedste og mest lærerige kursus, jeg nogensinde har været på. Ingen slinger i valsen og fokuseret hele vejen igennem. P.S. Super med et lille hold, så tilliden til hinanden er til stede, så man tør..

// Peter Netuka

Hypnose er et mangefaciliteret stykke værktøj, der kan anvendes til alt det, hypnotisøren evner. Jeg kan bestemt hypnotiseres. 🙂 Godt samarbejde mellem Allan og Jacob. Positiv og anderledes stemning. Tryghed til at man tør øve sig og fejle. Alle kursister bliver set/hørt. God undervisningsbog. Jeg kan anvende hypnose med det samme og vil integrere deti min praksis som et naturligt element.

// Dorte Bærentzen

Det har været et fantastisk forløb, en uforglemmelig uge. Jeg er vant til at arbejde med pædagogik og indlæring, og dette forløb har overgået mine vildeste forventninger. Eminente undervisere, der vekslede mellem humor og alvor, demonstration og elevinddragelse. Vanvittigt udviklende.

// Lilli Larsen

Superintensiv uddannelse.

// Lone Britt Jensen

Rigtig god og levende undervisning af Jacob. Jeg havde ikke de store forventninger,men jeg må sige, at det har været en god oplevelse. Efter en tøvende start har det været en fornøjelse at se Jacob folde sig ud som menneske. Det har været meget givende som menneske at opleve, at man på så kort tid kan få en ekstra tilgang til tingene. Her menes, at man skal være neutral i.f.t. andre menneskers tilgang til ting, og jeg mener og føler det. Man kan sige ja og mene nej – det kan man ikke i.f.m. hypnose. Tak.

// Allan Christensen

Fantastisk indlevelse i hver enkelt, følte mig meget set og hurtig tryghedsfølelse. Jacob er en meget dygtig underviser og har respekt for den enkelte.

// Linda Larsen

Det var en fed oplevelse. Jeg har lidt svært ved at finde det korrekte ord: måske “overvældende”. Som enhver god oplevelse, så er der en del, som skal synke ned og falde på plads.

// Janus

Meget højt fagligt niveau. God energi. Knaldgod undervisning.

// Ulf

I har begge to meget at give, og gør det relevant og godt. Tak for at være  inspirerende, relevant og at i deler jeres faglige virkelighed med os/mig.

// Sangeet, psykolog

Koncentreret “hands-on” uddannelse med engagerende og overbevisende lærere.

// Ghita

Tak for det mest læringsrige, spændende og fascinerende kursus jeg nogensinde har deltaget i. Både Allan og Jacob bobler af entusiasme og har en fantastisk evne til at dele deres erfaringer.

// Bjørn

Jeg var glad for at opleve at blive hypnotiseret af Jacob, da det gjorde min kritiker mere rolig. Godt klar over at det tidsmæssigt kan være svært at nå at gøre det ved alle – men heller ikke sikkert at det er alles ønske/behov. Jeg har fået meget lyst til at gå ud i verden og bruge hypnoseværktøjet til at hjælpe andre, og allerede på nuværende tidspunkt føler jeg mig klar til at afprøve det IRL. Tak for det, til jer begge!!

//Ronny, Lærer

I har begge et STORT kendskab til området og evnen til at svare på spørgsmål på en god måde, fortæller gode historier og case eksempler, er empatiske og sjove. Humor er super vigtigt. I er gode til både at koble til andre metoder/områder og afgrænse. Jeg er super glad for hvad jeg har lært og glæder mig til at bruge det i praksis. Tjekket med on-line forum og ikke mindst at det er gratis. Tusind tak, alt i alt super.

//Lisbeth Olesen

Jeg forventede at lære at hypnotisere – at komme igang med det, men at jeg ville være længe om at lære at bruge det professionelt, så uddannelsen gav mig mere end jeg forventede. Det hele har været interessant og relevant. Det har også været godt, at vi blev sat til at hypnotisere så hurtigt. Det gør at jeg idag tør gå igang med det på egen hånd, og føler mig tryg ved tanken om at tage ansvar for en klients behandling. Tak for det!

//Dorte, Psykolog

Et rigtigt godt kursus, kompetente undervisere med stort kendskab og faglighed. Syntes det har givet mig meget.

//Martin, Programmør

Jacob Strachotta er en – ud over det sædvanlige – nærværende og dygtig terapeut og underviser. At han tilføjer humor og livskundskab på uddannelsen gør forløbet dejligt let og underholdende uden at kvalitet og dybde tabes på gulvet. Respekt og tak 🙂 Også stor tak til Allan for kompetent, dedikeret og humiristisk undervisning. Rigtig godt koncept med lidt afveksling i lærerstaben.

//Magnus, Behandler

Jeg er blevet oplyst på en ny måde, hvilket har givet mig både et nyt redskab i mine terapisessioner med unge, samt ny energi og positive forventninger og inspiration til mit fremtidige arbejde.
//Christina Sanchez, Psykoterapeut

En dejlig, behagelig, blid, stærk og humoristisk tilgang til et godt fagligt materiale.
//Kenneth Frej, Psykoterapeut og Mentaltræner

Da jeg ofte keder mig, tænkte jeg, at det var lige mig: at selv kunne bestemme arbejdstider og hvornår, ikke at skulle stå op i længere tid. Mine forventninger blev delvis indfriet og nu er det op til mig, hvad jeg skal have ud af kurset.
//Peter Winther

Jeg har været meget tilfreds. Undervisningen har været humoristisk med meget viden. Jeg vil altid huske den.
//Elisabeth Bittner, Terapeut

Det var en virkelig god oplevelse, at uddannelsen og Jacob er topprofessionel og indeholder masser af overleveret, praktisk erfaring – så vi kunne få syn for sagn og koble praktisk forståelse på de teoretiske og empiriske modeller. Min tvivl og skepsis blev visket bort, og jeg fik også rettet en belastende problemstilling – oven i hatten. TAK!
//Christian Bo Engelstoft, Underviser

Det har været en varm, relevant, god og humoristisk undervisning, uden at selvhøjtidelighed har været i højsædet. Det har handlet om alt relevant og uden at være hverken for meget/for lidt. Fin balancegang.
//Ayoe Sørensen

Det er en af de bedste uddannelser, jeg har været på – meget professionelt materiale og undervisningsform. Det er intensivt, men det føles mindre, og indlæringen er høj. Det er supergodt, at hele forløbet er samlet på 8 sammenhængende dage. Der er en rigtig god vekslen imellem teori, praksis og demoer. Hvis jeg kunne give 6 som karakter i stedet for 5, ville jeg gøre det.
//Michael Raklev, Projektleder

Kære Jacob og Allan. Tak for et utrolig spændende og indsigtsfuldt kursus. I er utrolig vidende, spændende og tålmodige – serveret i en positiv og humoristisk ånd. I formår begge at inspirere og få mig til at se de muligheder, som jeg kan bruge i mit fremtidige arbejde. I er meget dygtige – tak for et fantastisk kursus.
//Peter Vad,  Psykoterapeut

Umiddelbart: En flot, varierende og meget dejlig humoristisk undervisning, som fik alle med. Tusind tak!! Du/I gør det godt!
//Anettte Sanchez

I har gjort meget ud af at gøre uddannelsen enkel og let forståelig.  Alle dele af uddannelsen var relevant for mig. Har fået en ide om at det er let og enkelt at være hypnoterapeut.

// George Laudikos, Behandler.

Inden jeg meldte mig havde jeg afsøgt uddannelser på nettet og følte efter lang tid, at det kursus var mest seriøst. Min fornemmelse af mange af de andre var noget “platugle”- agtigt, og det er serøst set. Kun Jacob der er kendt (spørg Youtube).

Virkelig gode lærere. Godt, at få input på 2 forskellige måder.

// Birgitte Lottenburger-Lausen, Psykolog.

En relevant, brugbar og seriøs uddannelse.

// Eva Torstein

Levende og engagerede undervisere, som er stærkt motiverende. Gode lokaler/forhold omkring forløbet.

// Eigil Asanta, psykoterapeut

Hele forløbet har været enormt spændende og lærerrigt og meget intenst. Mine forventninger var høje, da jeg på forhånd var blevet anbefalet uddannelsen af en tidligere elev og blev bestemt indfriet.

// Jakob Lundorff, Musiker

Det har været et super spændende forløb. Masser af energi, engagement og indlevning. Lysten til at bruge de lærte værktøjer. Lysten til at bruge de lærte værktøjer er vagt, og nu skal det bruges.

Kæmpe ros til både Allan og du, for at have gjort det nærværende, interessant, brugbart og sjovt. I har formet trappen, jeg nu kan begynde at gå opad!

// Anne Mette Weng

Hypnose og Hypnoterapi er et kanon stykke værktøj.

// Karsten Olsen

Fantastisk kursus, meget intensivt forløb med fantastiske oplevelser. En uge der forløb meget hurtigt, med godt humør. Gode undervisere (meget dygtige) der i den grad forstod at tryllebinde os alle.

//Lisbeth Popp Lybye

Tak for al din viden og deling af den.

//Susanne Palludan

Super dejligt afslappet og samtidig fokuseret undervisningsmåde 🙂

Verdensklasse kursus, hvad enten det er til personlig udvikling eller ønsker at integrere det i dit nuværende virke. 

Tak for 8 fantastiske dage 🙂

//Carsten Wendt

Jeg var helt åben før uddannelsen (nærmest nysgerrig) og jeg er ikke blevet skuffet. Der var en rigtig god fordeling mellem praktik og teori. 

//Bo Hjeresen

Super god stil. Fantastisk kontakt m.v. God balance mellem øvelserne, teori og historier.

//Mogens Maltby

Jeg havde ikke forestillet mig at det var så personligt og vedkommende som det var. Det har været en øjenåbner og en indgang til nye horisonter, både personligt og arbejdsmæssigt. 

//Lisbeth Løvenov

Det var super spændende og anderledes, end jeg forventede. Det var meget professionelt og på højt plan. Meget glad for at opleve det hele.

//Ann-Mari.

Forventningerne blev til fulde indfriet – og mere til vil jeg sige.

// Zita.

Det bedste kursus i mine 42 år. Har lært de mest utrolige ting om mig selv. Har fået et nyt liv. Glæder mig til at se verden med nye øjne. “TAK”

//Kim.

Jeg oplevede en stor seriøsitet omkring faget hypnose, en god formidling af materialet og plads til den enkelte. Det har været en stor oplevelse at være der på Instituttet for avanceret hypnose. Det har være lærerigt og morsomt.

//Dorte.

Overrasket over at jeg via jer formåede at holde koncentrationen fuldt ud de første 7 dage og rent faktisk lære SÅ meget nyt på så kort tid.

//Pernille.

Det har været yderst berigende og lærerigt. Der har hele ugen været en god energi og en stor indlevelse fra jer. Det er et område, der åbner en “vifte” af nye muligheder.

//Charlotte.

Det har været meget givende, rent menneskeligt. Det er en helt ny måde at tænke på for mig og det hele har været yderst relevant. Det er lige før man kan kalde det et klarsyn.

//Marlene.

Intens og fascinerende oplevelse. Et undervisningsforløb, som til fulde (og mere til) levede op til alle forventninger.

Tænk at man kan lære så meget på så kort tid. Mange tak – både til Allan og Jacob.

//Poul.

Jeg er yderst glad og tilfreds, fordi jeg netop valgte uddannelse med Jacob Strachotta. Jeg har haft en fantastisk oplevelse under hele uddannelsen. Selv om jeg skulle være på næsten hele tiden, føles det som om jeg har været på en rejse. En god rejse.

//Saema.

Det mest fantastiske uddannelsesforløb jeg nogensinde har deltaget i. Både fagligt og personligt.

//Jan.

Det er dit nærvær Jacob, der gør dig og din uddannelse så meget værd!

//Anthon

8 dage’s gave!!! Uddannelsen åbnede mine øjne for en ny og rigere verden. Gik med skepsis og et gran bedrevidenhed til uddannelsen. Må blot konstatere at min skepsis er bragt til skamme, og jeg takker Christian og Bente for at de skubbede mig hertil.

Jacob og Allan, jeg takker for uddannelsen, den er hver en krone værd! Tvivlere kontakt mig på tlf +42 22689191

En nu mere oplyst og begejstret.

// Michael, Adm. dir Xerox partner grønland.

Jacob’s måde at undervise på gør at stoffet aldrig bliver kedeligt og aldrig bliver uvedkommende

//Heidi

Jeg troede jeg kendte mig selv, men er blevet mere ligeglad, blot jeg selv kan bestemme. Mine forventninger er mere end indfriet. Jeg har været glad for jeres videnskabellige tilgang til emnet. Særligt viden om, at viden er begrænset. Og jeres viden om brugen af værktøjet, er langt større end viden om selve værktøjet.

//Ronni

Føler mig godt rustet. Dejlige følere og god struktur. Fantastisk materiale. Flot opmærksomhed med et stort overskud og modenhed. Positiv og indlevende på en kærlig måde meget nærværende.

// Leon

Den holder hvad den lover. praktisk og pædagogisk opbygget, med god og varm menneskelighed. Tak for et fantastiskt kursus

// Jóhannus, Færøerne

Det var super planlagt, sat sammen og opbygget. At man tog en ting ad gangen. Virkelig godt lavet og man får opbygget selvtilliden stille og roligt.

// Nanna

God afveksling mellem teori og øvelse. Uddannelsen lægger op til et sundt livssyn = ingen fordomme. Lægger op til god kommunikation. Fantastisk på 8 dage – denne transformation.

// Jeanette

En meget flot formidling af teori og praksis, du giver lyst til at lære.

// Christian

Det har været en fornøjelse at deltage, jeg har hele tiden følt mig mødt. Jacob er en karismatisk underviser, som har en fin balance mellem lethed og alvor – Dejligt. Der er hele tiden blevet formidlet på en let tilgængelig og nærværende facon.

//Lis

Tak for nogle supergode dage, i er et par fantastiske forbilleder. Jeg forestillede mig, at jeg kunne gå herfra og hjem og starte med at hypnotisere andre, så mine forventninger blev indfriet.

//Dorte

Hvis man tror 8 dage er alt for lidt til at lære at hypnotisere og lave hypnoterapi, vil man blive overrasket når man tager uddannelsen. Jeg føler mig fuldt klar til at gå igang. Jacob får det præsenteret, så det lige så stille fæstner sig inden i og føles let. Masser af humor og flow får det hele til at synke godt ind.

//Jes

Synes det har været spændende fra start til slut, kan godt lide at jacob formår at bringe sjov med indover undervisningen. Alt i alt, et kursus jeg kun kan anbefale til min omgangskreds og andre. Jeg har haft en super uge.

//Henrik

Det pedagogiske opplægg med teori og demonstrasjon – med påfølgende afprøvning var genialt!

//Aage-Roar, Norge

Med denne uddannelse får du et spændende redskab til at komme langt med terapi og få løst problemer ved “roden”. Istedet for at symptombehandle over lange perioder ex. et helt liv. Det at hypnotisøren arbejder udenom den kritiske sans gør at de mest fantastiske resultater opnås.

//Sanne

Din uddannelse er, set fra min erfaring, 100% seriøs og med 110% Faglighed.

Du tager din kursist med på en rejse, hvor du viser og underviser kursisten i grundlaget for hypnose. Herefter bygger og viser du flere mursten og viser at de kan sættes sammen på forskellig vis. Du uddanner din kursist til udfra hypnotiske principper, at blive istand til at skabe deres eget “Hypnosehus” stor som små. Som eksistentiel psykoterapeut er jeg MEGET betaget af din undre-søgende tilgang, som jeg vil tage til mig. Tak for dit faglige spark!

// Bjarne

Jeg mærker en skøn forandring i mig selv – føler mig godt klædt på til at møde de “normale mennesker”. Glæder mig til at hjælpe andre til en større selvforståelse – indsigt. Forandring til det bedre. Er glad for at der var en der henviste mig – Teddy – ved ikke om jeg selv var kommet på det spor – “Jeg kan blive hypnoterapeut”. Tusind tak for 8 super fantastiske lærerrige dage – Ved (med store ord) mit liv vil for altid være forandret med min nye viden og værktøjer kan alt ske.

// Bente

Tak for et godt kursus. Forhåbenligt var jeg mere til den muntre side end den forstyrrende i undervisningen. Det blev en øjenåbner for mig efter jeg så og mærkede det på mig selv. Det har givet mig et andet syn på hvordan jeg kan hjælpe mine nærmeste og venner med et bedre liv – og evt. gøre det til en levevej.

// Daebee

Jeg går herfra med en forventning, om at jeg vil integrere det jeg har lært mere og mere for hvert skridt jeg tager. Det har været lærerigt, spændende og super inspirerende.

//Kristin

Jeg vil bruge en metafor fra hesteverdenen. Hvis man er tilskuer til en dressurkonkurrence på højt niveau og pludselig får en fornemmelse af at træde ind i en drøm hvor hest, rytter, omgivelser, lys og musik går op i en højere enhed. Så ved du at rytteren har karisma og afleverer præcision til hesten på meget højt niveau – Stor faglighed i uddannelsen – næsten som en drøm.

//Eva

Hypnose er ikke bare interessant og spændende, og noget man da lige skal se hvad er. Hypnose er fantastisk og min plan er, at jeg vil øve mig, fordi det kunne være fint at supplere ens indtægt, for så senere – når man er sikker på sit arbejde er ok – muligvis at gøre hypnose til ens levevej. Jacob er en dygtig underviser. Han er uden tvivl meget vidende på sit felt, og hans undervisning er inspirerende og meget intensiv. Man føler en vis form for hjernevask, hvilket netop bevirker, at alle får det lært, uanset om de så ved det helt eller ej. Dejligt kursus. Hypnotisk!

// Jan

Jeg oplevede et super spændende og intenst kursus fik meget mere end forventet.
//Rene Bille


Jeg er blevet positivt overrasket over hvor faglig og seriøs uddannelsen er, kvaliteten er høj. Hypnosen og hypnoterapien virker på mig som et magisk mirakelmiddel til at hjælpe folk over de traumatiske oplevelser tidligere i livet. Alle burde lære det. Forståelsen for vores ubevidste sind og hvor nemt vi kan påvirke os selv og andre, både i positiv og negativ retning, har været en øjen åbner for mig. Det er så vildt….
//Yvonne Nielsen


Synes det har været rigtigt godt. Har lært meget og har haft stor personlig udvikling. Jeg har lært meget om ordets betydning.
//Ronnie Kiær Voldbirk


Lærerigt, sjovt, spændende, inspirerende, udfordrende og udviklende
//Boo Hilmer


Jeg synes det har været super godt og alle mine forventninger er blevet indfriet. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv og også lært en hel del om at tro på at jeg kan. Jeg lærte meget af at blive smidt ud i det at skulle hypnotisere, også på det tidspunkt jeg ikke følte mig klar. Jeg følte jeg lærte meget af mine egne erfaringer.
Alt i alt, super godt
//Denise


God uddannelse i gode rammer
//Didde


Jeg havde STORE forventninger og de blev indfriet på bedste måde. Det er det redskab jeg har ventet på. Det har været en fantastisk rejse/uge/tid/oplevelse
//Dorthea Olsen


Fantastisk, der er så meget der kan bruges på job, i familien og min egen udvikling. Jeg har lært mere om mig selv på 8 dage end jeg har gjort i 5 år.
//Søren


Det har været en fantastisk oplevelse at være deltager på kurset. Overrasket over hvor meget det er lykkedes at “putte ind” i mit hovede. Jeg føler mig helt klar til at tage imod klienter :o) Tak.
//Ulla Lundberg Wagner


Levende og god undervisning
// Anders Mikkelsen


Udover at have fået et meget intenst oplevelsesrigt og morsomt kursus, har jeg fået en indsigt i mentale og psykologiske mekanismer som i en række situationer vil give mig et støtte overblik og en dybere forståelse – og dermed overskud til bedre løsninger
//Benni Degnild


Kære Strachotta. Tak! Tak for mit livs rejse. Det er som om du har givet mig et surfbrædt, lært mig at navigere højt på bølgen blå. Vind i håret – solen skinner WOW.
//Jette K. Ulfjær


Jeg sætter stor pris på den humor og lethed i bringer i spil, sammen med jeres tydeligt store kompetancer indenfor branchen/faget. Jeg glæder mig til at det store og spændende arbejde der venter forude, med at udvikle mig som hypnotisør/hypnoterapeut, få erfaring og gøre det til min levevej. Ser store muligheder og finder glæde ved tanken om at kunne hjælpe andre (og mig selv) til større livesglæde.
//Mie Nyborg


Mine forventninger til mulighederne som hypnotisør er indfriet over forventning. Tak for et fantastisk forløb :o)
// Kari Bjerke

Det har været helt igennem professionelt og helt nede på jorden. Alt har været godt! Rammerne på Prindsen fantastiske og undervisningen helt unik. Jeg kan kun anbefale andre mennesker at tage uddannelse hos Institut for Avanceret Hypnose. Det er svært at sætte ord på hvor glad og tilfreds jeg er for at jeg har taget denne uddannelse.
//Heidi
For mig har det været den dejlige oplevelse jeg forestillede mig. Jeg har i denne uge oplevet en stor forandring hos mig selv. Både Jacob og Allan laver en læringsoplevelse som er krydret med masser af humor, opmærksomhed og afdramatisering af hypnose og hypnoterapi. Dejlige omgivelser.
//Hans Christian
For mig har det været en fantastisk uge. Det “sjove” er lidt at jeg kom med den forventning at hypnoseuddannelsen skulle være et supplement til min coach-profession. Denne forventning er blevet positivt udfordret af hypnose-delen, som under ugens løb har haft de overvejelser at coach-professionen i fremtiden bliver et supplement til hypnose-professionen. Fantastisk oplevelsesbaseret undervisning!! Metafoer, vågenhypnose…. Jamen hold da helt kæft!!! Fantastiske redskaber lige ved hånden som jeg vil bruge endnu mere bevidst i min dagligdag i privat og professions øjemed. Fantastisk -> Jeg vil lade jungletrommerne løbe i jylland -> Det er der andre der skal opleve.
// Rene
Der findes et fantastisk stort udbud af kurser, uddannelser og anden inspiration i denne verden- og det kan være svært at finde netop den uddannelse der giver det udbytte, der er banebrydende og afgørende forandring for mig – og dig. Er du indstillet på at give dig selv og andre den største indsigt, transformation – og personlige gave i livet, så er det denne uddannelse , som jeg i kærlighed til mig selv, min familie og kære, dig og alle mennesker vil anbefale på det varmeste. Gør det – og gør det nu !
// Teddy
– Fremragende og brugbart materiale. – Virkelig velfunderede undervisere – teoretisk såvel som praktisk. – Stor rummelighed og plads til forskelligheden.
// Tville
Super godt kursus. Fanger alle kursister hvor de er og alle kommer med. Fantastisk pædagogik (suggestioner) Fyldestgørende lærebogsmateriale – godt arbejde. Tak for alt!
//Morten
Fantastisk underholdende undervisning, hvor udbyttet er imponerende og yderst relevant. Det er utroligt hvad hjernen har på lager og at det faktisk kan ændres ved hjælp af følelser.
//Bjarne
Det har været fantastisk levende og inspirerende undervisning. Du/i gør det godt…… :o) -måske mere er forandret i ugens løb, end jeg aner nu. Tak
//Jane
Jeg føler mig fyldt op og klædt på. Glæder mig til at skulle “lege” med alle de nye redskaber jeg har tilegnet mig. Tak for denne gang – det var en sand fornøjelse! P.S. Jeg har nemt ved at stresse ved en eksamens situation – men i formåede at skabe et sikkert og trygt- samt sjovt rum at være i – så jeg oplevede slet ikke denne nervøsitet….
//Ditte
I er begge 2 utrolige. Faglige, saglige, ærlige, sjove, intense… etc. etc… I formår at gøre dette til en positiv oplevelse, at få hver og én af os til at tro på, vi kan det her og samtidig have seriøsiteten med hele vejen. Fantastisk selvudvikling og jeg får lyst til mere… 100000000 TAK
//Susanne
Fantastisk at opleve en ny og “grøn” behandlingsform som kan hjælpe så mange mennesker i det ganske land. En oplevelse af seriøse undervisere der kan sit kram. Alle os kursister har haft nogle Fantastiske dage. Det her har været Fantastisk. Tak for min nye viden som jeg skal til at bruge.
//Conni
Tænk at trådene kan hænge sammen, så man kun behøver at forandre en enkelt ting, der trækker i trådende i alle de områder og rykker aller knuderne op. Tænk at vi kan spejle æg, når vi ikke kan lægge dem. Tak.
//Karen
Jeg kan mærke boble glæde ved tanken om at hjælpe et menneske – jeg kan mærke at jeg har fået viden om hvordan jeg kan tolke mit eget sind, forstår mig selv meget bedre end jeg har gjort tidligere.
//Maggie
Jeg har lært langt mere end forventet =:o) For blot 3 mdr. siden ville jeg ikke have troet at Jeg ville kunne få folk i hypnose – det er stort at opleve og stort at opleve at jeg kan være en lille hjælper i at folk forløser alt det bedste i sig selv!
//Jeanette

Uhøjtidelig, underholdende, indholdsrig og nærværende undervisning. Refleksionsskabende øvelser. Enkle og let til-praksis-omsættelige værktøjer og metaforer. Alt i alt har jeg en fantastisk oplevelse, af et supernærværende og fagligt knivskarpt undervisningsforløb, hvor de praktiske øvelser blot bekræfter at DET VIRKER!
// Nicky Vinzent, NLP terapeut
Jacob har en dejlig uforudsigelig, ærlig og humoristisk undervisningsform. Jeg har aldrig tidligere oplevet, så stor koncentration så længe ad gangen. Tusind tak fordi jeg fik noget for pengene 🙂
// Hanne Lynge, Psykoterapeut
Fantastisk, motiverede og entusiastiske undervisere. God forberedelse og paratviden. Tid til spørgsmål og nødvendige pauser. Gode illustrationer og forklaringer. Jeg blev positivt overrasket, da jeg blev klar over hvor mange muligheder og hvor mange retninger hypnose tillader en at gå i.
//Stefan von Warburg, Pædagog
Jeg tror jeg havde diffuse forventninger inden kurset, både positive og skeptiske. Mine forventninger er mere end positivt indfriet. Kanon, med at lære noget teori og en masse praktik. Kanon, at teorien er i praksis i kurset. Jacob gør det og taler om det.
// Henrik Hjorth, Psykolog

Jeg er virkelig imponeret over den harmoniske atmosfære der har været på uddannelsen. Jeg har følt mig tryg fik styrke til at gennemføre noget der før i tiden var svært for mig. Jeg har fået så mange “værktøjer” til at gå videre med, selvtillid og tro på mig selv til at føre det jeg ønsker ud i livet. En hel fantastik følelse og oplevelse.
Jeg har været på flere uddannelser og kurser igennem årene,men aldrig oplevet at det at lærer kunne gives ud på den måde I gør det, det at holde det enkelt, og alligevel giver et stor udbytte.
Jeg har allerede anbefalet til min mand at gå på uddannelsen og vil gøre det til andre, jeg er virkelig imponeret og har en fantastisk følelse at jeg nu har fået det jeg skal bruge til at skabe mig en ny status i mit arbejdsliv. Jeg er mere end tilfreds med forløbet. Jeg har haft rigtig mange AHA oplevelser. Jeg har følt mig lyttet til af både Lærere og medkursister.

// Best regards fra Alice Glorvigen,Hillerød.
Tak for et godt kursus … Det er sten-sikkert noget jeg skal lave mere af ! Hypnose passer godt ind i min cocktail med at være uddannet farmaceut, hobby med at lave kurser i personlig udvikling for ledere, undervise i motivationspsykologi, interessen for hjernen, clairvoyance, spiritualitet og nu også … hypnose. Sååå …. jeg har stor interesse i at bringe det her videre.

//Thomas Anglov
Mine forventninger er til fulde blevet indfriet og mere til. Det er et kursus som alle bør tage for at få øjnene op for alle de påvirkninger vi er udsat for hver dag og ikke mindst hvordan vi påvirker andre mennesker i måden vi taler og reagere på. Det har været en helt fantastisk rejse som jeg altid vil have/tage med. Kan varmt anbefales til alle.
Hej Jacob,
Nu er det 2 dage siden kurset sluttede og jeg har haft lidt tid til at reflektere over alt det vi har laert.
Jeg vil blot sige tusinde tak for et eminent kursus….det har vaeret en super fantastisk oplevelse. Udover at have faaet et uvurderligt vaerktoej til at hjaelpe andre mennesker har det ogsaa vaeret utrolig berigende for min egen personlige udvikling.
Du er en yderst inspirerende og kompetent laere, der med din store erfaring, din personlighed og din passion for hypnosen formaaede at holde os alle tryllebundet fra foerste til sidste dag. Du forstod at goere kurset afslappet og sjovt uden at miste faglig fokus, hvilket betyder at jeg foeler mig rigtig godt rustet til at gaa igang paa egen haand.
Jeg rejser oest paa i morgen, jeg glaeder mig meget til at komme hjem og fortaelle familien om alt det jeg har laert og oplevet samt at faa startet op som hypnotisoer.
// Dorthe Kristiansen
Mine forventninger til uddannelsen dom både hypnotisør og hypnoterapeut er blevet indfriet til fulde. Den spænding og måske lidt kritiske undren over området og de muligheder der er, er helt og aldeles blevet afløst af begejstring og forundring over hvad man kan hjælpe andre med. Som uddannet coach har jeg været opmærksom på, hvordan og i hvilke sammenhænge jag kan implementere og supplere med mine nye værktøjer i coaching. Det har jeg nu et helt klart billede af. Jeg har også opdaget nye områder som jeg uden tvivl fremover vil tage op og arbejde med. Tak for en super uddannelse og muligheden for at lære jer at kende.

//Søren Kjær
Jeg forestillede mig at jeg skulle lære hypnose men var meget spændt på om det kunne gøres på 8 dage. Mine forventninger er blevet indfriet til fulde. Jeg har nydt de sidste 8 dage og har lært langt mere end jeg havde forventetet.Føler mig fuldt ud kompetent til at kunne gå ud og arbejde med hypnose.

//Niels Norspang
Super gode lærere. Hyggelige Elever. Afslappet atmosfære . Hyggelige omgivelser. Har fået en utrolig masse med hjem både fagligt og personligt.

// Ole Tapdrup
Mine forventninger er blevet indfriet. At det skulle blive så effektfuldt og inspirerende kunne jeg ikke i min vildeste fantasi ha forestillet mig. Det vildeste er at jeg nu kan forestille mig endnu mere. Min forestillingsevne er sat fri.Har aldrig oplevet noget mere relevant, respektfuldt og nærværende. Har aldrig oplevet bedre walk-the-talk undervisning. Tak, det har udvidet på alle planer.

//Niels Henrik Juul Hansen

I er dygtige og kan det i underviser i.

//Ronni B. Larsen
Jeg forestillede mig et spændende, udviklende forløb med demo. af div. teknikker, samt baggrund nok til at kunne praktisere de selv efterfølgende. Mine forventninger blev opfyldt. Det har være et utrolig positivt og givende forløb, der helt sikkert kan bruges i fremtidige sammenhænge, både privat og arbejdsmæssigt. I har været fantastiske som undervisere, med en dejlig positiv og humoristisk tilgang til tingene.

//Kenneth Dunker

Stor tak til både Jacob og Allan. Aldrig har jeg været SÅ vågen i så lang tid når nogen har undervist, alt er suget ind og ligger i underbevidstheden. Det har været en fantastisk oplevelse at se demonstreret, hvor fantastisk det virker. Det er det mest positive kursus/uddannelses forløb jeg har oplevet.
//Hanne Taarnhøj
Mine forventninger blev indfriet meget mere end jeg havde forestillet mig. Jeg oplevede at kunne hypnotisere andre og mig selv først og fremmest. Jeg synes det hele var relevant for mig.
//Jens Thomsen
Fint og afslappet undervisningsmiljø med inspirerende og kompetente undervisere. Kursus Forløb fint afpasset teori/praktik direkte anvendeligt til efterfølgende arbejde i klinik.
//Palle Taarnhøj
Mine forventninger var høje, men havde ikke en egentlig fornemmelse af forløb/indhold. Læste anbefalingerne fra forrige hold på hjemmesiden som tændte mig. Mine forventninger er blevet indfriet til fulde.
//Lisbet Mailand
Jeg forventede at jeg ville få et redskab (hypnseteknikker) – at Jacob var den bedste hypnotisør i Danmark – derfor skulle det være hos ham. Alle mine forventninger og mere til er blevet indfriet. Jeg har fået så meget. Det er den bedste uddannelse jeg har været på. I er begge utrolig kompetente som undervisere – det er sjovt – og jeg har lært det, som jeg kom her for – plus selv blevet røgfri – selvtillid boostet m.v. Så tak for det!! Jeg er bare så glad for at jeg meldte mig til denne hypnoseuddannelse. Både prof. og personligt har jeg fået så meget. Og jeg glæder mig til at komme igang med at arbejde med de teknikker som jeg har opnået her. Tænk at jeg kan være med til at hjælpe andre mennesker til at få et godt liv – takket være jer!!!
//Susanne Lindblad
Mine forventninger blev 100% indfriet. Det er den bedste uddannelse jeg nogensinde har været på. Der er et højt fagligt niveau hele vejen igennem. Suveræn undervisning. Jeg føler mig 100% klar til at starte hypnoseklinik op nu! Jeg har anbefalet alle der ønsker at lære faget, at tilmelde sig næste uddannelse.
//Kim Bondo
Jeg har lært at hypnotisere og var virkelig glad for praktikken, da det var der jeg lærte mest.
//Palnatoke Greve
Jeg personligt har fået fantastisk mange nye åbninger, og fundet nye muligheder og redskaber til at indfri mine dybeste drømme. Jeg vil kunne nå nye højder ved hjælp af hypnoseterapien som redskab. Så jeg kan kun anbefale dette til alle ved at sige. If you can dream it – you can do it.
Angalina Samndong
Jeg oplevede en høj grad af faglig kompetence der virker meget smittende i form af opbygning af tro på egne (mine) evner. Jeg synes det hele har været relevant.
//Jens Johansen
Yderst kompetent leder af kurset og rigtig god undervisningsevne. Meget kompetent og stor erfaring. Uddannelses materialet der er blevet udleveret er fantastisk godt og gennembearbejdet. Jeg synes jeg er godt klædt på til mit fremtidige virke som hypnotisør og hypnoterapeut.

// Tom Stern
Uddannelsen har været super spændende intens og har udover uddannelsens formål at blive hypnotisør/hypnoterapeut også været berigende for egen udvikling. Jacob har været en fantastisk underviser, jeg kunne ikke have ønsket mig nogen bedre. Allan har været super som assisterende underviser.

// Philipa Baarts
Det har været utroligt lærerigt, inspirerende, bevidstheds-udvidende oplevelse. Jacob har en utrolig evne til både at lære fra sig, være i dialog med kursisterne og “undervisningsmæssig” empati. Alle sanser er fuldt åbne alle 8 dage, hvilket i samspil med Jacobs store erfaring, sikrer meget effektiv indlæring. Godt gået.

// Søren Poulsen
Det har været en helt utrolig og fantastisk oplevelse for mig at tage uddannelsen som hypnotisør/hypnoterapeut med Jacob S. Jeg er blevet fyldt op med ny energi, inspiration og en værktøjskasse fyldt med nye redskaber og føler mig som en god hypnotisør og hypnoterapeut. Tak for et fantastisk kursus og dejligt, at Jacob og allan har en skøn humor. En sjov og lærerig uge. Det har givet mig en fantastisk inspiration til min fremtid.

// Mette Jensen
At blive uddannet til hypnotisør og hypnoterapeut er faktisk flere uddannelser i én. Du lærer ikke blot, at hypnotisere andre mennesker, men også, som hypnoterapeut at udføre dybe personlige forandringer i andre mennesker der kan hjælpe dem videre i livet. Du lærer teknikker, så du kan hypnotisere dig selv og fjerne gamle blokeringer som måtte have ligget i vejen for dine inderste ønsker.
Hvis jeg havde et ønske, ville jeg gerne at børn i vort land fik en mulighed for – bare én gang – at mærke hvor nemt det kan gøres.

// Jens Larsen
Havde regnet med, at hypnotisør delen var nok, men min interesse for den terapeutiske del er blevet vakt til live.

// Mikkel Karlsen
Det har været en på alle måder fantastisk uge. Uddannelsen vil være værdigfuld for mig både personligt og fagligt. Alle mine forventninger er mere end indfriet.

// Ayoe Evers
Jeg havde super høje forventninger til uddannelsen. Mine forventninger blev indfriet – på en skale fra 1-5 (5 optimal) ligger min oplevelse på et 10-tal. Tak for en fantastisk uddannelse, jeg glæder mig til at bruge den. Ringene breder sig allerede. Det er super fantastisk outstanding.

// Betina Staunsbjerg

Tusind tak for et rigtig velorganiseret kursus. Jeg Troels Larsen kan se tilbage med en absolut fuldt til tilfredsstillelse med kursusforløbet og opfyldte fuldt ud og mere til mine forventninger til kurset. Kurset har haft stor indvirkning på min personlige udvikling, både personligt samt firmamæssigt. Jeg har fået nogle værktøjer til at takle situationer i min hverdag, som håndværksmester i form af et større indblik i medarbejdernes følelser og personlige udviklingsstatusser. Dette giver mig mulighed for at forstå den enkelte medarbejders reaktioner og kommunikationer. Det er en stor mundfuld når man står med den første kursusdag, hvor jeg tænker at det var en stor udfordring at skulle nå alt dette på så kort tid. Men kunne konstatere med glæde, at mit ønske blev opfyldt med stor tilfredshed og siger tak for den absolut veludviklede humoristiske sans og disciplin, der var gennemført på kurset.
De største anbefalinger herfra
// Troels Larsen

Jeg forestillede mig præcis hvad jeg fik, og mere til. Frygtede at der ville være 40 elever, men antallet har været lige som det skulle være. Fantastisk mad, dejligt lokale en åbenhed og en dejlig varm imødekommende og humoristisk sans.
Jeg synes du er et ufatteligt varmt og sympatisk/empatisk menneske. Det har været en fornøjelse at se dig i action, og jeg har stor respekt for dig og din metode/arbejdsgang.
// Tanja Rahm
Fantastisk relevant kursus – både som selvudvikling og til reelt arbejde med klienter. God og positiv stemning, og gode undervisere i Jacob og Allan
// Henrik Ljørring
Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre. Meget kompetent undervisning, god til at få budskabet over til mig. Jeg føler mig godtbehandlet og jeg har stor respekt for dig (Jacob) som underviser og hypnotisør.
// Per Møller
Jeg havde ikke gjort mig nogle væsentlige forestillinger om uddannelsen – ud overen tillid til at det kunne du godt lære mig. Meget intenst kursus – mange informationer, men godt blandet med andet, så det ikke føltes for meget. Alle dele af uddannelsen var relevant for mig.
// Arne Dam Ravn
Sjov, spændende, indholdsrig uddannelse.
// Ivan Topholm
Der har været rigtig meget godt stof, og jeg har lært virkelig meget. Jeg forventede at lære at hypnotisere – og det er blevet opfyldt. Der var en virkelig god helhed gennem uddannelsen og mine forventninger er blevet indfriet
// Jens Kristian Hansen
Mine forventninger blev i høj grad indfriet – passer som hånd i handske til de terapeutiske værktøjer, metoder jeg allerede bruger/kender. Selvhypnose glæder jeg mig til at lære andre at bruge. Tak for en virkelig spændende vedrørende uge – den bedste uddannelse jeg har oplevet.
// Susanne B. Toborg
Uddannelsen er på et højt fagligt niveau i alle henseender. Der er meget humor og der er usædvanlig stor fleksibilitet og stort “rum” til at imødekomme ønsker og besvare spørgsmål, samtidig med der skal nås det der skal nås. Allan er en kanon fyr med rigtig god tilgang til alle.
// Mogens Kjøller
Det har været mitt livs mest oppklarende øyeblikk. Med den viten jeg nu har fået, har jeg ikke bare mulighet til å hjelpe alle min evnne og kjente med deres ønsker, jeg har fået mulighet til en livslang inntekt og lek. Jeg er evig glad for at tillade mig selv å delta på Strachottas utdannelse.
// Jan Aa // Norge
Jeg synes at det er en spændende, fascinerende og medrivende oplevelse at være på kurset. Stoffet bliver formidlet på en indlevende, positiv, underholdende og meget oplevelses-orienteret måde af Jacob. Mange mange flere mennesker burde tage denne uddannelse for at udbrede kendskaben og brugen af de principper og teknikker jeg har lært på dette kursus. Seks stjerner til dig , Jacob ******
// Alex Langfred
Efter denne uddannelse kan vil  alt kunne lade sig gøre. Efter at have haft nedsat syn i over 5 år, fik jeg synet igen efter bare 1 hypnose session. Alle andre behandlingsmuligheder var afprøvet – uden held. Jacob – jeg står i gæld til dig resten af mit liv. Du er en god underviser med en passende portion undervisningsmateriale.
// Sussie Rosendahl
Rigtig god lærer. Helt nye vinkler på livet. Inspirerende, anderledes, nyt og spændende.
// Keld Knudsen
Jeg forestillede mig at få og grundigt blive indført i håndværket hypnoterapi og denne forventning er fuldt indfriet. Undervisningen er foregået på en levende og meget inspirerende måde, hvor hvor jeg hver dag gik mere løftet hjem. Hele uddannelsesforløbet virkede relevant og ville nødigt have undværet noget. Tak for din humoristiske måde at være på.
//Milan Restes
Stor ros for en indlevende og humoristisk undervisning. Du er meget kompetent og forstår at formidle stoffet på en let og forståelig måde. Du er meget inspirerende. Det bedste kursus som jeg har været på til dato. Tusind tak for et rigtig godt kursus og nogle pragtfulde dage.
//Michael Smith Toftebjerg
Det har været utrolig spændende. Hver dag har været en stor oplevelse som har varet ved efter vi sluttede hver dag. Jeg ved at nogle ting vil ændre sig i mit liv fremover. Utrolig spændende… Giver nogle hjælp værktøjer til at se anderledes på tilværelsen. Har aldrig oplevet så godt et kursus og taler med stor begejstring til alle om det.
//Susanne Stentebjerg
Jeg synes det har været et rigtig godt kursus, fyldt med nærværende, velstruktureret og inspirerende undervisning.
//Martin
Det har været som at være i hypnose i 8 dage… Tiden er fløjet afsted og hver dag har været en ny positiv udfordring, med stor personlig udvikling. Omgivelserne har været rigtig dejlige, og du Jacob har været en super god underviser. Tak for det!
//Dorthe Starberg Poulsen
Uddannelsen har givet mig en rigtig god ballast  og jeg har følelsen af, at selvom jeg er uddannet tankefeltterapeut og NLP vil det nok fremover være hypnoterapi jeg kommer til at bruge. Jeg er meget tilfreds at jeg har valgt Jacobs uddannelse. Kurset er ekstremt relevant og godt og er gennemført med humor og faglig ekspertise.
//Otto Wois
Tak for en super god uge, det var sgu godt gået. Jeg kan fortælle at jeg er super tilfreds, og at jeg har følt mig godt underholdt og undervist. Har haft de første klienter, og det sad fast alt det vi har lært, så det var godt.
Så tak for det
//Helle Danum
Det var da møj godt (det er jysk og betyder at jeg har udviklet mig personligt og fagligt.) Endvidere betyder det at din måde at formidle teori og konstant følge det op med praktiske eksempler er formidabel.
// Per Jacobsen
Det er en perfekt balance mellem praktik og teori. Det var en stor oplevelse – tak
//Lars Petersen
Professionelt, struktureret, sjovt, god tone og spændende.
// Kathrine Larsen
Det er en nem måde at lære hypnose. Vi bliver godt udrustede til at begynde at tage klienter samme dag vi slutter.
//Tom Charles
Du er en kanon underviser “mester” Kanon materiale, med godt indhold, menneskelig forståelse. Personligt har det givet mig større forståelse for mennesket og mig selv.
// Jesper Thomsen
Jeg vil bestemt anbefale kurset til interesserede.
// Lars E Petersen

Professionel uddannelse, hvor jeg var sikker på at kunne hypnotisere, når jeg var færdig. Jeg gik ud fra at få DK´s bedste uddannelse med efteruddannelsesmuligheder. Jeg synes at have fået mine forventninger indfriet. Har tillid til at jeg kan hypnotisere, dertil en god mængde værktøjer at bruge og en god teoretisk baggrund. Tak for et fedt kursus, Har sjældent lært så meget på så kort tid. Glæder mig til at komme i gang med at bruge hypnosen i det virkelige liv.

//Benny Vadmand
Min forventning var at dette ikke kunne læres på 8 dage. Jeg oplevede en utrolig dynamik og det var meget spændende, mine forventninger er blevet 100 % indfriet forstået på den måde at vi kunne lære det på 8 dage. Det var så vildt spændende og på ingen måde tørt, jeg følte mig rigtig godt tilpas allerede 1 dag, fordi vi ikke skulle præsentere os for hinanden. (sætte etiketter på). Jeg er meget glad for at jeg valgte dig (Jacob) og dit kursus da jeg fik kvalitet og personlig udvikling samt forretningsgrundlag på højeste plan.

//Linette Frederiksen
Entusiasme, inspiration, indsigt, indføling, overskud, saglighed, nærvær, kontakt og formidling… alt oplevet som et sjældent højt niveau og absolut anbefalelsesværdigt for enhver, der har et ønske om at flytte sig og hjælpe andre med det samme.
Alt i alt et kanon godt forløb

//Tommy Rosenkilde
Du er en fantastisk underviser, Jacob. Jeg er imponeret over dine evner. Den bedste uddannelse, jeg har været på (og jeg har været et par (jysk for mange) steder efterhånden).

//Nicolai Statager
Jeg forestillede mig at jeg skulle lære at hypnotisere! Og det er da til fulde indfriet. Det er helt utroligt hvad der kan ske på en uge… Det har været helt utrolig spændende oplevelse at se dig (Jacob) i aktion og efterfølgende få det hele uddybet.

//Anne Mette Kikkenborg Jensen
Forventninger til fulde indfriet og har givet værdifulde værktøjer til privat/erhverv. Super god uddannelse.

//Mads Winther
Jeg havde meget store forventninger til uddannelsen, der er ingen tvivl om at jeg nu kun mangler erfaring. Jeg synes at du (Jacob) er meget kompetent og god til at undervise.

// Keven Noel Bruun
Jeg havde svært ved at forestille mig at jeg skulle kunne nå at føle mig i stand til at ”praktisere” på ku 8 dage. Nu kan jeg faktisk godt forestille mig det – dog først efter at have øvet mig lidt mere på et par personer.

//Lisbeth Andersen
Generel oplevelse har været positiv

//Jesper Aggerholm
Forventede at få en god, spændende og lærerig oplevelse. Jeg oplevede at mine forventninger blev indfriet og mere til. Det har været et rigtig godt forløb og jeg kommer til at savne den positive stemning der har været hele vejen igennem. Tusind tak for en fantastisk oplevelse.  :o)

//Diana J.K. Pedersen
En positiv oplevelse. Mange A-ha oplevelser. Oplevelsen af at det indre afspejler det ydre, og får muligheden for at se ”ind”. En god oplevelse.

//Anne-Stine Daae
Generelt har jeg haft et rigtig godt kursus. Tak for det.

//Janich Skærbæk
Et meget intensivt kursus med et umiddelbart stort stofområde. God kompetent og kontant undervisning med plads til nuancer og kursister. Jeg betragter så absoulut værktøjerne som effektfulde og gode supplementer til mine øvrige værktøjer indenfor NLP – coaching og åndedrætsterapi. Det er et særligt positivt tiltag med brugen af forum og mulighed for efteruddannelseskurser. Du (Jacob) formår på en indsigtsfuld humoristisk og kompetent måde at levere meget stof på en interessant og ikke ”søvndyssende” måde. Godt gået.

//Lars Kjærgaard
Din (Jacob) personlige fremtræden er god og med humor og variation. Kurset er et super supplement til min coachuddannelse idet det giver grundlaget til at arbejde dybere med klienter og skabe større og hurtigere forandringer.

//Lene Juhl
Mange tak for et supergodt, lærerigt og inspirerende kursus. Jeg er stadig fuldt ud motiveret for at få begyndt.

//Liss Rauff
1000 tak for et fantastisk udfordrende og meget, meget lærerigt kursus. Du er ikke blot en fremragende hypnotekniker men også en meget kompetent og afbalanceret hypnoterapeut, og det var rigtig godt at se.

//Mikkel Hvid
Jeg oplevede at mine forventninger blev indfriet 100 % og meget mere til. – Ud over at lære hypnose og hypnoterapi, lærte jeg også meget om mig selv. – Desuden var undervisningen fyldt med humor og fagligheden oversteg mine forventninger. – Jeg blev overrasket over det høje faglige niveau. – Desuden har der været et godt sammenhold medstuderende imellem.

// Britta Marie Steen
Alle de ting der lagde op til at jeg kunne gå derfra som 100 % hypnotisør var det bedste! Dygtig lærer – perfekt størrelse hold med tid til hver enkeltes spørgsmål – en fornøjelse at du øste af din store viden med selvoplevede eksempler og video – Tak for din måde at være på..

// Thomas Ferguson
Det er de bedste og mest lærerige dage jeg har haft meget længe – Glæder mig til at afprøve dette fantastiske redskab. – 1000 tak for det..

// Krestine Bjerrum
Man lære meget om sig selv og bliver meget mere positiv – Jeg har fået det jeg skal bruge for at kunne gøre karriere inden for hypnosen – og få succes. – Det var utrolig spændende og slet ikke så svært som jeg troede.

// Gitte Schrøder
Før uddannelsen var mine forventninger at jeg ville kunne gå hjem og umiddelbart bruge det, men min forestilling var nok at dette var umuligt på 8 dage. – Jeg må sige at det har været et fantastisk stykke arbejde instruktøren (læs Jacob Strachotta) har udført. – Det har været meget kompetent og dygtigt arbejde, og det er nu op til mig at bruge det jeg har lært. Jeg har fået en god undervisning i det der er brug for og hvad der er så vigtigt også, er alle de eksempler Jacob kom med, til belysning af forskellige problemstillinger. – Uanset hvor meget vi spurgte var han aldrig irriteret eller virkede forkert. – Alt i alt en meget positiv oplevelse, som jeg kun kan anbefale videre.

// Gunhild Jeppesen
Forventning om at få en værktøjskasse – indsigt – Forventninger indfriet. – Trancedybder + suggestioner = Super + Selvhypnose. – Super Godt!

// Michael Stensgaard
Jeg har lært hypnose og hypnoterapi på en meget spændende og afvekslende måde. – Meget interessant undervisning – Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

// Louise Meyer
Jeg har haft en masse fede oplevelser på kurset. Du er MESTER Jacob. Tak for en fin, fin uge. Tak for en forrygende, vanvittig og helt specielt uge, som jeg ALDRIG vil glemme.

// Peter Bjerge
Det har været lærerigt. Du er supergod til at lære fra dig. Humor. Du er meget kompetent indenfor området = tryghed. Dejlige medkursister.

// Jane Mark
Jeg forestillede mig en meget komprimeret gennemgang af de teoretiske dele leveret med stor indlevelse og kompetence. Jeg forestillede mig at kunne springe ud i at praktisere med det samme som hypnotisør og hypnoterapeut. De forventninger blev indfriet. Jeg har fået de 10-20% ekstra med hjem, så jeg føler mig uddannet af den bedste. Det grundlag, undervisningen og uddannelsen hviler på, gør mig helt tryg ved såvel kvaliteten som anvendeligheden af de tillærte redskaber. Din gennemgang har været velunderbygget og altid relevant. Det har været inspirerende, spændende, motiverende og overraskende at deltage på din uddannelse. Vores hold fungerede super godt og du har vist stor rummelighed og indsigt. Rent fagligt har det været sjovt – nyt – og også udfordrende at tage fat på en terapeutisk del, jeg var helt ny overfor. Sammen m. min Coach-uddannelse vil de værktøjer, jeg har lært her, udgøre et fantastisk effektivt hele. Tusind tak for en spændende uge, ser frem til en fremtidig supervision.

// Tine Baier
Efter at have læst andres udtalelser på nettet havde jeg store forventninger om selv at kunne behandle med hypnoterapi efter endt uddannelse. Jeg fik en mængde redskaber, som jeg glæder mig til at komme hjem og træne i at bruge. Alt har været relevant. Tusind tak for en meget spændende uge.

// Tina Gram
Jeg forestillede mig at jeg ville få en masse viden og redskaber til at kunne udføre hypnoterapi med – var i tvivl om det kunne lade sig gøre på 8 dage. Mine forventninger er mere end indfriet – Det lod sig gøre efter få dage at kunne hypnotisere. Det mest relevante for mig var at se og iagtage (Jacob) dig i praksis – så jeg kan spejle det / kopiere det. At lære induktionerne & regressionsteknikkerne. Om uddannelsen : – Overvældet, – Imponeret, – Professionelt, – Trygt, – Nært & samtidig distanceret. Gode lokaliteter og god afveklsing  i teoriøvelser & demonstrationer.

// MajBritt Jensen
Jeg forventede at blive hypnoterapeut, at lære redskaber til hvordan jeg bedre kunne nå mine mål og blive bedre til at afkode andre mennesker, så jeg kan hjælpe dem til at opnå deres virkelige mål og ikke kun de verbalt formulerede. Mine forventninger er indfriet på de første to punkter. Derud over kommer jeg hjem med et helt nyt syn (og bedre) på mine medmennesker (Følger en slags åbenbaring). Har også fået en del erkendelser om mig selv… Det har været en “uddannelsesrejse” for mig. Jeg har lært nogle skønne mennesker at kende. Jeg har fået et fantastisk redskab til at hjælpe andre. Jeg har fået en dyb respekt for Jacob. Jeg har fået mindre behov for søvn (Læs: Lyst til at stå op og lære!). Jeg har lært en masse om mig selv. Lært at slippe mine fordomme. o.m.m.m.

//Hanne Frohn Nielsen
Jeg oplevede at du var der 110% hele vejen igennem og at du virkelig brænder for det, samt interessen for det enkelte individ. Jeg synes det hele har været relevant. Jeg tog chancen, men den gang troede jeg også at kurset ville være helt anderledes. Blev MEGET positivt overrasket af dig og alle mine med kursister.

//Pernille Bendsen
Det var et dejligt “energifelt”, vi var landet i der. Ikke mindst takket være dit store drive! Jeg synes, at vi kom langt omkring og at mange detaljer kom med. Spændende, Spændende, inspirerende, sjovt og “MIND-BLOWING”! Tusind tak!

// Birgitte Aagaard
Føler jeg har fået bred viden om området og gode råd m.h.t. at finde yderligere information/materiale om emnet. Det hele leveret på en meget humoristisk og indlevende måde. Meget positivt – åbent miljø. Tak

// Lene Strøm Knudsen
Jeg forventede at blive klogere på hvordan det underbevidste påvirkers menneskers måde at gå til livet på. Ja, jeg føler jeg har fået “smæk for skillingen”. Det har været meget berigende.

// Michael Rasmussen
Jeg mener, at uddannelsen er fantastisk intens og underholdende.

//Mads Aggerholm
Undervisningen dækkede meget stort penusm. Undervisningen var meget pædagogisk og god. Stoffet blev gjort levende, jeg fik stort udbytte – Undervisningen aldrig kedelig. Jacob Strachotta underviser interessant, kompetent på en levende og charmerende måde. Det har været en spændende og behagelig oplevelse.

// Kurt Serup
Jeg forestillede mig at uddannelsen hos dig var den bedste jeg kunne få og jeg føler jeg har fået et rigtig godt fundament. Stemningen har været positiv, nærmest munter. Samtidig har interessen og seriøsiteten været i top. Jeg mangler ikke ret meget andet end erfaring, og den får jeg.

// Birgitte Lefort
Jeg forventede at lære et værktøj, jeg umiddelbart efter kursut vil kunne omsætte til praksis, personlig udvikling, få styr på nogle tanker og finde retning i livet. Derudover at få et suplement til mine øvrige kundskaber, – til at gøre det godt for andre mennesker. Forventningerne til fulde indfriet. Socialt var Jacob meget dygtig til at skabe god stemning og give hver kursist tilpas mængde opmærksomhed og taletid. Mixede grupper, nye folk hver gang virkede godt. Gode lokaler og fortrinlig forplejning. Jeg føler mig klar til at udfylde rollen som hypnotisør og hypnoterapeut, til gavn og glæde for en masse mennesker. Jeg glæder mig over muligheden for at få en god støtte og sparring på online-forumet. Tak for det, Jacob. Det har været fantastisk!

//Jesper Meyer
Mine forventninger til øget medmenneskelig livssyn førte mig denne vej. I et forsøg på at se mennesket “holistisk” og være “helbredende”- læste jeg i flere år på hobbyplan psykologi og traumerelaterede sygdomme. Med 7 år på bagen som Lægeexam. Massør kom jeg til en intuitiv konklusion i år – Det skal være hypnose -“kroppe taler”- nu vil jeg gerne -“inde for”- og være behjælpelig der også. Mine forventninger er absolut indfriet og det har været og er fantastisk at få et væld af-“AHA oplevelser”- for og med alle sanser og “beviset” for hypnosens virkning. Jeg blev bekræftet i min tro og tak! Du er alt det jeg forventede at møde – Dynamisk,- god til at lære fra dig – Inspirerende – og givende. Jeg kom med en stor appetit og går mæt herfra idag med ny og større appetit for fremtiden. Tak Jacob!

// Tina Johansen
Jeg forventede at få baggrunden (teori) på det jeg allerede så småt var godt i gang med gennem dine online kurser og dermed få finpudset teknikkerne og få nye på. Samt at få det store overblik over et behandlingsforløb. Jeg oplevede at forventningerne blev indfriet og jeg føler mig enormt sikker idet jeg gør/kan efter dette kursus.

// Michael Lindegaard

Jeg forventede at kunne få udfyldt de huller, jeg havde i min viden om hypnose og isør hypnoterapi. Mine forventninger blev mere end indfriet. Det gik op for mig, at jeg havde meget mere at lære, end jeg havde troet. Og det gjorde jeg så. At få den sweitser kniv af viden/teknik. At få en tro på, at lige netop JEG kunne få succes som hypnotisør/terapeut. Det fik jeg! Tak for det!

// Carsten Milling
Du har indfriet alle mine forventninger til kurset. Jeg har været meget glad for at jeg tog uddannelsen hos dig. Mit første indtryk var at vi var for mange på holdet, men det viste sig at være en stor fordel. Jeg talte med mange forskellige i pauserne. Godt var det også at forplejningen var i top. Jeg glæder mig til at komme igang med alt det nye. Det er også et plus ikke at skulle til et interview først, det viser at du tror på de mennesker der melder sig til kurset. Tak for en stor oplevelse, jeg er helt fyldt op med viden nu. P.S. Jeg er færdig med slik og har tabt 1 kg på denne uge.

// Marianne Christensen
Jeg vil hermed gerne give min vurdering af kurset : Fantastisk, tryllebundet, hypnotisk fordybelse – sidder vi 19 kursister og sluger det hele – som du underviser os i. Det kan ikke gøres meget bedre – jeg vil sige dig tak for en god tid og ser frem til at jeg nu skal ud og praktisere hypnose/hypnoterapi. Mine forventninger er indfriet til fulde og mere til. Jeg skulle bare være begyndt noget tidligere.

// Bent Thorning
Mit personlige udbytte af Jacobs uddannelse har været bedre end deltagelse på Anthony Robbins seminarium. Forankringen af de mål jeg har sat mig er væsentlig dybere og mere effektive. Excellent performance af Jacob.

// Jes Graugaard – Direktør – Intenz A/S
Jeg havde meget store forventninger til både kurset og undervisningen og det er mere end indfriet og er overrasket over den ENORME personlige udvikling jeg og andre på holdet har fået. Det har virkelig været et ”boost” på alle områder. Kan varmt anbefales.

// Tina Morsing
Alt i alt super. Vil gerne deltage i scenehypnose kurset.

// Leo Julsgaard – Direktør
Fra å være et ukjent nesten okult område i min eksistens har du bragt dagslyset inn med full styrke. Dette infriddt i høyeste grad mine forventningerog mer til.

// Tore Lindebo, Norge – Refleksolog
Mine forventninger blev indfriet 100 %. Jeg er blevet inspireret og har haft nemt ved at holde koncentrationen da det har været utrolig spændende. Undervisningen er foregået på en meget levende, positiv måde og har givet mig stor tiltro til mig selv som person og som fremtidig hypnoterapeut. Som følge har det været en venlig, rar, positiv, støttende atmosfære på ”holdet” alle 8 dage. Jeg har kun positive ord at sige om både uddannelsen og underviseren.

// Lene Chee – Sygeplejerske
Mine forventninger var at føle mig kompetent som hypnoterapeut når uddannelsen var færdig. Den forventning er indfriet 100 %. Jacob er en fantastisk dygtig til at uddanne andre, på en meget kompetent måde, der gør at man føler sig selvsikker til at gå i gang med egne klienter lige efter uddannelsen. Jacob har en stor indlevelsesevne der gør at alle bliver ”samlet op” under vejs. Formen er en fantastisk vekselvirkning mellem teori og praktisk, fungerede rigtig godt. Tusind tak for de 8 dage, der vil ændre resten af mit liv.

// Lasse Bjørndal Eis – Pædagog
Jeg forventede at opnå en større og ”skarpere” forståelse af de grundlæggende teknikker indenfor hypnose & terapi, samt at kunne se og anvende de finere nuancer. Mine forventninger er blevet indfriet fuldt ud. Du (Jacob) er mesterlig dygtig engageret og underholdende…

// Allan Wilken
Du er en DYGTIG underviser og har en fantastisk tålmodighed. Det giver Tryghed.

// John Calmar Andersen – Psykoterapeut
Jeg har lært at skille faglighed og personlighed her. Du er for mig særdeles kompetent som hypnotisør og samtidig alle tiders fyr.

// Jens Hansen – Service Manager
Min forventning var at lære at forstå og opleve hypnose – det ved jeg nu. Jeg oplevede hvad det vil sige at være i hypnose og hvad der skal til for at bringe andre i hypnose og hvordan man behandler folk/sig selv via hypnose og stiller positive suggestioner. Hypnose er som en spændende rejse ind i dig selv.

// Christina Julsgaard – Direktør
Mine forventninger var at lære et yderst kraftfuldt redskab, at kende samt benytte det. Forventning fuld ud opfyldt. Jeg føler hele indholdet var yderst relevant for at give så bredspektret og åben en indstilling/indlevelse i hvad jeg som hypnotisør-terapeut kan komme til at opleve. Et virkeligt spændende og inspirerende kursus. Et kursus som jeg ikke et øjeblik er i tvivl om vil forandre mit liv – til den positive side – både som privatperson men også i mit terapeutiske arbejde med klienter fremover. Et kæmpe tak til dig Jacob – En mentor for livet.

// Ulla Birkholm – Muskelterapeut
Jeg tog kurset for at lære at arbejde med mig selv og håbede på en før/efter oplevelse. Selvom jeg endnu ikke er efter må det siges at have opfyldt denne forventning. Da det har flyttet den opfattelse jeg har af mig selv fundamentalt. Hvis livet er det ultimative Multiplayer Online Adventure spil i super ekstra HD og surround, føler jeg at Jacob lige har udleveret snydekoderne. Ja, tak!!.

// Brian Snitgaard, Pædagogmedhjælper.
Jeg var meget forventningsfuld og samtidig lidt skeptisk, da jeg kun kendte til hypnose gennem TV/Internettet. Jeg var ikke helt overbevist om at det kunne bruges til så mange “problemer” – at det faktisk kan erstatte en psykolog/psykoterapeut i mange tilfælde. For hver dag blev jeg mere og mere ovebevist og mine forventninger steg de første dage og blev indfriet de sidste dage. Jeg er dybt fascineret og tro mig, jeg har aldrig været så opmærksom, så mange timer ad gangen. Hver dag, hvert minut (næsten ihvertfald). En suveræn uddannelse – dejlig og indlevende lærer med plads til sjov indimellem. Jeg har ikke kedet mig bare 1 minut. Jeg glæder mig vildt til at komme igang med at teste/øve mig og til min fremtid med hypnose/hypnoterapi som redskab til at hjælpe andre. Tusind tak Jacob og held og lykke med dine egne planer. Glæder mig til dine efteruddannelser.

// Heidi Albin, Direktør.
Forventningen til uddannelsen var tårnhøje. De forventninger er blevet indfriet til fulde. Jeg har gennem uddannelsen fået en så stor indsigt i hypnose teknikker at det er brugbart fra 1 dag. Jeg er blevet meget positiv over hvor enkelt det er at hypnotisere. Jacob (underviseren) udstrålede under hele uddannelsen overblik, ro, faglig og menneskelig kompetence på meget højt niveau. Kanon uddannelse. //Rene Ackermann, Massør.
Underviseren super.

// Anette von Magnus, stud. psych
Godt med forskellige partner i gruppeøvelserne. Meget fin mulighed for at stille spørgsmål. Godt udleveret materiale.

// Peter Rasmussen, Gestalt Terapeut.
Super MEGA tilfreds, virkelig selvudviklende (som er det jeg altid stræber efter, ikke et diplom som sådan). Det har sat mange tanker igang og på mange tidspunkter HAR jeg læst dit kropssprog når du underviser bevidst eller ubevidst har jeg “læst” dig som når jeg læser hænder. Knus til dig især for din humoristiske sans.

// Connie Thiedemann

Du er overordentlig motiverende og kompetent som underviser.

//Jimmy Støvring, Projekt chef, Journalist.
God og erfaren instruktør. Spørgsmål blev besvaret på en forståelig måde. Synes jeg har lært stoffet godt, skal lige have det bearbejdet ved træning. Jeg vil blot sige tak for et dejligt kursus, det bedste jeg har været på i mit liv. Men jeg er jo også ung. (Poul er 62 år)

//Poul Huvendick
Det har været 8 rigtig gode dage, jeg har brugt på din hypnose uddannelse. Jeg var været begejstret fra dag et. Dit udarbejdet terotiske materiale har været i top og selv om materialet indeholder nye ord og sætninger der skal læres, er det skrevet på en let og forståelig måde. Som du har forstået, at levere med faglighed og humor. Det er min opfattelse at du når hele vejen rundt til alle deltager, jeg har følt mig godt tilpas i dette læringsrum. Jeg har med min NLP og pædagogiske baggrund, hele tiden følt at du har været lyttende og givende. Når behovet har været der. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg nøjagtigt forventede af kurset. Måske at kunne kæde min pædagogiske viden og mine værktøjer fra NLP sammen med et nyt værktøj og få en større forståelse af, hvad hypnose er. For helt ærligt så har jeg haft utroligt vanskeligt at forstå, hvad der gik af mennesker når de var i scene hypnose. Jeg har fået, hvad jeg kom efter og mere. Jeg glæder mig til at bruge min nye viden og føler mig sikker på at jeg kan udfylde min nye rolle som hypnotisør og hypnoterapist.

//Willi Olrik

Jeg forventede at jeg ville få en masse teknikker og teoretisk viden for at blive en god hypnoterapeut. Jeg fik så rigeligt mine forventninger indfriet. Meget kompetent underviser, fagligt helt i top og medrivende, humoristisk og super nærværende hele tiden. Det var tilpas antal personer i gruppen. Den enorme positive omgangstone er meget befordrende for indlæring. Får virkelig lyst til at prøve det i praksis. Bare super!

//Aase Dyrehauge
Jeg syntes det hele var relevant for mig. Jeg var facineret af hypnose og hypnoterapi og deres virkning inden og den er blot blevet fordoblet – 10 gange mere fordoblet, ja meget mere end 10 gange. Jeg føler at når jeg kommer hjem og får styr på min mappe og mine notater er jeg i stand til at gå igang med hvad som helst, terapi, foredrag og kursus. Det er en aha-oplevelse! Jeg er glad for at jeg tog beslutningen om at det skulle være nu. Underviseren er utrolig levende, glad og positiv. Det har været en fornøjelse at blive undervist af Jacob. Jeg føler jeg er mere klædt på end jeg havde forventet inden jeg startede og glæder mig til at komme igang hurtigt. Det har givet mig utrolig meget! Kan kun anbefales!

//Karin C. T. Torndyb
Jeg forestillede mig at jeg ville få kompetence til at behandle lige efter uddannelsens afslutning. Jeg føler mig nu fuldt ud klar til at begynde at behandle – mine forventninger er til fulde indfriet. Strukturen på uddannelsen virker yderst gennemtænkt og gennemprøvet. Jacob forstår at formidle materialet på en fantastisk, engageret, humoristisk og motiverende facon og trods “pakkede” intensive dage så har min opmærksomhed været vakt konstant. Jeg er 100% tilfreds!

//Martin Rune Kristiansen
Jeg havde forestillet mig at lære teknikken ved hypnose. Det er blevet indfriet ud over min forventning. Ydermere har jeg fået terapeutdelen også. Dette er fuldt ud indfriet. Jeg går herfra med en fantastisk samling af værktøjer som jeg vil bruge fremover. Dette kursus har været over al forventning. En super duper uddannelse! Instruktøren kan simpelthen ikke være/blive bedre. God motivation, super demonstration og en masse gode eksempler.

//Poul M. Jensen

Mine forventninger var at få et bredt kendskab til hypnose og fortrolighed til at udføre hypnoterapi professionelt. Det har fuldt ud levet op til mine forventninger og mere til! Et stort plus for uddannelsen er Jacob´s høje faglighed og engagement. Det har en utrolig positiv og behagelig afsmitning på læreprocessen. Uddannelsen har en meget høj faglighed, som jeg varmt vil anbefale andre. Tak for en rigtig god uddannelse!
Jeg var lidt bekymret for om det blev for tørt eller teoretisk – men det var utroligt spændende og interessant. Gav en en tiltro til at det sagtens kan lade sig gøre. Det er bare et spørgsmål om erfaring. Hele uddannelsen er meget professionel!
//Michael

//Birgitte Galtt-Møller
Jeg havde meget høje forventninger til uddannelsen efter at have læst om den på internettet. Jeg oplevede at mine forventninger blev indfriet og meget mere til. Jeg mangler ord til at beskrive hvor fantastisk en oplevelse det har været for mig at lære at blive hypnoterapeut og hypnotisør, og den nye tankegang jeg har lært. Jeg har kun godt at sige om uddannelsen og glæder mig meget til at komme i gang med at praktisere.

//Suste Maria Spellerberg
Jeg forventede at få værktøj og viden til at arbejde med mental træning på et højere plan. Og jeg forventede at få værktøj til at blive en bedre coach i forhold til personer der mangler forbindelser til egen lyst og mål. Jeg har fået indfriet ovenstående forventninger til fulde. Og jeg har fået hele terapidelen med, som jeg dels finder super spændende, facinerende og meget anvendelig. Jeg oplever at jeg har fået en masse som vil ændre min måde at arbejde på, langt mere end jeg havde forestillet mig. Kære Jacob! Tak for din fine måde at være på og undervise på og din fantastiske indlevelsesevne. Tak for din store viden og erfarenhed på dit felt. Og tak for at du stiller den til rådighed. Det har været og vil blive stort!

//Rasmus Jacobsen
Jeg kom med et åbent sind med en smule tvivl om hvorvidt det kunne lade sig gi sig at lære hypnose på 8 dage. Det var en aha-oplevelse og nok det bedste kursus jeg nogensinde har taget. Jeg oplevede en interesse og engagement for faget at jeg har svært ved at forestille mig at jeg ikke skal fortsætte i morgen. Mine forventninger er mere end rigelig indfriet. Du er fantastisk til at lære fra dig på en så opmuntrende måde at man ved at man har lært det man skal. Du er overbevisende og præcis. Kæmpe tilfredsstillende oplevelse og viden som skal bruges resten af mit laaange liv.

//Henrik Hancke Nielsen
Efter min grunduddannelse som pædagog har jeg læst sprogfilosofi på Københavns Universitet. Jeg har lært og udøver trancendental meditation, er master i NLP. Nu er jeg hypnotisør og hypnoterapeut – det er det, der manglede, nu har jeg med det – det hele. Det har været rigtigt godt, og samtidig med jeg har lært om det at arbejde med andre, er der ved demonstrationerne arbejdet med og i mig. Det er ting som er for fattige til at beskrive. Denne uddannelse, de muligheder det giver professionelt og privat, er en af de ting som ord er for fattige til at beskrive.

//Leif Sørensen
Mine forventninger var at lære hypnosens kunst og det var meget vigtigt for mig at opnå en indre sikkerhed. Det med trancedybder var også meget vigtigt. Mine forventninger blev til fulde indfriet! Det er den bedste gave jeg har givet mig selv i mange år. Jacob er utrolig kompetent, sjov, empatisk og på alle måder dygtig. Det har været en hel fantastisk uge! Har været i et hypnoflow på en dejlig måde. Dejlig instruktør som virkelig kan sit stof. Jeg går herfra med en utrolig lyst til at komme i gang med en stor følelse af sikkerhed. Jacob, du gør det godt!

//Charlotte Boksa
Tak for din professionelle måde at være på under hele kurset!

//Bruno Kristensen

Jeg forventede at jeg kunne bruge hypnose i forbindelse med hashmisbrug og evt. brug i egen klinik og at jeg ville kunne lære det og kunne bruge det. Mine forventninger blev indfriet!

//Peter Frederiksen
Jeg forventede at lære et nyt kapitel at kende – og var åben for det – fuldstændig åben og nysgerrig. Mine forventninger er blevet fagligt indfriet 100% og mere end det, meget lærerigt at høre, læse og se andre og se dig praktisere. Hypnoterapi kan læres af alle og er en stor hjælp til at forstå sindet og dermed sig selv.

// Yasmin Elvira Steenholdt

Inden uddannelsesstart forestillede jeg mig at jeg i løbet af de 8 dage kurset varer, ville lære at hypnotisere samt lære den terapeutiske del af hypnoterapi. Mine forventinger blev langt overgået af et fantastisk kursus, med en enorm mængde, ny viden og redskaber. Tak for nogle helt fantastiske dage, denne uddannelse er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

//Anja Pedersen
Jeg forestillede mig at blive klædt på til at springe direkte ud i ryge-slanke og fobi behandlinger. Det er 110% indfriet. Jeg ville opnå en lyst og gå-på-mod til at beskæftige mig med andre lignende områder (overgreb,traumer) – det blev indfriet!

//Lone Rasmussen

Din undervisningsform & opmærksomhed på hver enkelt og gruppedynamikken er utrolig god!

//Jan Holm

Et utroligt spændende og formidabelt undervisningsforløb. Undervisningen foregik med stor entusiasme og seriøsitet. Mine forventninger til kurset var meget høje og det blev mere end indfriet. Det var en vældig god balance mellem teori og praktiske øvelser. Jacob´s evne til at ryste holdet sammen havde utrolig god indflydelse på indlæring miljøet. Det er lige før jeg får lyst til at tage kurset en gang til bare for oplevelsernes skyld (men også kun lige før) Efter netop at have afsluttet uddannelsen som hypnotisør og hypnoterapeut.Gennem det seneste års tid har jeg med stor interesse læst tidligere elevers tilbagemeldinger, mine egne forventninger var derfor meget høje, og jeg var spændt på om de kunne indfries. Det kunne de, og mere til. I forbindelse med mit erhverv har jeg deltaget i en del uddannelsesforløb, men aldrig har jeg mødt en instruktør som var så engageret, både på det faglige men også på det menneskelige plan. Jacob har en formidabel evne til at ryste klassen sammen. Jeg vil naturligvis berette om mine oplevelser med kurset, og anbefale uddannelsen til venner og bekendte der måtte ønske at stifte bekendtskab med hypnotisør og hypnoterapeut uddannelsen.

//Ole Nørskov-Nielsen

Jeg forestillede mig en overbygning og et supplement til NLP. Mine forventninger blev indfriet og mere til! For mig fletter hypnose-uddannelsen fint med NLP. Idag ville jeg ikke foretrække det ene frem for det andet. Jeg føler mig virkelig godt kørende uddannnelsesmæssigt. Tak for din inspirerende måde at undervise på. Det har været kanon godt!

//Annelise Christensen

Jeg glædede mig til at gennemgå en spændende uddannelse, men var lidt nervøs for om jeg kunne rumme så mange oplysninger uden at blive “overfyldt”. Undervisningen var så godt tilrettelagt og varieret, at det ikke på noget tidspunkt var besværligt at følge med og der var ingen problemer med at huske. Det var dejligt med en varieret undervisning, lærerigt at arbejde i grupper, samt understøttende for det vi havde lært at se det i “real life” med videosekvenserne.

//Tina Hornbæk

Nyt, spændende, lærerigt. Fik nyt syn på alle ting. Det var super! Leoh Alexandar Super kursus med meget fin balance mellem de forskellige temaer og måden at præsentere/lære det på. Godt flow og timing, og passende tempo til at bygge et solidt fundament op. Jeg føler mig som en hypnoterapeut og har fået de fornødne værktøjer og support der gør at jeg kan gå direkte igang i morgen. Den praktiske support (hjemmeside,brochurer osv.) understøtter og giver yderligere hjælp til starten. Alt i alt fuldt ud tilfredsstillende og inspirerende kursus der kan anbefales til alle der måtte have intentioner i retning af at bedrive hypnoterapi.

//Per Rasmussen

Jeg forventede at kunne komplentere mine egne kundskaber. Det blev de til 100%. Mine forventninger blev indfriet. På en pædgogisk og glimrende måde uddannede Jacob alle og undlod ingen. Dejligt med begribeligt materiale. Jeg syntes at det blev et superkompliment til det allerede kunne, og jeg kan ikke sige at jeg savndede noget. Super! Alle dele af uddannelsen var relevant for mig. Det var sjovt at se det fra flere vinkler. Det var bare super Jacob. 120% tilfreds!

//Jack Johansen

Jeg forventede at jeg ville lære at hypnotisere. Var ikke på forhånd opmærksom på sammenhængen mellem hypnose og hypnoterapi. Ja, mine forventninger blev indfriet.

//Claus Spangenberg

Jeg forventede at blive en fuld kompetent hypnotisør. Mine forventninger blev 110% indfriet – og mere til! Du er fantastisk og forbilledlig. Et stort, varmt og dejligt menneske der ved meget, kan meget, vil meget og giver det til alle med hjertelighed, varme og humor!

//Peter Richter cand. psyk

Mine forventninger var at få nye redskaber til at nå og hjælpe de klienter jeg allerede har (som zoneterapeut m.m.) og selvfølgelig arbejde med nye klienter. Mine forventninger blev i høj grad indfriet og meget mere til. Jeg oplevede bl.a. en stor forandring i mig selv i form af øget selvtillid – andre følelser som vrede og ked-af-det-hed kom også på besøg. Jeg føler jeg blev rigtig udfordret på det tankemæssige plan og at undervisningen var i særklasse. Jeg håber engang at kunne levere et materiale lige så godt. At tage denne uddannelse er mit livs bedste investering!

//Cecilie H. Katz

Jeg havde en forventning om at blive uddannet i det hypnotiske arbejde, samt at kunne udvikle (eller viden om) min “rolle” som hypnoterapeut. Jeg forventede desuden at kunne lære håndterbare metoder og teknikker til klientarbejdet. Jeg oplevede en instruktør der formåede at skabe en atmosfære med tillid og balance. Mine forventninger blev mere end indfriet.

//Bjarke Eriksen

Jeg forventede mig et kompetancegivende kursus. Dette er så vidt jeg oplever det lige nu, blevet opfyldt.

//Ea Lind

Jeg troede, det ville være noget andet, men nu virker det hele som en stor, relevant værktøjskasse.

//Mette Finderup, Journalist

Jeg forestille mig at jeg ville blive hypnoterapeut, og ville kunne starte med det samme som sådan efter kurset. Jeg forestillede mig at uddannelsen også ville forbedre mig på de praktiske elementer af at drive en praksis. Disse forventninger blev indfriet. Jeg er super tilfreds og nærmest euroforisk!

//Asger Johannes Steenholdt

Jeg forestillede mig at komme dybere og dybere og dybere og længere ned i underbevidsthedens strategier. Forventingerne blev indfriet godt. Tak for et dejligt og åbent sind, hvor du har vist til respekt og anderkendelse af de forskellige mentale strategier vi er blevet præsenteret for.

//Henrik Kjeldskov

Jeg havde meget høje forventninger og forestillinger – sikker på at jeg ville forlade uddannelsen som hypnoterapeut. Jeg fik hvad jeg havde forventet + meget mere, herunder inspirerende/kompetent undervisning, gode kursuskolleger + fede oplevelser! Superkvalitet for pengene – bedste undervisning jeg har oplevet, bedste læring jeg har oplevet. Tak!

//Bjørn McRoy

Lærerigt, engageret, motiverende undervisning. Utrolig energi gennem dagen!

//Peter Lundgreen

Jeg var spændt og forventningsfuld! Det var rigtig fedt, stort, meget følsomt og dejligt! Fantastisk! Man får et nyt liv, ny begyndelse. Stort, syret. Et af mit livs største øjeblikke. Det føles rigtig godt at være hypnoterapeut!

//Morten Bang
Fortræffeligt undervisningsniveau og veksling mellem teori og praksis.

//Frank Grassov

Mine forventninger var at jeg troede jeg “bare” skulle lære noget om sproget, og så var det det. Troede at det blev en meeget lang uge. Men jeg fik bestemt ikke det opfyldt, tvært imod. Jeg vil være hypnoterapeut, og tiøren indenfor dette faldt –> ” Den der har evnen – har pligten” Ugen blev kort – næsten for kort -> det har været KANON FEDT! Jeg vil sige at dette kursus er super relevant for mennesker der på den ene eller anden måde arbejder med at udvikle og hjælpe andre mennesker. Tak for fed, god og relevant viden.

//Lars Rasmussen

Jeg forestillede mig at jeg ville være istand til at behandle klienter på forsvarligt vis. Jeg synes mine forventninger er blevet indfriet. Jeg føler mig ikke 100% sikker på at behandlie klienter lige nu. Det gør jeg (forhåbentlig) først imorgen. Du er en superdygtig og meget tillidsvækkende lærer. Godt overblik.

//Tanya Jensen

Kort fortalt har jeg fået nøglen til min adfærd og opførsel hele livet og det er fantastisk. Det er en uddannelse alle skulle tage, da det på alle måder ville forandre deres liv til det bedre. Det bliver fantastisk at bringe sin viden videre til klienter og venner/familie. Jacob, du gør det fantastisk og du skal være meget stolt over det du viderebringer.

//Pierre Juel
Mine forventninger er til fulde indfriet. Kanon undervisningsform!

//Danny Olsen

Havde ikke forestillet mig at det blev så sjovt og dejligt afslappet at være her. Forventninger fuldt indfriet, det var meget lærerigt og spændende.

//Margit Heilmann, advokat.

Alt var relevant. Instruktørens kendskab til området (på en skala fra 1-5 ) : 10!

//Lisbeth L. Lausen,

Jeg forventede det var vanskeligere. Det var lettere, mye lettere å lære. Hadde jeg visst på forhånd hvor mye uddannelsen har betydet personligt før det begynte, kunne jeg gladeligt betalt det dobbelte – minst. Der er som om jeg endelig har fundet frem til hva jeg vil gjøre og fået troen på det samtidig. Jacob Strachotta er en utrolig god pedagog, jeg har stor beundring for.

//Cato Danielsen, Norge
Forventede kvalitet + professionel uddannelse, undervisning. Mine forventninger blev indfriet 100%. Seriøs – super dygtig – velforberedt – effektiv, vel tilrettelagt, god blanding af humor/faglighed, teori, praktiske øvelser. Tilpas mængde af pause, undervisning. For første gang nogensinde har jeg ikke kedet mig et eneste minut på en uddannelse eller længtes hjem og jeg har uddannet mig meget gennem 10år. De 8 dage er fløjet afsted – sjovt med tid! Meget spændende og lærerigt. Glæder mig til at arbejde med stoffet imorgen.

//Janne Lorentzen
Jeg forestillede mig at lære at hypnotisere. Mine forventninger blev indfriet, det var mere uddybende end forventet. Rigtig god stemning på holdet – jeg glæder mig til at få det afprøvet.

//Jan Sørensen
Fedt, og sådan er det. Vi havde en kanon fin gruppe. Jeg håber vi ses i fremtiden.

//Didde Hollensted, Sverige
Jeg forventede at jeg ville lære teknikker til både at supplere og bruge som selvstændige værktøjer ved faglig/personlig udvikling og integration af stoffet. Møde nye mennesker og få større indsigt/forståelse på det terapeutiske område. Indlæring – hvordan vil der blive undervist. Mine forventninger er blevet indfriet. Jeg har været meget glad for maden. Vi er blevet præsenteret stoffet på indlevende vis. Godt at se sig selv på video.

//Anders Mortensen
Meget analysrende og forventede ikke den store udvikling der rent faktisk er sket med mig selv. Forventede bevidstgørelse/viden omkring redskaber og indgangsvinkler til hypnose samt terapi. Efter uddannelse: Havde ikke troet/forestillet mig at personlig udvikling kunne ske så koncentreret over så kort en tidsperiode. Det er en uge! (føler der er kastet en sten i vandet, der spreder sig som ringe i havet og afspejler sig i alle facetter af mit liv) Et stærkt og kraftfuldt redskab der ændrer ens hele selv: Tanker, følelser, holdning, adfærd. Alt er sat i nyt perspektiv. Tak for et personligt udviklende forløb.

// Lone Granly, Lærer
Jeg forventede grundigt materiale. Teoretisk stof blandet med praktiske øvelser. Professionel lærer. Grundig og seriøs uddannelse. Bredde i de forskellilge teknikker, en god blanding af faglig alvor og disciplin i undervisningen kombineret med sjov og humor. En dejlig positiv energi og indfaldsvinkel til stoffet og os selv. Jeg føler jeg er blevet inspireret og motiveret til at arbejde med faget. Jeg er meget glædelig overrasket over mængden af materiale i form af kursus, folder, portal som er blevet stillet mig til rådighed og jeg føler mig klar til at gå igang.

// Carina Østerby, Psykoterapeut
Suveræn undervisning – den komprimerede form skaber at man lever og ånder hypnose i 8 dage, ganske genialt.

// Lars Konrad, økonom
Kurset gav mig MERE end jeg forventede.

//Kai Mårsted

Det har været spændende. Meget indlæring. Meget Materiale, meget teori. Fornemmer at jeg har fået godt fat på stoffet. God uddannelse, spændede, givende. Glæder mig vanvittigt til at komme igang. Inspirerende undervisning. God stemning på holdet.

//Jan Petry
Samtlige forventninger blev indfriet og mere til. Det har været et fantastisk ophold, omgivet af dejlige mennesker.

//Anja Lindbæk
Uddannelsen er super perfekt. Inspirerende, grænseoverskridende, intenst – enormt inspirerende. Opbygningen som en spiral oplevelse som fører til et supert niveau, hvor jeg tror på mig selv og tror alt vil lykkes. Har fået et værktøj som er så inspirerende og intens at nysgerrigheden øges og ens indre værdier for lov til at udvikle sig.

//MonaLisa Jonassen, tandlæge.
Hele uddannelsen var utrolig relevant. Det er fedt at have fået så mange terapeutiske værktøjer og termer med. Det har været helt utroligt at opleve at gå fra 0 til “færdig klinik” på så kort tid. Jeg havde en skepsis, da jeg meldte mig til, fordi jeg havde en forestilling om at det ikke kunne lade sig gøre at lære et nyt fag så hurtigt. Det var en holdning der er blevet gjort til skamme. Så min forudsætning da jeg melde mig til var at få en grundviden, som jeg så kunne udbygge over tid, til jeg mente at jeg var klar. Nu VED jeg at jeg er klar. Tak for en supergod uddannelse

//Kim Lerche Nielsen
Det har været helt vildt. Du er fantastisk dygtig. Det har været godt blandet så man ikke har mistet fokus. Jeg kunne godt tage en tur mere, hvis ikke det var fordi at jeg gerne ville ud og prøve det selv. Tak for 8 fantastiske dage. Evaluering (1-5 * 1 dårligt – 5 godt) Din oplevelse af at være på uddannelsen : 5 Relevansen af det materiale der blev præsenteret : 5 Gruppeøvelserne : 5 Opmærksomhed til hver enkelt elev : 5 Instruktørens kendskab til området : 5 Mulighed for at stille spørgsmål : 5 Hvor godt føler du at du har lært stoffet/materialet :4 Opfyldte uddannelsen det, som du læste/hørte om den? : 5

//Inge Ulrichsen
Forventning : Endnu bedre hypnoterapeut med nogle af dine måder at “terapere”. Jeg er imponeret over din måde at “terapere” (være med klienten) og det har været godt at opleve dig. Du giver (også videregir) alt hvad du ved og jeg går herfra med en oplevelse af energi og større selvtillid (vel vidende at en mængde af indlæringen er i mit underbevidste sind) Jeg kunne sige mere men lad dette række. Evaluering (1-5 * 1 dårligt – 5 godt) Din oplevelse af at være på uddannelsen : 5 Relevansen af det materiale der blev præsenteret : 5 Gruppeøvelserne : 5 Opmærksomhed til hver enkelt elev : 5 Instruktørens kendskab til området : 5 Mulighed for at stille spørgsmål : 5 Hvor godt føler du at du har lært stoffet/materialet :5 Opfyldte uddannelsen det, som du læste/hørte om den? : 5

//Kaare Engel

Kompetent og superprofessionel uddannelse og undervisning. Evaluering (1-5 * 1 dårligt – 5 godt) Din oplevelse af at være på uddannelsen : 5 Relevansen af det materiale der blev præsenteret : 5 Gruppeøvelserne : 5 Opmærksomhed til hver enkelt elev : 3 Instruktørens kendskab til området : 5 Mulighed for at stille spørgsmål : 5 Hvor godt føler du at du har lært stoffet/materialet :5 Opfyldte uddannelsen det, som du læste/hørte om den? : 5

//Klaus Nielsen
Jeg var glad for den omsorg som blev vist efter man havde været på. Varmen og humor på holdet som gav åbenhed. Jeg havde ikke andre forventninger end at blive hypnotisør. Og det er jeg blevet! Jeg havde ikke forventet at lære det så hurtigt. GODT! Evaluering (1-5 * 1 dårligt – 5 godt) Din oplevelse af at være på uddannelsen : 5 Relevansen af det materiale der blev præsenteret : 5 Gruppeøvelserne : 5 Opmærksomhed til hver enkelt elev : 5 Instruktørens kendskab til området : 6 Mulighed for at stille spørgsmål : 5 Hvor godt føler du at du har lært stoffet/materialet :4.5 Opfyldte uddannelsen det, som du læste/hørte om den? : 5

//Tina Brinkbæk
Et hårdt, men dejligt kursus – fyldt med energi og tempo. Mange “aha” oplevelser. Evaluering (1-5 * 1 dårligt – 5 godt) Din oplevelse af at være på uddannelsen : 4 Relevansen af det materiale der blev præsenteret : 3 Gruppeøvelserne : 5 Opmærksomhed til hver enkelt elev : 5 Instruktørens kendskab til området : 5 Mulighed for at stille spørgsmål : 4 Hvor godt føler du at du har lært stoffet/materialet :4 Opfyldte uddannelsen det, som du læste/hørte om den? : 4

//Jørgen Dalbech Nielsen
Jeg forestillede mig et spændende forløb med et højt fagligt indhold. Forventningerne blev meget højt indfriet. Mere afslappet end jeg havde forventet. Evaluering (1-5 * 1 dårligt – 5 godt) Din oplevelse af at være på uddannelsen : 5 Relevansen af det materiale der blev præsenteret : 5 Gruppeøvelserne : 5 Opmærksomhed til hver enkelt elev : 5 Instruktørens kendskab til området : 5 Mulighed for at stille spørgsmål : 5 Hvor godt føler du at du har lært stoffet/materialet :4 Opfyldte uddannelsen det, som du læste/hørte om den? : 5

//Preben Braagaard – Coachers.dk
En god saglig og solid uddannelse hvor jeg kunne få mange drømme opfyldt om at hjælpe andre mennesker, ført ud I livet. Forventningerne indfriet til fulde, det bedste jeg har prøvet. Sagligt, fagligt, energien, stemningen,sammeholdet, “smeltet” sammen på perfekt og harmonisk made. Kanon godt – Bravo Jacob + Fab 8 Tak for både faglig og spirituel udvikling.

// Micael Fuglsang

Jeg havde ikke forestillet mig mig noget bestemt – bare være åben – er fyldt positivt op – mere end jeg på forhånd kunne forestille mig. Det var en MEGET spændende indlæringsform og meget afvekslende. Oplevede komprimeret udviklingsproces i mig selv – som ellers ville/kunne have foregået over et meget længere forløb. Satte skub i allerede iganværende processer før uddannelse. Oplevede at der er stor sammenhæng/brugbarhed mellem min nuværende arb.sit. som Spirituel/clairvoyant vejledning og hypnose – Det er bare så sejt!!!! Glæder mig vildt – til at tage det i egne hænder og kunne integrere – for derved at kunne være med til et endnu større/bredere samarbejde med min klienter og være redskab for yderligere livskraft til det enkelte menneske.

// Lene H. Thomsen
Det har været en helt fantastisk oplevelse. Med følelser i bakke og også i dal… i starten… (hvordan spiser man en elefant?) Kan jeg? Mm… Yes!.. Jeg kan! Mange mange tak.

// Annie Egholm
En god kombination af tempo og fordybelse. En god sikkerhed i øvesessionerne, hvor der også var gode efterfølgende forklaringer på de ting der sker under øvelserne, og de teoretiske ting der kan udledes fra øvelserne. God sikkerhed/tryghed ved alle forhold omkring de ting vi som enkelte deltagere deltog i, blev afsluttet/afrundet. På den måde blev jeg beriget, selvom min kritiske sans på nogen områder kan være svær at komme uden om (skal nok lade være med at forankre det yderligere…) En rigtigt god ”uge”, hvor jeg føler mig ret tryg ved at starte op med teknikkerne. Tak for denne gang.

// Per-John Nielsen
Lige nu er jeg bare fyldt med alle mulige følelser indeni – mest fylder følelsen af at mit liv igen tager en drejning og faktisk starter på ny. 1000 tak!

// Joan Madsen
Kære Jacob Pædagogisk fremragende, ultra kompetent instruktør i Jacob Strachotta. Mine forventninger er til fulde blevet indfriet. Jeg er kommet hjem, har en stille stund og forsøger at begribe hvad jeg har oplevet i forløbne uge. Jeg er bjergtaget, betaget og benovet. Aldrig før har jeg følt så udelt begejstring for noget, at jeg følte berettigelse og kompetence til at berige andres menneskers liv med vidunderlige, vanvittige og værdifulde værktøjer som det du har givet mig, i sandhed, er.”jeg ville gerne have betalt 10000 mere, dette skal være min hovedbeskæftigelse og psykoterapien mit supplement” sagde Charlotte i toget hjem. Hendes glæde deler jeg til fulde, og jeg er ligeledes parat til at prioitere dette felt. Det føles oprigtigt som det bedste jeg har nogensinde har tillært mig. Jeg kan forklare mig ved spørgsmål fra folk og har en ubeskrivelig følelse af hurtigt at kunne udvikle mig. Den åbenhed, lune, positivitet og oprigtighed hvormed du er vært, instruktør og menneske imponerer mig i næsten lige så høj grad som dine faglige og menneskelige kompetencer. tak og varme hilsener

// Jacob S. Pedersen
1. Jeg forventede at få en uddannelse som hypnoterapeut og med den skulle jeg supplere min psykoterapeut uddannelse men med hovedvægten lagt på psykoterapien. 2. Efter at have gennemgået disse 8 dage, er min holdning nu ændret. Den oplevelse af, at dette er et virkeligt brugbart håndværk, der indeholder uendelige muligheder, har givet mig den holdning, at jeg nu vil rette mit focus på hypnoterapien og bruge min psykoterapeut uddannelse som et supplement! Mine forventninger er blevet indfriet over al forventning. Jeg har aldrig været på et andet kursus hvor jeg hver dag har glædet mig så meget til at møde og har været så opstemt og glad når jeg hver dag er gået hjem. Hele stemningen har bare været GOD. Du er utrolig god til at formidle materialet på en interessant, indlevende, sjov og spændende måde og samtidig er du tillidsvækkende så det er let at gå i hypnose (specielt for sådan en som mig med skepsis og mistillid til fremmede). Jeg er stolt og glad for at være en af hypnoterapeuterne og glæder mig til det positive og givende samarbejde med jer andre. DET ER FOR FEDT!

//Charlotte Mortensen – Psykoterapeut
1. Jeg forestiller mig at lære et effektivt terapeut værktøj – var dog lidt skeptisk om hvorvidt hypnoterapi kunne læres på 8 intensive dage. 2. Er meget overrasket over så hurtigt alting blev lært og jeg føler mig tryg ved at skulle arbejde som hypnoterapeut. Uddannelsen levede til fulde op til mine forventninger – også lidt til 😉 Og jeg vil med glæde anbefale den til andre. Jeg er positiv overrasket overfor din åbenhed overfor den spirituelle verden, hvilket jeg ikke havde forventet.

//Sofie Rose
En tryghed ud over alle grænser. Alt er over forventning. Du er en meget selvbevidst underviser – opmærksomhed på alle måder. Det har været en meget stor oplevelse. //Annie Rosell Hypnoterapi
Uddannelsen kunne med succes tages af alle personer som “arbejder” med mennesker både indenfor social, sundheds- og retsvæsen. Er et formidabelt redskab til karriereudvikling. Jeg glæder mig til at praktisere indefor familieterapi og børn.

//Susanne Bech
1. Jeg forventede at få nogle redskaber som ville komplementere TFT og sætte mig istand til, igennem uddannelsen, at kunne hjælpe andre mennesker af med deres fobier, eksamensangst, dårlige vaner rygning o.l. 2. Mine forventninger blev til fulde indfriet og mere til. Jeg tror aldrig jeg har oplevet noget lignende, og jeg er stadig forundret over den styrke, der ligger i dette værktøj. Jeg syntes at uddannelsesforløbet havde en god afveksling imellem teori og praksis, krydret med en god portion af humor. Jeg er sikker på, at der ligger en stor skuespiller gemt i Jacob, en egenskab som var med til at gøre uddannelsesforløbet til en kæmpe oplevelse, tak for det! Nå, men jeg vil også bare sige dig tak for et af de mest inspirerende, og mest ” syrede ” kurser, som jeg nogen sinde har deltaget på, for nu at bruge eet af dine egne udtryk. Der var meget hurtigt en helt utrolig stemning på kurset, måske fordi du professionelt undlod at lave en egentlig introduktions runde, hvor nogle måske ville have fordomme for andre, jeg ved det ikke, men det var godt og det virkede. Vi lærte hinanden at kende i det tempo vi kunne og ville, en ting som du helt sikkert har tænkt over. Meget professionelt. Din meget humoristiske måde, at gøre tingene på, hele vejen igennem kurset, var med til, at det aldrig blev kedeligt at deltage, og Mr. Bean kan godt gå hjem og lægge sig. ( Du minder lidt om ham ) Da du samtidigt har et øje på hver finger, og bemærker den mindste forandring eller uopmærksomhed, og reagerer på det, så var kurset så komprimeret, som noget kan blive. Alt i alt en god balance imellem teori, praktiske øvelser og en masse demonstrationer af hypnose og hypnoterapi var med til at sætte kolorit på dagene. Tak for et vildt inspirerende kursus, som jeg sent vil glemme. Vi tales ved. Med venlig hilsen,

//Kenth Mogens H. Langwagen
1. Jeg forventede at jeg ville lære at mestre kunsten at hypnotisere. 2. Mine forventninger blev helt sikkert indfriet. Jeg besidder idag en rigtig god viden om hypnose og kan ikke vente til at bruge den kunst til at hjælpe andre. Hypnose er verdens bedste redskab!

//Jens Davidsen
Et dejligt og humoristisk kursus hvor faglighed og humor går op i en højere enhed 10 timer om dagen kan se ud af meget på papiret, men tiden flyver afsted. 1. Jeg forventer at jeg vil kunne komme til at hjælpe en masse mennesker på en ny og spændende måde. 2. Ja, på enhver måde. Hvor vildt!. Dette er fremtidens (og nutidens) revolution i sundhedsvæsnet, og samtidig ser vi mange resultater af misforståede børn som vi efter så mange år nu heldigvis kan hjælpe effektivt.

//Charlotte Pilemand
Godt at forløbet er så koncenteret. Det har været en utrolig morsom og inspirerende oplevelse. Jeg synes og føler, at jeg har lært utrolig meget og har været meget overrasket over at jeg kunne koncenterere mig i så mange timer om dagen. Et rigtigt godt antal, 8, rigtig dejlige medkursister i en god stemning som skyldes også i den grad Jacob som er den mest underholdende og dygtige underviser jeg har oplevet live. //Henriette Veddinge

Kursusevaluering til Jacob Tak fordi du lærte os hypnose på en måde, så vi oplever vores nye kundskaber, som noget vi allerede kan, når vi går i gang med at gøre det. Jeg er begejstret for mine nye færdigheder og indsigter om effektiv læring. Nu da jeg har haft mine første klienter, kan jeg bedre se omfanget af den læring jeg har gennemgået. Læring kan måles i den forandring der er opnået – og den er stor. Jeg kom med viden om NLP og forventede egentlig kun at lære at hypnotisere. Denne forventning fik jeg til fulde indfriet!! I uventet tilgift fik jeg terapeutiske værktøjer, der langt overgik mine forventninger. Hypnoterapi får NLP til at blegne ! Til andre kursister, der gerne vil lære hypnoterapi hos hypnose.dk, kan jeg kun sige: Forstil dig det vil ske, og forvent det vil ske. Min eneste fortrydelse er, at jeg først efter kurset fik booket mine første klienter. Jeg skulle have fulgt forslaget og booket dem inden kurset, så de var klar, da jeg var klar!!

//Mogens Mikkelsen, Civilingeniør
Jeg havde meget høje forventninger til uddannelsen og glædede mig meget til at starte. Mine forventninger er blevet mere end indfriet. Det er befriende, at du også gør meget brug af humor. Jeg har ALDRIG “grinet” så meget, mens jeg er blevet undervist. Det er befriende!! De første dage undrede jeg mig over udvælgelsen af deltagerne, da det jo ikke var et selvudviklingskursus – Jeg må her ved slutningen anerkende den måde at løse opståede uoverensstemmelse – til glæde for selvudviklingen. Som jeg har læst fra andre på nettet, så ville det være rart, at jeg kunne bestille mad, så jeg kunne blive fri for madpakken!! Noget må der kunne gøres!! Evt.aftale med en slagter el. lign i nærheden.

// Liss Kobberøe.

Jeg forestillede mig, at jeg efter uddannelse kan praktisere som hypnoterapeut….hvilket jo nu er muligt! Mine forventninger til uddannelsen blev indfriet og mere til. Det burde være et internat kursus, så man ikke behøvede at bruge energi på transport og hvor man skaffer mad. God mad er forudsætningen for god indlæring. Det havde også givet et endnu bedre sammenhold…medfører et godt samarbejde senere hen, som jo er et mål i sig selv, hvis der skal arbejdes seriøst for sagen. Dem alle. Entusiastisk undervisning, som ikke kan undgå at inspirere eleven. Markedsførings hjælp og undervisning formidabel god…det er elevens egen mangel på selvtillid, hvis en forretning ikke kan oparbejdes! RIGTIG GODT TAK!

//Lis Sinding.

At jeg ville få værktøjer til at kunne udøve kompetent og prof. arbejde på klienterne – også lige efter uddannelsen. Jeg oplevede at for hver dag der gik blev jeg mere og mere bevidst om at bliver en fremragende hypnotisør og hypnoterapeut. Jeg bliver bedre til at kommunikere, da jeg er mere opmærksom på mit eget sprogbrug.

//Martin S Christensen.

Jeg forventede, at lige dette område skulle være lige “det” som jeg længe har søgt efter. (Har snuset til en hel del). Mine forventninger til “hurtig” effektiv, etisk/ moralsk beh. af et evt. problem er absolut indfriet med stor tilfredshed. Jeg kan kun udtrykke mig positivt omkring denne udd. Jeg er glad for at fuldføre ønsket om at blive hypnoterapeut. Det har gjort at jeg nu vil glæde mig til at arbejde/udvikle mig resten af mit liv, samtidig med at hjælpe/gøre noget godt for andre.

//Pia Teubert

Jeg havde store forventninger og regnede med, at jeg efter uddannelsen ville være i stand til at arbejde selvstændigt med hypnose og hypnoterapi. Havde store forventninger til 8 dages faglig kongret undervisning med mange humoristiske indslag. Havde store forventninger til hyggeligt samvær med Jacob! Alt blev opfyldt og mere til…Jacob, du er super!!!! Med mester Jacob som underviser og et hold bestående af entusiastiske elever gik det hele op i en forrygende enhed af humor blandet med alvor. Selvom undervisningsdagene var lange føltes de ikke lange! Et snært af savn vil uomtvistligt fylde mit sind i tiden efter denne uge. Men så er det jo godt der inden for nærmeste fremtid dukker konferencer og workshops op! Jacob, keep up the good work with the same smile.

//Pia Gemmer

Jeg er overmåde tilfreds med kurset som til fulde har opfyldt selv mine vildeste forventninger-stor stor ros til dig Jacob. Tillige vil jeg tilføje, at det er the best learning experience jeg har været i TAK!

//Lars Varming

Jeg kom på dag 1 med store forventninger, om en uddannelse som endelig ville give mig ´det´som jeg har ledt efter i hele min hidtidige karriere. Samtidig havde jeg store forventninger til Jacob som instruktør.Alt er til fulde blevet indfriet, og jeg kender nu min fremtidige vej! Jeg oplevede på uddannelsen en stemning og åbenhed som var helt fantastisk. En ærlighed, hjertelighed og oprigtighed, som gjorde hele uddannelsen så levende og anvendelig for mig. Alle gav sig 100%- lækkert!! Alle områder var meget relevante- både i relation til min egen udvikling samt faglige. Jeg har nu en fornemmelse af hvilke områder jeg vil fokusere på, og jeg glæder mig til at komme i gang! Det har været 8 fantastiske berigende dage jeg har fået så meget med, at jeg føler mig som en boblende flaske champagne! Det er tydeligt, at du Jacob, har en ægte interesse i at hjælpe andre til et bedre liv og dine ambitioner er ligeledes dejlige at opleve! Jeg kommer til at savne holdet og dig i de næste dage- det har været en edens have! Juhuu- jeg klarede det!! Tak for nu!

//Malene Hammer

Store forventninger. Indhold og underviser exploderede mine store forventninger. Jeg fik mega-mega mere til. Fantastisk! Gik i selvhypnose fra første stund, selvom jeg på det tidspunkt ikke havde kendskab til selvhypnose….Indlæringen lagde sig, lag på lag. Jeg VED at kundskaben nu ligger klar til at blive taget i brug, allerede fra i morgen.

//Jørn Sørensen

Dyb kendskab til induktion og tjek. Mine forventninger var at der åbnede sig en ny og forbedret verden for mig som terapeut. Jeg oplevede en helt fantastisk, positiv humoristisk, aktiv og motiverende Jacob. Jeg oplevede en fantastisk struktureret gennemgang og opbygning af uddannelsen som giver overblik og trykhed til at gå ud og praktisere. Mine forventninger fra 1-10=10. Helt fantastisk you are the greatest. Hypnose, dk er/bliver den mest anerkendte institution for hypnose uddannelser med den mest fantastiske underviser Jacob Straccotta. Jeg er Jacob dybt taknemmelig for den åbenhed og for din villige uddeling af al din viden. Hypnoterapeut.dk med ”forum” for spørgsmål og svar er en rigtig god ide.

//Connie Bandholtz

Jeg er meget positivt overrasket over forløbet og indholdet af uddannelsen. Du er en meget dygtig underviser der med stort engagement og stor viden og stor sikkerhed formidler teori og praksis til os kursister. Din iver for at give det bedste kombineret med en behagelig humor og ydmyghed får stoffet til at ”glide ned” på en konstruktiv og let måde. Samtidig er du god til at skabe et godt og ligeværdigt klima på holdet , der sikrer at det er det præsterede og ikke det fingerede der tæller. Efter uddannelsesforløbet har jeg haft lyst , men også mod til at gå i gang med at træne og øve det indlærte. Ideen med at organisere kursisterne senere omkring en hjemmesiden er rigtig god. Jeg er bekymret over at jeg ikke har en hel del at kritisere , det plejer jeg ellers som regel at være vældig god til, men jeg beklager. Kun tre gange i mit liv har jeg mødt en person så autentisk og engageret i forhold til sin opgave. Den første var i min børnehave i Nakskov ,hun hed frøken Andresen og indehaver af den private børnehave i havnegade., spørg de gamle i Nakskov hvis du nogensinde kommer der til ….alle vil kende hende. Den anden Maria Arts fra Holland der har indført Marte Meo principperne i det meste af det vestlige Europa og Indien, du bør møde hende engang, og så dig der smitter med dit engagement og din livsholdning. Med venlig hilsen

//Jørn Birk Nielsen, Forstander, Klinisk Psykolog, Kognitiv Psykolog aut. cand psych., Hypnotisør og Hypnoterapeut
1. Forklar hvad du forestillede dig før uddannelsen (dine forventninger).Først og fremmest var jeg ret nervøs. Jeg vidste ikke rigtigt hvad hypnose var, selv om jeg havde set det i tv, og afprøvet det på min far som dreng. Da jeg læste hvad vi skulle igennem troede jeg virkelig ikke på at det kunne lade sig gøre. Så meget indlæring på så kort tid … Umuligt! Derfor besluttede jeg mig til at læne mig tilbage og tage tingende som de kom. og jeg skal love for at de kom… 2. Forklar hvad du oplevede på uddannelsen (blev dine forventninger indfriet). Jeg kan ikke udtrykke den følelse, af fællesskab, sammenhold, imtimitet “På den rigtige måde” der meget hurtigt blev skabtmellem os. Jeg har aldrig oplevet noget lignene før! Ikke med mennesker, som jeg kun havde kendt i nogle få dage. En af de “fede” ting, var overraskelsesmomentet, fra din soldatertid? det,at man aldrig vidste hvad der ville ske næste gang du åbnede munden, eller når vi havde holdt pause! “Klar til at gå dybere” Jeg havde ikke troet, at det var muligt for mig at lære at hypnotisere på to dage, så ja, mine forventninger blev ikke bare indfriet, de blev positivt forstærket 1000 gange! Jeg ved ikke hvilken hændelse, som gjorde størst indtryk ??I dag, forberete jeg mig på et møde, de ting, der normalt tager 15 min. at lave, klarede jeg på 5 min. Jeg har lært at forstærke min indlærings evne, tak for det! Ikke alene har jeg fået en uddannelse, hvor jeg direkte kan gå ud og bruge det jeg har lært, men jeg har også fået en utrolig personlig udvikling. Da området part terapi, blev gennemgået, havde jeg en forfærdelig nat, hvor alle de dårlige oplevelser, netop fordi jeg har mistet begge mine forældre, før jeg blev 22, og min bror da jeg blev 30, pacerede gennem min hjerne. Næste dag, da gestalt og tilgivelsesteknikken blev gennemgået, var der meget somm faldt på plads. Min ked af det hed var helt forsvundet! Nu ved jeg hvordan jeg skal håndtere lignene situationer! Kære Jacob Mange tak for et godt kursus. Det er dejligt at jeg kan læse materialet på punktskrift …

//Jesper Andersen
1. Udfra de ca. 4 TV-udsendelser jeg har set med dig, forventede jeg en meget høj grad af professionalisme, etik, omsorg, respekt for andre mennesker – og enkle og meget virksomme metoder. 2. Rent fagligt oplevede jeg dette, fuldt ud. Kurserne foregår udfra en meget høj grad af professionalisme, etik, omsorg, respekt for andre mennesker – og indeholde enkle og meget virksomme metoder. Det er tydeligt at mærke, når du underviser, at du har et dybtfølt ønske om at bidrage til at mennesker får det godt. Jeg oplever dig, når du underviser, som meget kærlig, omsorgsfuld og reel, dybt engageret – du er en ildsjæl, indenfor dit felt. Jeg er heller ikke i tvivl om at det er den bedste uddannelse jeg nu sidder inde med. I mange stunder om dagen, før jeg skal sove og når jeg vågner, er jeg indeni i gang med at hypnotisere andre. Jeg synes det er sjovt, jeg føler mig meget kompetent, sikker og vidende. Jeg registrerer også at jeg kopierer dig og går videre derfra.

//Jørn David Pinholt, Psykoterapeut
Jeg forestillede mig en positiv stemning og forventede mig en engageret lærer, der kunne lære mig at praktisere hypnose så jeg kan indrage det i min praksis på en faglig kvalificeret måde. Jeg forventede at gå derfra med et bæredygtigt redskab jeg manglede i mit daglige virke. Jeg oplevede at ovenstående blev indfriet. Og dertil stor tillid til at jeg er endnu dygtigere til det jeg laver. Jacob er en fantastisk performer. Tillid, styrke og målsætning var klar fra begyndelsen. Opfølgning og støtten er langt over forventning. Især del 1 var interessant for mig. Men det var fint at få præsenteret terapeutiske redskaber sat ind i sammenhæng med hypnose. Jeg lærte også nyt på 2.del tak for det. Fantastisk undervisningsform. Nærværende og god læremester hvis kærlighed til eget virke er afsmittende i en sådan grad, at oplevelsen af at kunne selv er integreret vedvarende. Det har været sjovt, lærerigt og utroligt spændende. Også det jeg har lært og praktiseret med i flere år, har fået nye vinkler. Jeg er tillidsfuld til min egen fremtid og netop fordi jeg er så tillidsfuld er min fremtid endnu bedre.

//Britta Helbek, Psykoterapeut – Forstander for krisecenter med PTSD-ramte kvinder og børn, projektleder i Århus Amt.
Før uddannelsen startede var jeg forholdsvis skeptisk til, om vi kunne nå igennem alle de emner som var på programmet, hvilket vi jo til fulde nåede. Derudover var jeg meget spændt på at lære noget så stort som hypnose og jeg havde en ide om, at det bare skulle være et “supplement” til min hverdag. Nu er jeg overbevist om at det kommer til at fylde en stor del af mit liv. Mine forventninger til uddannelsen blev til fulde indfriet…og mer til!. Jeg oplevede at uddannelsen i sig selv var som at være i hypnose – der eksisterede ikke noget udenfor og tiden fløj afsted, selvom dagene var lange! Faktisk var det nærmest et chock at komme tilbage til “virkeligheden” bagefter. Jeg synes det gik stærkt med at etablere en god tillid i gruppen og få skabt en god atmosfære. Dit engagement og entusiasme har helt klart også betydet meget, mere engageret instruktør skal man lede længe efter! Jeg har heller aldrig været på et kursus, hvor jeg har lært så meget og så grundigt! Jeg har flere gange overrasket mig selv ved at kunne forklare og svare på spørgsmål om hypnose, som om at det har jeg vidst altid! Jeg fik opfyldt alle de forventninger jeg havde inden kurset! Der var ikke noget på kurset som jeg ikke syntes var relevant og hvilket som var MEST relevant, tja…..det kan jeg sikkert svare på når jeg har arbejdet noget mere med hypnose, lige nu virker alt relevant! Som du kan se af det foregående synes jeg at uddannelsen har været RIGTIG god!. Hvis jeg absolut skal komme med forslag til forbedringer så er lokalerne det ene, men det har du jo allerede ændret til næste hold. Jeg kan kun sige at uddannelsen har været god, MEGET lærerig og utrolig anvendelig, forstået på den måde at jeg har kunnet gå direkte hjem og bruge alle de ting jeg har lært!. Så tusinde tak for et godt kursus og ikke mindst DIN store indsats!

//Joan Staal Nielsen
Udfra tidligere tilbagemeldinger havde jeg store forventninger, som jeg var bange for ikke ville blive opfyldt. Derudover havde jeg en idé om hvad uddannelsen kunne bruges til. Jeg fandt at uddannelsen kan bruges til meget mere end jeg havde fantasi til. Dermed blev mine forventninger mere end indfriet. Levende-, kompetent- og medrivende instruktør. Man kan ikke andet end at blive smittet af din entusiasme og lyst til at hjælpe andre.

//Michael Klingenberg, Massør og Zoneterapeut
Min forventning til uddannelsen var, at jeg fik et værktøj og en viden som jeg var meget interesseret i, at gøre til min levevej. Jeg ville være i stand til at glæde andre mennesker og derved opnå en glæde selv, – føle mig tilfreds med mit liv, når jeg sidder som 100 årig og kan se tilbage på et rigtigt dejligt liv. Jeg opelvede 8 pragtfulde dage, hvor hjernen kørte med 4000 omdrejninger i minuttet. Et meget inspirerende forløb. Oplevede at jeg undervejs blev mere og mere sikker på mit valg om, at dette er min levevej fremover. Og blev også klar over at jeg vil være god til det. Det var dejligt at materialet var så omfattende, så jeg ikke havde behov for at notere, – jeg var som tryllebundet og ville jo helst ikke gå glip af nogle guldkorn. Det var helt klart positivt at læse de sider igennem om aftenen når jeg kom hjem. Og blev rigtig positiv over hvor nemt det dukkede op i bevidstheden. Jeg må ha’ været i dyb hypnose hele tiden! – Skiftet mellem teori og praksis var godt, – det kriblede for at teste det selv og det var der god mulighed for. Så generelt kan jeg kun udvise min største positivitet og respekt for dig Jacob, du er en kanon underviser. Det er det bedste jeg nogensinde har givet mig selv. Ikke min vildeste fantasi havde troet at det ville give mig så meget, jeg vidste det ville være enormt spændende og jeg havde sommerfugle i maven længe før uddannelsens start og alligevel fik jeg så meget mere med i rygsækken, – jeg er vist det man kan kalde nærmest lykkelig!! Alt var yderst relevant, det var så interessant at jeg havde svært ved at tage hjem. En stor TAK til dig Jacob, du har givet mig et nyt liv, nu ved jeg hvilken retning jeg skal gå og kan se mit mål. Jeg glæder mig til selv, at kunne bestemme og gøre min hobby til mit arbejde og omvendt. Det har jeg fået mulighed for med denne uddannelse. Du har gjort det let for mig at starte fra dag 1. alt er serveret, hjemmeside, et kanont forum med en masse dejlige kolleger. Og det bedste, – du har lagt det hele ind i min underbevidsthed så jeg med lethed kan praktisere og føle mig sikker på det jeg gør. //Annette Østergård Poulsen
Jeg havde ikke læst eller søgt information om hypnose. Jeg valgte at møde med åbent sind og blankt billede. Forventningerne : Et kraftfuldt værktøj til at hjælpe andre mennesker. Forventningerne mere end opfyldt. Oplevede selv en personlig udvikling og forståelse/sammenhæng for nogle ting. Mere sensitiv og åben for det ubevidste. En ny verden ud over “den kendte”. Det hele, senere vil der måske blive noget der skiller sig ud. Har første gang i lang tid gennemført noget, uden afbrydelse fra ydre påvirkninger. Jeg ville bare dettte. Dejligt at der er sket. Ser frem til at arbejde med det. Føler ydmyghed, ære og stolthed over min fremtid. – Tak.

//Rie Brandenborg
Jeg forestillede mig (set i bagklogskabens lys 😉 ) vist egentlig at lære det vi lærte på modul 1. jeg var ikke rigtigt klar over, hvad hypnoterapi var, men nu da jeg ved det, kan jeg se, at jeg troede det var noget jeg måtte lære efterhånden. Jvf. ovenstående blev mine forventninger til fulde indfriet.

//Ninette Hartwich

Efter samtalen med jacob forventede jeg mig en kompetent uddannelse med en fin etik og moral og et spirtuelt sigte. Ja, mine forventninger blev indfriet. jeg oplevede et godt focus på hver enkelt af os, og et godt sammenhold trods vores forskelligheder. Jacob er en person, som på en medfølende vis, giver en stor kompetent undervisning videre, til meget forskellige personligheder.

//Dessire Eierstrand – Clairvoyant

Mine forventninger var høje til det rent faglige. På det mere personlige plan, selvudvikling, var de ikke så høje. Forventede også at mine med-studerende ville være motiverede og at der ville være en fed gruppe dynamik. Til sidst og ikke mindst havde jeg høje forventninger til instruktøren. Mine forventninger er til fulde blevet indfriet og mere til!. Jeg har fået lukket nogle huller og åbnet nogle nye i en positiv retning. Det eneste negative – jeg skulle have gjort det her for lang tid siden!

//Claus Møller

Jeg forventede at blive istand til at arbejde som hypnoterapeut og kunne starte egen klinik. Mine forventninger blev topfyldt til fulde. Jeg synes uddannelsen har givet mig et godt grundlag til at arbejde som hypnoterapeut. Uddannelsen har været professionel og helt nede på jorden og meget humoristisk. Og har givet mig en selvudvikling jeg kan flyve hjem på.

//Peter Hviid

Jeg forventede en kompetent og etisk korrekt oplæring i hypnose via teori og praksis. Mine forventninger blev indfriet til fulde. Kanon uddannelse – et perfekt mix mellem teori og praksis og indlagte “hypnose øvelser” til genopladning når batterierne var ved at være flade. Ekstra uventet benefit er min egen oplevelse af at være mere fokuseret med det jeg ønsker, også de ting som ikke lige lå til “højreskøjten”. //Jesper Johansen – Team leder

Jeg kan godt lide din personlige måde at formidle på. Den er “frigjort” og alligevel stram. Den er MEGET humoristisk og dybt alvorlig. Din indstilling og måde både giver og tager ansvar og det er betydningsfuldt. Du giver dig tid til at lytte og får skabt et flow af indlevelse, fokus på stoffet, improvisation og seriøsitet. Dit energi niveau er livgivende og smittende, og din evne til at formidle noget “svært” på en-lige-til måde er guld. //Stephen Lindenhoff – Leder, pædagog

Kurset har løftet mig op på et niveau som jeg har søgt efter i 11/2 år.

//Nynne Rye Jensen – Tandlæge

Mine forventninger er til fulde blevet indfriet, “forslag” dialog – den bedste “salgsteknik” jeg nogensinde har mødt. Suggestioner kan bruges til alt og i alle sammenhæng til at forstærke allerede positive mønstre. Alt var relevant. Det skal bruges allerede fra i morgen.

//Henrik Jørgensen – Akupunktør

Uddannelsen var til UG+

//Bent Nielsen Clairvoyant

Mine forventninger blev mere end indfriet. jeg oplevede en kompetent undervisning fra en underviser der fra årelang erfaring og indsigt havde nået hvad jeg kalder ekspert viden. Undervisningen i teori blev ledsaget af praktiske demonstrationer og øvelser mellem eleverne, hele tiden overvåget og superviseret af jacob. Del II (den medicinske/kliniske) blev ledsaget af videoer hvor vi lærte en masse. Der var hele tiden en afslappet, humoristisk atmosfære med tilpas pædagogisk styring så intet var overladt til tilfældighederne. Undervisningsstedet (et atalier) midt i naturen gav rigeligt plads til at øvelser kunne foregå uforstyrret. Hypnoterapi kunne udvikles så man opnår utrolige resultater. Det er min opfattelse at på hypnose.dk får man den sikkerhed og viden – men også ydmygheden der er uvurderlig når man står overfor mennesker med sygdom og alvorlige problemer.

//Kirsten Brink – www.kirstenbrink.dk Psykolog, Sygeplejerske

Mine forventninger var store! Jeg var spændt, og glædede mig i lang tid inden kurset, overbevist om at når jeg var færdig med kurset ville jeg kunne starte som selvstændig hypnotisør og hypnoterapeut. Jeg forventede at jeg vil kunne hypnotisere folk og bruge hypnosen til at hjælpe folk med deres psykiske problemer. Jeg oplevede en utrolig engageret instruktør, som fik mig til at forstå at hypnotisør ikke bare er noget man arbejder som, men noget man er! Mine forventninger blev gjort til skamme, da kurset var så intensivt at jeg fik mere end jeg havde turde forestille mig. Hvilestole ville være en god ting, jeg synes det var svært at slappe fuldstændig af under hypnose, hvilket dog bliver nemmere desto mere jeg befinder mig i hypnose. Et spisested hvorfra de bringer ud, så man fra dag til dag kunne bestille mad, som så ville være på stedet ca. når pausen startes. Jeg ved det er en luksus, men dog en lille konstruktiv ide. Tusinde tak for et fantastisk kursus.

Timio Pedersen – Netværkspecialist

Jeg ved ikke helt hvad jeg forestillede mig…? Jeg drømte om, at kunne blive ligeså dygtig, sikker, givende og speciel som jeg oplevede du arbejder. Nu drømmer jeg ikke kun om det mere, nu glæder jeg mig over de store forandringer jeg har “fået” og glæder mig vildt og inderligt til, at føre det hele ud i livet – og gøre så mange mennesker glade hver dag – inkl. sig selv. Meget mere end forventet, jeg har udviklet mig enormt, og nået nogle umiddelbare uopnåelige mål (altså set med “gamle” øjne”) Jeg har så mange KANON oplevelser, allesammen positive, nogle også chokerende.Det har bare været fedt!! (på den fede måde) Det er altså svært at sige, jeg synes stort set det hele. Meget sjovt, seriøst, spændende, lærerigt, dejligt, søde mennesker osv. osv. Du har et helt eminent drive, og det er som om du har holdt denne uddannelse 100 gange, ikke fordi det bliver mekanisk, men fordi at uanset hvad der sker eller hvordan det sker, virker det som om det altid sker på det rigtige tidspunkt, du kommer ALDRIG ud af fatning, og det er utroligt betryggende. Jeg har virkelig haft en super oplevelse. Tusinde tak 😉

Britta Kølben – Salgskonsulent

Minimums mål var, at tilfredsstille min nysgerrighed. Max mål var at det kunne læres. Ja, ovenud – et forrygende værktøj. Jeg oplevede at forventet svært tilgængeligt materiale – blev let og spændende – og sjovt! Sikke en oplevelse – det varer forhåbentligt længe før den dejlige følelse fordamper.

//Helle Fæster – Pædagogisk vejleder