...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

INSTITUT FOR AVANCERET HYPNOSE

Vi er her for dig

Institut for Avanceret hypnose er del af Strachotta Hypnose og er en førende aktør inden for behandling, udvikling og uddannelse i hypnose og hypnoterapi.

Vi tror på, at det enkelte menneske kun gør det, som det har set og lært. Hjernen er altid klar til at lære nye måder at gøre tingene på, og derfor er det muligt at ændre de følelsesmæssige eller kognitive indlæringer, som kan være styrende eller hæmmende for et individs handlemåder og udfoldelsesmuligheder. Nogle gange ligger denne indlæring blot i nogle lavere kognitive funktioner.

Med dette afsæt tilbyder vi højkvalitetsprodukter inden for behandling, selvbehandling og uddannelse.

Vi ønsker, at uddanne de bedste hypnotisører nationalt som internationalt. Vores tilbagemeldinger bekræfter vores indsats.

Ethvert menneske har kapaciteten til at ændre sig og den der har problemet har også løsningen. Problemet er en del af løsningen.

Vi giver alt vi har i os for at du ikke bare lærer hvordan du gør, men at du også føler dig godt tilpas med at lære det. Vi ønsker at forstærke din nysgerrighed, engagement og troen på dig selv i det du er i stand til.

Jacob Strachotta

Jacob Strachotta er 52 år og stifter af Strachotta Hypnose og efter mere end 15 års arbejde og forskning inden for menneskelig adfærd og hypnose blev Institut for Avanceret Hypnose grundlagt .

Jacobs landvindinger på området er blevet implementeret i Instituttets’ metoder, så hans ekspertise nu kan komme alle til gavn.

Jacob har tidligere tjent i 11 år som kaptajn i Flyvevåbnet, hvorefter han fungerede som Development Director i softwarevirksomheden Mark Information.

Har arbejdet med Hypnose i 25 år og er grundlægger af appen, HelloMind hvor du kan behandle dig selv. Downloadet mere end 2 Millioner gange.

Ditte Strachotta

Med udgangspunkt i sin livslange passion for at forstå og forløse det menneskelige potentiale stiftede Ditte Strachotta i 2009 Instituttet sammen med Jacob Strachotta.

Før dette var Ditte beskæftiget som socialarbejder og havde siden i en årrække ansættelse hos Cimber/Sterling Airlines, hvor hun bidrog med sine stærke kompetencer inden for HR samt sin energiske og kompromisløse tilgang til problemløsning.

Allan Wilken

Allan Wilken er certificeret hypnotisør, hypnoterapeut og instruktør ved Institut for Avanceret Hypnose.

Indtil 2006 arbejdede Allan inden for IT og kommunikation, men er i dag fuldtidspraktiserende i det hypnoterapeutiske felt.

Allan har i kraft af sine mange års interesse for hypnoterapi, psykologi, meditation og visualisering deltaget i flere projekter inden for udvikling af terapeutiske metoder og værktøjer.

Virkelig gode lærere.

Godt, at få input på 2 forskellige måder.
Inden jeg meldte mig havde jeg afsøgt uddannelser på nettet og følte efter lang tid, at det kursus var mest seriøst.

Erfaring og Viden

Institut for Avanceret Hypnose er det sted der startede den moderne hypnoseanalytiske og terapeutiske behandlingsform samt en formel hypnose faguddannelse i Danmark.

Et seriøst og emotionelt dybdegående arbejde, der fokuserer på resultater for den studerende på hypnose faguddannelsen og de klienter der søger behandling ved instituttet.

Mere end 25 års erfaring, er der lagt i instituttet og vi ser frem til at give dig den viden.

Vores over 700 elever gennem årene taler for sig selv og giver dig et indtryk af hvad de fik ud af faguddannelsen til Hypnotisør og Hypnoterapeut.