...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Nyt online kursus i tilgivelse

hypnose tllgivelse kursus

DATO

Online hypnose kursus tilgivelse

Så er der et nyt online kursus i hvordan man udfører tilgivelse med hypnose og hypnoterapi.

Er du træt af at føle dig magtesløs, når du arbejder med klienter, der har svært ved at tilgive sig selv eller andre? 

Ville du ønske, at du havde en dybere forståelse af tilgivelsens psykologiske og terapeutiske aspekter, så du kan hjælpe dine klienter med at nå et mere tilfredsstillende og behageligt liv?

Så er dette online kursus i tilgivelse måske lige noget for dig! 

Gennem en kombination af teoretisk indsigt og video sessioner med hvordan Jacob Strachotta bringer klienter igennem tilgivelses processen vil du få mulighed for at udvide dine færdigheder og værktøjer som terapeut, så du kan hjælpe dine klienter med at navigere tilgivelsesprocessen og opnå en dybere forståelse af deres følelser og tanker.

Kurset, der er udviklet af den erfarne hypnoterapeut Jacob Strachotta (27 års erfaring), vil give dig indsigt i, hvad der driver mennesker til at tilgive eller ikke tilgive, og hvad der kan være en hindring for tilgivelse. 
 
Du vil lære om de forskellige tilgivelsesmodeller, der findes, og hvordan du kan anvende dem i din praksis. Du vil også få mulighed for at øve dig i at vejlede dine klienter gennem tilgivelsesøvelser og indirekte hypnose, der kan støtte dem i at finde fred og forløsning allerede under interviewet med klienten.
 

Et online kurset er fleksibelt og enkelt, så du kan lære når du har tid og i dit eget tempo. Med adgang til videolektioner og forklaringer vil du have alle de værktøjer, du behøver, for at udvide dine færdigheder som terapeut og hjælpe dine klienter med at finde fred gennem tilgivelse.

Så hvis du ønsker at udvide dine færdigheder som terapeut og give dine klienter mulighed for at finde fred gennem tilgivelse, så tilmeld dig vores online kursus i tilgivelse i dag!

Når man har tilgivet et andet menneske, betyder det, at man har valgt at lade være med at bære nag og accepterer, at de har gjort noget, der har såret eller skadet en selv eller andre. Accepten består også i, at den anden person ikke gjorde det fordi man er den man er, men fordi personen er den de er. Hvilket er noget andet.

Det kan være en svær proces at tilgive andre, da det kræver, at man lægger sine følelser af vrede, sorg og frustration til side og vælger at se på situationen med et åbent sind.

Når man har tilgivet et andet menneske, fører det til en følelse af lindring og frihed, da man ikke længere føler sig bundet til de negative følelser, der kan være forbundet med at være vred eller såret. Det kan også hjælpe på relationen til den person, der er blevet tilgivet, da det kan fjerne spændinger og forbedre kommunikationen mellem de to parter.

Det er vigtigt at huske, at tilgivelse ikke nødvendigvis betyder, at man accepterer den anden persons adfærd eller at man glemmer, hvad der er sket. Det handler snarere om at acceptere, at ingen mennesker er perfekte og at vi alle begår fejl fra tid til anden.

Tilgivelse kan være en meget personlig proces, og der er ingen faste regler for, hvordan man gør det. Det vigtigste er, at man finder en måde at få løst sine negative følelser på, så man kan bevæge sig videre og lægge fortiden bag sig.

Her er hypnoterapi en hurtigere og nemmere måde til at få adgang til de følelser der sidder i klemme.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder