...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnoterapi | Slip dårlige vaner og indgroede mønstre

Hypnoterapi er en blanding af hypnose og terapi, hvor jeg dykker ned under de øverste bevidsthedslag og arbejder i dybden med dine problemer. Med hypnoterapi får du hjælp til at bryde vaner og blive fri af forældede mønstre, som ikke tjener dig længere. På den måde får du adgang til fornyet energi og livsglæde, når der bliver plads til mere af det sjove.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er terapi under hypnose. Til forskel fra samtaleterapi, som kan vare flere år, er et hypnoterapiforløb typisk kortere. Her er der nemlig ikke brug for endeløse sessioner af samtaler, før du oplever en forskel.

Med hypnoterapi kan vi nemlig hurtigt komme derhen, hvor vi kan arbejde i dybden med dine problemstillinger. Det gør terapiformen særdeles egnet til behandling af selv komplicerede problemstillinger som angst, OCD og spiseforstyrrelser.

For når vi ikke kun er i kontakt med vores bevidste sind, der elsker at rationalisere og analysere, kan vi komme meget længere – meget hurtigere.

hqdefault-6

hypnoterapi behandling

Få hjælp til de psykologiske, emotionelle og adfærdsmæssige problemer

hypnose kursus

hypnoterapi Uddannelse

Lær hvordan du hypnotiserer og giver hypnoanalyse og hypnoterapi til andre mennesker

hypnose online kurser

hypnoterapi online kurser

Tag et gratis online selvhypnose kursus. Her hører du også noget om vores Hypnose FagUddannelse

Hvordan virker hypnoterapi?

Hypnoterapi er en meget dybdegående form for terapi sammenlignet med traditionel samtaleterapi. Det er den, fordi jeg går ind og arbejder med dine problemer, mens du er i en tilstand af hypnose. Og når du bliver hypnotiseret, er du fysisk og mentalt afslappet, samtidig med at jeg har adgang til dit underbevidste sind. Oplevelsen kan sammenlignes med dagdrømme eller at falde i staver. Du er til stede, men samtidig dybt koncentreret inde i dig selv. De fleste synes, at det er enormt behageligt og efterlader dem lettere end inden sessionen.

Når du er i hypnose, svinger dine hjernebølger langsommere, end når du ikke er i hypnose. Under hypnose er vores hjernebølger nemlig på et alfa eller theta-niveau, og vores sind er afslappet og åbent. I den tilstand er vores analytiske hjerne ikke lige så dominerende, som når hjernen svinger med de mere vågne beta-hjernebølger. Og det gør, at din underbevidsthed er åben over for nye input, som vores analytiske sind normalt ville afvise.

Hvad kan hypnoterapi hjælpe med?

Hypnoterapi kan hjælpe med alt fra flyskræk, præstations- og eksamensangst til stress, ludomi og diverse afhængigheder. Hypnoterapi er nemlig et fantastisk redskab til at ændre på de problemer i dit liv, du har svært ved at forandre på egen hånd. 

Mine klienter kommer til mig med mange forskellige problemstillinger. Af alle mulige årsager fastholder vores sind forsvarsmekanismer, der ikke tjener noget formål længere. Det kan være kontrolbehovet, der ligger bag vores OCD og spiseforstyrrelse, eller vreden, der ligger bag ved søvnløsheden. Alt det kan hypnoterapi være med til at løsne op for, så nye tankemønstre og reflekser kan tage bo i os.

Hvor længe varer hypnoterapi?

En behandlingssession med hypnoterapi varer cirka 1 time. Varigheden er kortere for børn, som ikke har så lang en koncentrationsspændvidde. Inden hypnoterapibehandlingen får man en introduktion til, hvordan det fungerer og virker. Som udgangspunkt kan alle hypnotiseres, med undtagelse af helt små børn under cirka 6 år. Her kan det være en fordel, at en forælder får en hypnoterapibehandling, da børn kan være symptombærere for et problem i familien. Hvis for eksempel barnets forælder er vred eller opfarende, og det gør barnet ængsteligt, vil en behandling af den voksne også hjælpe barnets problem.

Hypnoterapeut med 25 års erfaring

Med over 25 års erfaring som hypnotisør har jeg erfaret, at de bedste resultater kommer, når hypnoterapien hviler på et tillidsfuldt samarbejde mellem hypnoterapeuten og klienten. Men det er ikke sikkert, hypnoterapi er noget for dig. For at få en god effekt af terapiformen, er der nemlig nogle ting, der skal være på plads.

Der, hvor hypnoterapien virkelig kan skabe forandring, er hos klienten, der er nysgerrig på hypnose og som har viljen til at skabe en varig forandring i deres liv. Er du klar til at ændre på gamle mønstre og gøre plads til nye måder at tænke på? Hvis du kan svare ja på det, så tror jeg på, at hypnoterapi kan hjælpe dig til at blive fri af de problemer, som tynger dig, så du kan få mere glæde i dit liv.

Hypnoterapi pris

En session med hypnoterapisession varer 1 time og koster 1.800 kr. for den første gang. Den opfølgende behandling koster 1.400 kr. Se mere om klinikkens priser her.

Hypnoterapi København

Min klinik i Valby ligger bare 100 meter fra Valby St., med gratis parkering ved Spinderiet lige uden for klinikken.

BOOK BEHANDLING I VALBY

Hypnoterapi Aarhus

Jeg har ikke nogen klinik i Aarhus på nuværende tidspunkt, men hvis du er bosat i Aarhus, tilbyder jeg online hypnoterapi eller hypnoterapi i min klinik i Svendborg eller fra klinikken i København. Her står jeg klar til at møde dig og arbejde med lige præcis de problemstillinger, du kommer med.

BOOK BEHANDLING I VALBY

BOOK BEHANDLING I SVENDBORG