...

Hypnose behandling flyskræk

Flyskræk, flyveskræk eller angst for at flyve er hurtigt at behandle en gang for alle med hypnose behandling. Der kan være flere årsager til hvorfor det er opstået. Du kan se nogle af årsagerne til flyskræk herunder, men der kan være andre og ikke lige så indlysende årsager som ikke har noget med selve flyet eller flyvningen at gøre. 

Man kan også have været udsat for noget ubehageligt som underbevidstheden så har sat i forbindelse med det at flyve. Eks, kan man være bange for at ens børn ikke har nogen mor eller far, hvis man styrter med et fly. Og der er man ikke bange for selve det at flyve, men mere noget som er koblet til konsekvensen af hvis flyvningen går galt.

Almindelige årsager til flyskræk

flyskræk flyangst

Hvad hjælper mod flyskræk?

En hypnose behandling vil kunne fjerne den uro og nervøsitet som man mærker når man har flyskræk. Det er en af de mest enkle metoder til helt at fjerne angsten for at flyve. Du behøver ikke vide hvorfor du har flyskræk eller hvad som har gjort at du føler det på den måde. De følelser du mærker er et alarmsystem fra dit underbevidste som tror det er meget farligt og derfor forsøger at holde dig væk fra situationen. Det er den angst som hypnose behandlingen kan fjerne. Så kommer du til at tænke på at rejse med fly på samme måde som når du tager bussen.

Kan flyskræk helbredes?

Det korte svar er JA. Det er ligemeget hvor længe du har haft din flyskræk eller hvor kraftigt du oplever den. Flyskræk, flyangst eller angst for at flyve kan helt helbredes med hypnose behandling. Det er en meget almindelig fobi, ligesom højdeskræk, tandlægeskræk og klaustrofobi. Det eneste du skal gøre er at booke en tid til hypnose behandling, så fjerner vi koblingen til den ubehagelige følelse som aktiveres når du tænker på at skulle flyve, rejse eller flyver. Bagefter vil du føle dig let og fri.

Hvad gør man hvis man er bange for at flyve?

Der er mange øvelser man kan lave for at dæmpe angsten. Man kan arbejde med sin vejtrækning, man kan udfordre sig selv i de angstfyldte situationer, tage medicin og lære at håndtere dem eller man kan meditere. Men, hvis man gerne vil angsten helt til livs og ikke skulle bruge tankekraft på at undertrykke angsten i det daglige eller når du flyver, så er en behandling mod flyskræk med hypnose vejen frem. 

Hvad kaldes sygelig angst for at flyve?

Det kaldes flyskræk. Det burde egentligt hedde flyve skræk, da det er mere angsten for at flyve end det er angsten for selve flyet. Men, der er også nogen som forbinder den lille cigar man sidder i som en ubehagelig situation fordi man ikke kan komme væk. Her er det mere en klaustrofobi. Det kan også være man har begge dele. Men begge kan fjernes med en hypnose behandling.

Flyskræk beroligende medicin

Man kan selvfølgelig vælge at tage beroligende medicin mod sin flyskræk. Nogle vælger også, at drikke en del alkohol for at dæmpe processerne i hjernen som giver angsten. Men, det fjerner selvfølgelig ikke problemet og samtidig har det den bivirkning at man kan føle sig ekstremt træt når man så lander. Samtidig, kan man også opleve at ferien/turen bliver ødelagt af at man tænker på hvornår man skal hjem igen og at man sikkert har det ubehageligt på hjemturen også.

Flyskræk hypnose

I behandlingen vil vi arbejde med at finde de triggere og alarmfølelser som bliver aktiveret når du tænker på at skulle rejse eller flyve. Der ligger altid noget bag ved dem. Noget som kommer før du mærker den følelse som er ubehagelig. I den underbevidste tilstand er det meget nemmere at finde ud af årsagssammenhænge og hvad det er som har været med til at skabe de symptomer som flyskræk giver. Angst for at flyve er ikke årsagen, men et symptom på noget. Og det er det som bliver afdækket under hypnosebehandlingen. Det giver ofte en aha oplevelse og en lettelse af finde ud af hvad der ligger til grund for ens flyskræk.

Flyskræk hypnose app

Desværre er hypnose mod flyskræk ikke gratis. Men, hvis du har lyst til selv at arbejde med at behandle din flyskræk, så kan jeg anbefale appen HelloMind. Jeg har indtalt alle hypnoser på den, og du kan finde lige det område som du har brug for hjælp til. Der er endda tre dage gratis fuldt adgang til alle 350 sessioner i HelloMind biblioteket. Det fungerer ligesom en lydbog. Du tager hovedtelefoner på, vælger session og lytter. Hypnose appen er på dansk og har 4.5 stjerne i appstore. Du kan hente HelloMind her.

HelloMind
4.5/5

Book tid til hypnose

Du kan se mine ledige tider til hypnosebehandling i kalenderen og booke med det samme. Klinik i Valby

december 2022
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Kontakt mig

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.