...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnose kurser for behandlere.

sydgården misbrug hypnose

DATO

Hvor vi tidligere har kunne bruge både uger og måneder på at komme ned i de dybe lag af den menneskelige bevidsthed, kan vi nu i løbet af en enkelt session hjælpe vores beboere til meget større bevidsthed og derved til at få arbejdet med deres dybe traumer.

Vi kan fra Sydgården give Jacob Strachotta og hans hypnose/hypnoterapeut uddannelse den bedste anbefaling. På nuværende tidspunkt er vi 4 der har været på uddannelsen. Alle med tidligere terapeutiske uddannelser og lang erfaring med behandlingsarbejde. Hypnoseuddannelsen har givet os en ekstra dimension i vores daglige arbejde. Hvor vi tidligere har kunne bruge både uger og måneder på at komme ned i de dybe lag af den menneskelige bevidsthed, kan vi nu i løbet af en enkelt session hjælpe vores beboere til meget større bevidsthed og derved til at få arbejdet med deres dybe traumer. Hypnoseuddannelsen er er rigtig godt supplement til vores lange terapeutiske uddannelser. Der vil helt sikkert blive sendt flere afsted herfra De bedste hilsner

Lær teknikkerne til at nå underbevidstheden og hvordan du finder og forandrer de følelsesmæssige blokeringer, der forhindrer forløsning, accept og fremtidig udvikling.

Få 25 års erfaring med hypnose, hypnoterapi og hypnoseanalyse.

Skriv til mig her, hvis du vil have et kursus for flere behandlere, misbrugskonsulenter eller medarbejdere på hypnose kursus på samme tid. Det er også muligt at booke mig til et foredrag om hvordan hypnose kan bruges i forbindelse med behandling af misbrugere, anger management, lavt selvværd, gamle traumer m.m. Jeg fortæller hvordan arbejdet foregår og giver en demonstration af mulighederne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder