...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

HelloMind – PTSD – Invictus Games

Invictus games

DATO

HelloMind skal bruges som støtte til danske veteraner i forbindelse med Invictus Games 2023.

Invicitus Games

Invictus Games er et internationalt rehabiliteringsprojekt for fysisk og psykisk sårede veteraner. Målet er at forandre liv gennem sporten. I det danske program er der fokus på rehabilitering gennem idræt og personlig udvikling.

Et bedre liv

Veteranerne fra Invictus Games Team Denmark har hver deres historie, men mange slås med de samme udfordringer. Og de er alle fælles om at kæmpe for at skabe et bedre liv for sig selv og deres familier. Se de stærke personlige fortællinger fra to af Invictus Games deltagerne herunder.

Læs mere på Forsvarets hjemmeside.

HelloMind

HelloMind appen, har sessioner til hjælp med PTSD, høje lyde, søvnløshed, mareridt m.m.

De danske soldater vil få muligheden for at bruge HelloMind, til at arbejde med de mentale udfordringer der kan være efter at have deltaget i i krigszoner.

Det er noget der ligger mig meget på sinde, at hjælpe med eftersom jeg selv har været 11 år i det danske flyvevåben. 

De mennesker der arbejder for at beskytte de danske værdier og mennesker i andre lande, skal have den bedst mulige hjælp efter deres udsendelse.

Det er menneskeligt hårdt at være udsendt og alle reagerer forskelligt når de kommer hjem. Det er ikke altid nemt, at indgå i en almindelig hverdag efter at have oplevet det som de oplever. 

Jeg håber virkelig HelloMind, kan være med til at gøre deres hverdag bedre og fjerne nogle af de traumer og belastninger som man kan komme hjem med efter en udsendelse.

I 2023 er der Invictus Games igen og HelloMind vil officielt være en del af den hjælp som de danske veteraner modtager.

Invictus Games er startet af Prins Harry.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder