...

Bioelektricitet og fri vilje

celler

DATO

Hvor opstår tænkning og hvor har mennesket sin 3D form fra?

Se et spændende 3 timers  interview med Michael Levin. 

F.eks vil du her høre omkring en speciel orm hvor man kan skære halen af og den regenerer, men man kan også skære hovedet af og så vokser der et nyt ud. Og det hovede der vokser ud, kan HUSKE den oprindelige information. 

Hør om hvordan celler ved hvornår de skal stoppe med at generere eks. en finger… altså…hvordan ved cellerne hvornår de skal stoppe med at bygge den? 

Og endnu mere interessant er, hvordan organiseres alt dette. 

Den højere kognition vi har, hvordan opstår den på baggrund af bittesmå cellers kognition.

Michael Levin er en amerikansk biolog, der arbejder som professor på Tufts University i Massachusetts. Hans forskning fokuserer på regenerering af væv og organer, især ved hjælp af elektromagnetiske og kemiske signaler.

Levin har gjort pionerarbejde inden for bioelektricitet og har bidraget væsentligt til forståelsen af, hvordan celler og væv kommunikerer med hinanden ved hjælp af elektriske signaler. Han har også undersøgt, hvordan disse signaler kan manipuleres for at fremme heling og regenerering af skadede væv.

Levin har modtaget flere priser og udmærkelser for sit arbejde, herunder Guggenheim-fonden og National Institutes of Health Director’s Pioneer Award. Han er også forfatter til flere bøger og videnskabelige artikler og er en anerkendt talsmand for bioelektricitet og regenerativ medicin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder