...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Overvind din eksamensangst med lethed

Afspil video om eksamensangst behandling

Tilmeld dig vores online kursus i at håndtere eksamensskræk 

.

Få adgang med det samme for 495,-

Du kan bruge kurset ligeså længe du vil, udløber ikke.

Det får du

Velkommen til mit kursus i eksamensangst! 

Er eksamensnervøsiteten ved at tage overhånd?

Jeg er her for at hjælpe dig med at forvandle den angstfyldte eksamensoplevelse til en selvsikker og rolig en af slagsen.

Mit kursus er designet til at tilbyde dig en hurtig og effektiv løsning på eksamensangst, så du kan gå ind til dine eksamener med tillid og ro i sindet. Hvad indeholder kurset?

  1. Online Kurset: Få adgang til mit lette online kursus der giver dig de tips og tricks som der bliver brugt af dem som har let ved at gå til eksamen. Hvad tænker de? Hvad gør de? Hvordan fjerner man overtænkning? Kurset “afhypnotiserer” de ubevidste følelser, der ligger bag eksamensangst, og giver dig de nødvendige værktøjer til at tackle den med ro og selvtillid.

  2. HelloMind App Adgang: Som en bonus får du også 12 måneders gratis adgang til HelloMind appen, en innovativ app med over 350 hypnosesessioner, der er skræddersyet til at håndtere eksamensangst, booste selvværd, motivation og meget mere. Appen er let tilgængelig på både Apple og Android-enheder og giver dig mulighed for at lytte til sessionerne hvor som helst og når som helst – alt hvad du behøver er et par hovedtelefoner og lidt tid til dig selv.

  3. Direkte support fra mig: Ud over kurset og appen får du også mulighed for at stille spørgsmål direkte til mig, Jacob Strachotta. Jeg er her for at give dig den støtte og vejledning, du har brug for, på din rejse mod at overvinde eksamensangsten og nå dine mål.

Klar til at sige farvel til eksamensnervøsiteten og byde selvtilliden velkommen? 

Tilmeld dig vores kursus i dag og tag det første skridt mod en angstfri eksamensoplevelse!

Brug for mere information?

Tilmeld dig gratis vores mailingliste for at modtage mere information om vores online kursus i eksamensangst, skabt af Jacob Strachotta – en førende ekspert inden for hypnose og hypnoterapi med over 27 års erfaring.

Mit kursus er designet til at give dig de nødvendige værktøjer og teknikker til at tackle eksamensangst effektivt og opnå en rolig og selvsikker tilgang til dine eksamener. Med adgang til mit online kursus og HelloMind appen får du mulighed for at skabe varige forandringer og opleve en ny følelse af tillid og velvære.

Tilmeld dig i dag og vær blandt de første til at modtage opdateringer om online kurset, eksklusive tilbud og meget mere. Sæt dig selv på vejen mod en angstfri eksamensoplevelse og et liv fyldt med succes og selvtillid!

Det er muligt at slippe for eksamensangst helt.