...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Ryd op og få en enklere hverdag

DATO

Man skal både rydde op i sit hjem og i sit sind (og sin økonomi). Så bliver alt lettere.

Søndags oprydning uden pres.

Jeg troede det var løgn, da min kone sagde at nu skulle vi rydde op efter Marie Kondo metoden. Vi har super travlt med hypnoseuddannelser, behandling og HelloMind. Men selvfølgelig skal det have en chance, jeg kunne godt se fordelen ved. Du har sikkert hørt om Marie Kondo. Hun havde en slags OCD som barn, hvor hun var helt vild med at rydde alt op. Da hun var færdig på sit eget værelse, gik hun bare igang med forældrenes. Derefter køkken…osv… Indtil hendes mor måtte stoppe hende. Hun har nærmest en hypnotisk fokus på oprydning.

I korte træk, så går det ud på at rydde op efter kategori istedet for at tage et rum ad gangen. Og så skal man også slippe de følelsesmæssige bindinger til de gamle ting (lyder det bekendt?). Så du starter med alt tøjet i huset. Derefter alle bøgerne og så fremdeles. Her ud i skuret også, hvor jeg så ikke er nået til endnu. Hun er en besteller på Amazon, og du kan se en netflix serie, hvor hun rydder op, hvis du vil tage den hurtige vej. Jeg er nok halvvejs nu i oprydningen, og kan allerede mærke de gavnlige effekter af det. Det føles bare mere frit.

Hjernen som et hus

Du kan jo også se din hjerne som et hus, hvor alle de oplevelser du har i din hukommelse er rum i huset. Hvis du har nogle rum, som er meget rodede, eller som du måske helt har låst af fordi, du ikke ønsker de følelser der er forbundet med det rum, ja så kunne det være du skulle overveje at bruge hypnose til at fjerne de følelser, så du kan bruge hele dit hus og dermed blive mere afslappet og leve et mere tilfredsstillende liv. Det er aldrig for sent at rydde op.

Du kan booke en tid til hypnose behandling her.

Hent hele Danmarks hypnose app

HelloMind indeholder over 300 sessioner, som kan hjælpe dig med at rydde op i forskellige ting i dit liv. Det er en nem og praktisk måde, at komme igang med at fjerne gammelt “rod” fra fortiden. Det eneste det kræver er at du lytter til det. Ja, det lyder jo umiddelbart nemt, men en del kan godt have det sådan at jeg prøver det lige af. Men, med HelloMind kommer success’en når du bruger den konsistent. Så får HelloMind lov at gøre arbejdet for dig i dybden. Vil man være god til noget, skal man gøre det tit. Præcis som andre ting i livet. Og det er jo ikke den værste øvelse at ligge ned og slappe af med hovedtelefoner på, mens man laver forandringen i sine følelser. Har du svært ved at sætte tiden af? Så er der også en session der kan hjælpe dig med det 🙂

Du kan hente hellomind appen her og prøve den af helt gratis i 3 dage.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder