...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

MetroXpress og højdeskræk

Selvledelse

DATO

De to journalister kom forbi en morgen i starten af september med den sædvanlige skepsis over for hypnose, men alligevel med badetøj i rygsækken. Det virkede lidt som om, at de skulle bevise, at det der hypnose, det virker altså ikke. Men de skulle vise sig at blive overraskede. Sådan her startede sessionen:

MetroXpress og højdeskræk

Jeg fik aldrig fortalt om dengang MetroXpress var forbi HelloMind-hovedkvarteret i København.

De havde opdaget vores app, i forbindelse med vores lancering i august og var meget interesserede i at se nærmere på hypnose som behandlingsform.

Derfor havde en af journalisterne skrevet ud til hele MX-redaktionen for at finde en person med en frygt, der kunne kureres. Journalisten Philip meldte sig med sin frygt for højder og en historie om at have stået på 5-meter-vippen som 13 årig uden at turde hoppe.

De to journalister kom forbi en morgen i starten af september med den sædvanlige skepsis over for hypnose, men alligevel med badetøj i rygsækken. Det virkede lidt som om, at de skulle bevise, at det der hypnose, det virker altså ikke. Men de skulle vise sig at blive overraskede. 

Jeg hypnotiserer Philip og forsøger at finde ind til kernen af problemet. Philip husker tilbage på engang, han sad på skuldrene af en voksen person under en koncert, hvor han blev bange og gerne vil ned.

Til sidst kommer han ned og får det godt igen.

Efter hypnosen taler jeg med Philip om oplevelsen.

Philip er overrasket over, at det er denne hændelse, der har medført frygten for højder og frygten for at falde forover og ned, men kan godt huske, at han har siddet på skuldre som barn, fordi hans forældre tit tog ham med på festival. Philip har det meget bedre efter hypnosen og er klar til at bestige vippen igen og forsøge at hoppe ned fra den.

Jeg blev ikke inviteret med i svømmehallen, men som det fremgår af videoen i nedenstående artikel og følgende skærmbillede, så lykkedes det at få Philip afhypnotiseret og fjerne hans angst for højder og for at falde ned fra et højt sted.

kureret for højdeskræk med hypnose
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder