...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnotisør i juni?

DATO

Din nærværende tilgang til undervisning og mennesker generelt giver ro og virker meget overbevisende og troværdig. Allan var et super supplement til undervisningen. Jeg synes, at jeres meget forskellige tilgang til hypnosen, er givende. I gør det godt!

Bliv Hypnotisør til Juni

Snart starter Juni faguddannelser til hypnotisør og hypnoterapeut op. Skal du nå at komme med, så er det nu du skal tilmelde dig. Vi glæder os at byde velkommen til endnu et hold videnbegærlige studerende. Det er altid spændende og sjovt på hypnose uddannelsen. Her er en tilbagemelding fra Thomas som var med på holdet i marts måned i år.

Hej Jacob

Så gik den første uge som hypnotisør og hypnoterapeut. Det var en fantastisk rejse i Marstal. Du formår at skabe nogle meget, meget fine rammer. Såvel de fysiske som mentale. Din nærværende tilgang til undervisning og mennesker generelt giver ro og virker meget overbevisende og troværdig. Allan var et super supplement til undervisningen. Jeg synes, at jeres meget forskellige tilgang til hypnosen, er givende. I gør det godt! Tak for et fint og udbytterigt forløb. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg valgte det rette uddannelsesforløb. Foreløbig har familien stået for skud, så det har været en blandling af koncentrations-øvelser og sjove hypnoser, hvor resultatet har været at glemme tal og bogstaver, bytte om på farver, grine uhæmmet af bestemte ord og positive suggestioner. Både børn og voksne … og jeg må give dig ret i, at børn er meget lette at få i hypnose. Hypnoterapien har jeg til gode at anvende, men de første aftaler er på plads. Jeg glæder mig virkelig meget til at prøvet kræfter med terapien også.

Top Uddannelsessted

Om aftenen kan du sætte dig ud i vores dejlige have, se solen gå ned og nyde vandet. Afslapning for Sjæl og sind. Om morgenen kan du enten sove indtil morgenmad, løbe dig en tur langs vandet, lave tai chi på plænen eller andet. Mulighederne er mange. Da billedet blev taget var vi ikke helt færdige med bedet, men nu er der kommet indhold i.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder