Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnoterapeut uddannelse

Har du lyst til at lære at hypnotisere, så kan du med hypnose uddannelsen ved Institut for Avanceret Hypnose blive både hypnotisør og hypnoterapeut på en gang. Du lærer alle de nødvendige teknikker der skal til for at kunne skabe trance tilstanden og hjælpe klienten til at ændre underbevidste udfordringer og psykologiske problemstillinger som kan være svære at nå i vågen tilstand. Du lærer ikke bare hypnoterapi, men også hypnoanalyse er en del at hypnoterapeut uddannelsen. På den måde får du en komplet faglig pakke, der giver dig alle de nødvendige redskaber for at kunne praktisere som hypnoterapeut fuldtid. 

Så har du et ønske om at udvide dine faglige kompetencer eller skabe dig en ny profession eller overbygning på en humanistisk uddannelse du allerede har, så er dette forløbet for dig. Hypnose er det redskab, som gør terapi endnu mere terapeutisk. Du har mulighed for at hjælpe klienten ind i en tilstand, hvor de selv løser problemet. Hvor de underliggende følelser som har blokeret for en udvikling, kan blive forløst og hjælpe klienten til at skabe det liv de godt kunne tænke sig.

 

Hypnoterapeut Uddannelse
Uddannelse til Hypnoterapeut

Hypnose online kurser

Efter uddannelsen får du adgang til et bibliotek med 280 lektioners ekstra video undervisning i hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Og du kommer selvfølgelig også på vores faglige forum for hypnotisører og hypnoterapeuter.

Hvis du allerede er uddannet hypnotisør og hypnoterapeut, så kan du tage vores online efteruddannelses kurser og få vores vinkel på hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Se vores online hypnose kurser.

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere

Uddannelsen og de to instruktører/undervisere har hele vejen igennem leveret “stoffet” meget positivt og nemt, så de store spørgsmål og andre tanker fra første dag – fx. angst for ikke at være “go nok til det”, bare forsvandt. Så alt imens vi har modtaget undervisning og lært mere, så fik jeg mere selvtillid og en go følelse af at jeg sagtens kan hypnotisere og blive en fantastisk Hypnoterapeut. Så man kan sige at programmet faktisk er rigtigt godt sat sammen.

Jeg oplevede kurset som velstruktureret, indholdsrigt og som en virkelig god indføring i hypnose. De live hypnosebehandlinger var en meget overbevisende indføring i metode, potentiale og teknik. Jeg synes det er en god undervisningsbog velskrevet og nem at følge. Jeg synes det hele var relevant for at gå fra uvidende til hypnoterapeut. Kurset har været en stor oplevelse og den første gang jeg får løst et problem ved hjælp af regression var en kæmpe oplevelse. Jacob og Allan begge glimrende lærere, sjovt, underholdende, tiden flyver afsted.

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak.

Mine fordomme mod hypnosen er fuldstændig væk. Jeg synes det er fantastisk. Jeg er fuldstændig tryg ved at arbejde videre med hypnose i min klinik. Er der noget man vil, så gør det. Tag uddannelsen som hypnoterapeut.

Jeg mærker en skøn forandring i mig selv – føler mig godt klædt på til at møde de “normale mennesker”. Glæder mig til at hjælpe andre til en større selvforståelse – indsigt. Forandring til det bedre. Er glad for at der var en der henviste mig – Teddy – ved ikke om jeg selv var kommet på det spor – “Jeg kan blive hypnoterapeut”. Tusind tak for 8 super fantastiske lærerrige dage – Ved (med store ord) mit liv vil for altid være forandret med min nye viden og værktøjer kan alt ske.

Jeg sætter stor pris på den humor og lethed i bringer i spil, sammen med jeres tydeligt store kompetancer indenfor branchen/faget. Jeg glæder mig til at det store og spændende arbejde der venter forude, med at udvikle mig som hypnotisør/hypnoterapeut, få erfaring og gøre det til min levevej. Ser store muligheder og finder glæde ved tanken om at kunne hjælpe andre (og mig selv) til større livesglæde.

Se blog indlæg om hypnose uddannelsen
bliv hypnotisør

Bedste Hypnose Uddannelse

Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt!

//Birgitte Hasholt, Psykoterapeut

Læs mere »
bliv hypnotisør

Hypnose Fag uddannelse Juni

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak.
Mik Bechmann // Stresscoach

Læs mere »
hypnose kursus
bliv hypnotisør

Hypnose Uddannelse Marts

Hypnotisør og Hypnoterapeut Så gennemførte vi den første hypnoseuddannelse for 2018. Det blev gjort på vores nye sted, Institut for Avanceret Hypnose på Ærø som

Læs mere »
Hypnose kursus

HypnoseUddannelse

Hypnose uddannelsen var god for 10 år siden, men endnu bedre/meget bedre nu. Det er en bedre og mere “konsolideret” version af Jacob og Allan. Det virker rigtigt godt, at der veksles mellem jer to. Som en sekunder gevinst, så er der masser af humor og en generel 8 dages påvirkning af positivitet. Det funker bare, og har været en stor oplevelse og fornøjelse.

// Mogens

Læs mere »
Selvledelse
Hypnose kursus

Hypnose Faguddannelse starter snart

Tænker du på at lære et nyt fag, og blive superdygtig til at arbejde med mennesker?

Så er hypnosefaguddannelsen på Institut for Avanceret Hypnose måske noget for dig.

Læs mere »