...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

HypnoseUddannelse

DATO

Hypnose uddannelsen var god for 10 år siden, men endnu bedre/meget bedre nu. Det er en bedre og mere “konsolideret” version af Jacob og Allan. Det virker rigtigt godt, at der veksles mellem jer to. Som en sekunder gevinst, så er der masser af humor og en generel 8 dages påvirkning af positivitet. Det funker bare, og har været en stor oplevelse og fornøjelse. // Mogens

Hypnose Uddannelse

Så har vi lige gennemført den sidste hypnosefaguddannelse for I år og du kan læse tilbagemeldinger fra de tilfredse deltagere.

Institut for Avanceret Hypnose har undervist i over 15 år indenfor hypnose og vores hypnoseerfaring strækker sig over 25 år.

Derudover, ved vi hvordan man underviser og vi elsker vores arbejde. Måske, du har lyst til at give dig selv en hypnoseuddannelse i nytårsgave, så er det nu du skal tilmelde dig marts holdet for at få Early Bird rabat på 1000,- (inden 4 Dec).

Tilbagemeldinger fra deltagere

Jeg har følt mig fantastisk godt behandlet fra den indledende mail korrespondance til jeg havde med Jacob, til selve undervisningsdagene. Jeg føler mig klædt på og selvsikker til at praktisere den ædle kunst at hypnotisere fremover og kan ikke vente med at skulle igang med egen virksomhed. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse, den vil jeg bære på resten af mit liv.

//Sussie

Hypnose uddannelsen var god for 10 år siden, men endnu bedre/meget bedre nu. Det er en bedre og mere “konsolideret” version af Jacob og Allan. Det virker rigtigt godt, at der veksles mellem jer to. Som en sekunder gevinst, så er der masser af humor og en generel 8 dages påvirkning af positivitet. Det funker bare, og har været en stor oplevelse og fornøjelse.

// Mogens

Uddannelsen har været en god oplevelse og ikke mindst rejse. Alt ialt godt.

//Freya

Forventede at blive hypnotisør og Hypnoterapeut, og ja det blev jeg. Fik fjernet en fobi og hjælp til igen at indtage scenen. God blanding af teori/praksis + indlagte hypnoser.

// Tonny

Jeg er yderst taknemmelig for at have haft denne læring hos Jacob Strachotta. Det har været meget intenst, 8 dage på fuld tryk, og dog med masser af humor og praktik. Tusind Tak.

// Filiz

Mine forventninger til hypnose uddannelsen var at jeg ville blive solidt forankret i det jeg var kommet for at lære. Mine forventinger er indfriet tilfredsstillende. Hele hypnose uddannelsen var relevant for mig.

// Karsten

Fantastisk dynamik på hele holdet, hvilket gjorde det nemt at falde til. At falde nemt til betød at jeg var åben for indlæring og let kunne huske det jeg blev undervist i.

// Maiken

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder