...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Spirituel hypnose uddannelse

Det spirituelle lever inde i ethvert menneske. Nogle gange kan det bare være lidt svært at få det frem. 

Forestil dig vi har forskellige “legemer”. Et bevidsthedslegeme (eller mental legemet), et fysisk legeme (din krop) og et astral legeme (din sjæl). 

Hypnose er en slags portal åbner til legemerne. Hvor du har mulighed for at fjerne de “jordiske” indlærte begrænsninger fra din barndom, så du på den måde får en bedre kontakt til din sjæl og fysiske krop. Jo færre begrænsinger der ligger i mental legemet, desto nemmere er det at kunne mærke sin egen spiritualitet.

Det er noget du ikke blot kan bruge selv, i din egen udvikling, men også til dine klienter hvor du kan åbne deres sanse porte og hjælpe dem til at leve et mere helt liv med en større mening og åbenhed overfor egen udvikling i det åndelige og spirituelle univers.

Spirituel hypnose uddannelse
Esoterisk og spirituel hypnose uddannelse

Hvem kan tage den spirituelle hypnose uddannelse?

Det er for dig som er søgende på dig selv og måske samtidig har lyst til at hjælpe andre med at åbne for deres spiritualitet.  Måske du allerede arbejder med det åndelige er clairvoyant eller healer og har brug for et redskab til at hjælpe det enkelte menneske med de daglige begrænsninger der blokerer i deres underbevidste sind på det jordiske plan.

Efter hypnose uddannelsen får du adgang til et 280 lektioners stort video bibliotek, hvor du bla. kan se hvordan der arbejdes med Liv i mellem Liv som Michael Newton beskriver i hans bøger. Der er også undervisning i hvordan du udfører regression til tidligere liv, som set i TV2’s på rejse med sjælen.

Tilbagemeldinger fra tidligere elever

Tak for et godt kursus … Det er sten-sikkert noget jeg skal lave mere af ! Hypnose passer godt ind i min cocktail med at være uddannet farmaceut, hobby med at lave kurser i personlig udvikling for ledere, undervise i motivationspsykologi, interessen for hjernen, clairvoyance, spiritualitet og nu også … hypnose. Sååå …. jeg har stor interesse i at bringe det her videre.

Jeg havde ikke forestillet mig mig noget bestemt – bare være åben – er fyldt positivt op – mere end jeg på forhånd kunne forestille mig. Det var en MEGET spændende indlæringsform og meget afvekslende. Oplevede komprimeret udviklingsproces i mig selv – som ellers ville/kunne have foregået over et meget længere forløb. Satte skub i allerede iganværende processer før uddannelse. Oplevede at der er stor sammenhæng/brugbarhed mellem min nuværende arb.sit. som Spirituel/clairvoyant vejledning og hypnose – Det er bare så sejt!!!! Glæder mig vildt – til at tage det i egne hænder og kunne integrere – for derved at kunne være med til et endnu større/bredere samarbejde med min klienter og være redskab for yderligere livskraft til det enkelte menneske.

Efter samtalen med jacob forventede jeg mig en kompetent uddannelse med en fin etik og moral og et spirtuelt sigte. Ja, mine forventninger blev indfriet. jeg oplevede et godt focus på hver enkelt af os, og et godt sammenhold trods vores forskelligheder. Jacob er en person, som på en medfølende vis, giver en stor kompetent undervisning videre, til meget forskellige personligheder.