...

Psykoterapeut hypnose uddannelse

Har du brug for at lære hvordan du bruger hypnose redskabet til at sætte “turbo” på dine behandlinger og opnå resultater hurtigere med dine klienter, så er hypnose uddannelsen noget for dig. Arbejder du som psykoterapeut og vil du gerne kunne hjælpe klienten ind i en tilstand, hvor de har nemmere ved at huske emotionelt fortrængt materiale, så har vi metoderne der vil gøre dit og klientens arbejde nemmere.

Med hypnoanalyse, vil du kunne afdække klientens skjulte/glemte bindinger som forhindrer dem i at få en emotionel forløsning i forhold til det problem de arbejder med. Med hypnoterapien vil du kunne behandle de følelsesmæssige udfordringer  som skaber problemer i klientens kognition.

Om du arbejder meta kognitivt, eksistentielt eller psykodynamisk, så kan du bruge hypnose som en slags åbner og forstærker til hurtigere at nå ind til problemets kerne. 

Hypnoterapi er klient centreret arbejde, og klienten vil selv afdække deres problem og sammenhængen i hypnose, mens du guider dem. Så, der er faktisk minimum indflydelse fra behandleren. Derved undgår du at blive en del af processen, men kan lade klienten bearbejde deres egen process, imens de afdækker de underliggende mønstre og årsager til problemet. Det fjerner en del af det “hårde” arbejde i forbindelse med samtale terapi, ved at klienten hurtigere finder frem til erkendelser der kan bruges i det videre terapeutiske arbejde. Samtidig sker der mange forløsninger undervejs i hypnoanalysen og hypnoterapien, som du senere kan integrere med klienten efter hypnose arbejdet med de teknikker du allerede i forvejen bruger.

Bruger du Indre Barn teknikker, Gestalt teknikker, reframing o.lign. vil du opleve at disse teknikker virker endnu bedre i trance tilstanden, ved at klientens bevidste sind eller observerende bevidsthed ikke blander sig på samme måde som i vågen tilstand.

Psykoterapeut Hypnose Uddannelse
Psykoterapeut Hypnose Uddannelse

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere

Oplevelsen af uddannelsen har været virkelig god. Der ligger viden, grundighed og ordentlighed bag materiale og undervisning, som gør, at jeg synes, det var den helt rigtige uddannelse at vælge. Den måde undervisningen er opbygget på har givet virkelig meget. Man mærker en udvikling i sig selv – stille og roligt frem mod målet, og det har æret en spændende proces. Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt!

Jeg er blevet oplyst på en ny måde, hvilket har givet mig både et nyt redskab i mine terapisessioner med unge, samt ny energi og positive forventninger og inspiration til mit fremtidige arbejde.

En dejlig, behagelig, blid, stærk og humoristisk tilgang til et godt fagligt materiale.

Kære Jacob og Allan. Tak for et utrolig spændende og indsigtsfuldt kursus. I er utrolig vidende, spændende og tålmodige – serveret i en positiv og humoristisk ånd. I formår begge at inspirere og få mig til at se de muligheder, som jeg kan bruge i mit fremtidige arbejde. I er meget dygtige – tak for et fantastisk kursus.

Levende og engagerede undervisere, som er stærkt motiverende. Gode lokaler/forhold omkring forløbet.

Din uddannelse er, set fra min erfaring, 100% seriøs og med 110% Faglighed. Du tager din kursist med på en rejse, hvor du viser og underviser kursisten i grundlaget for hypnose. Herefter bygger og viser du flere mursten og viser at de kan sættes sammen på forskellig vis. Du uddanner din kursist til udfra hypnotiske principper, at blive istand til at skabe deres eget “Hypnosehus” stor som små. Som eksistentiel psykoterapeut er jeg MEGET betaget af din undre-søgende tilgang, som jeg vil tage til mig. Tak for dit faglige spark!

Jacob har en dejlig uforudsigelig, ærlig og humoristisk undervisningsform. Jeg har aldrig tidligere oplevet, så stor koncentration så længe ad gangen. Tusind tak fordi jeg fik noget for pengene 🙂

Du er en DYGTIG underviser og har en fantastisk tålmodighed. Det giver Tryghed.

Jeg forventede grundigt materiale. Teoretisk stof blandet med praktiske øvelser. Professionel lærer. Grundig og seriøs uddannelse. Bredde i de forskellilge teknikker, en god blanding af faglig alvor og disciplin i undervisningen kombineret med sjov og humor. En dejlig positiv energi og indfaldsvinkel til stoffet og os selv. Jeg føler jeg er blevet inspireret og motiveret til at arbejde med faget. Jeg er meget glædelig overrasket over mængden af materiale i form af kursus, folder, portal som er blevet stillet mig til rådighed og jeg føler mig klar til at gå igang.

1. Jeg forventede at få en uddannelse som hypnoterapeut og med den skulle jeg supplere min psykoterapeut uddannelse men med hovedvægten lagt på psykoterapien. 2. Efter at have gennemgået disse 8 dage, er min holdning nu ændret. Den oplevelse af, at dette er et virkeligt brugbart håndværk, der indeholder uendelige muligheder, har givet mig den holdning, at jeg nu vil rette mit focus på hypnoterapien og bruge min psykoterapeut uddannelse som et supplement! Mine forventninger er blevet indfriet over al forventning. Jeg har aldrig været på et andet kursus hvor jeg hver dag har glædet mig så meget til at møde og har været så opstemt og glad når jeg hver dag er gået hjem. Hele stemningen har bare været GOD. Du er utrolig god til at formidle materialet på en interessant, indlevende, sjov og spændende måde og samtidig er du tillidsvækkende så det er let at gå i hypnose (specielt for sådan en som mig med skepsis og mistillid til fremmede). Jeg er stolt og glad for at være en af hypnoterapeuterne og glæder mig til det positive og givende samarbejde med jer andre. DET ER FOR FEDT!

Udfra de ca. 4 TV-udsendelser jeg har set med dig, forventede jeg en meget høj grad af professionalisme, etik, omsorg, respekt for andre mennesker – og enkle og meget virksomme metoder. 2. Rent fagligt oplevede jeg dette, fuldt ud. Kurserne foregår udfra en meget høj grad af professionalisme, etik, omsorg, respekt for andre mennesker – og indeholde enkle og meget virksomme metoder. Det er tydeligt at mærke, når du underviser, at du har et dybtfølt ønske om at bidrage til at mennesker får det godt. Jeg oplever dig, når du underviser, som meget kærlig, omsorgsfuld og reel, dybt engageret – du er en ildsjæl, indenfor dit felt. Jeg er heller ikke i tvivl om at det er den bedste uddannelse jeg nu sidder inde med. I mange stunder om dagen, før jeg skal sove og når jeg vågner, er jeg indeni i gang med at hypnotisere andre. Jeg synes det er sjovt, jeg føler mig meget kompetent, sikker og vidende. Jeg registrerer også at jeg kopierer dig og går videre derfra.

Jeg forestillede mig en positiv stemning og forventede mig en engageret lærer, der kunne lære mig at praktisere hypnose så jeg kan indrage det i min praksis på en faglig kvalificeret måde. Jeg forventede at gå derfra med et bæredygtigt redskab jeg manglede i mit daglige virke. Jeg oplevede at ovenstående blev indfriet. Og dertil stor tillid til at jeg er endnu dygtigere til det jeg laver. Jacob er en fantastisk performer. Tillid, styrke og målsætning var klar fra begyndelsen. Opfølgning og støtten er langt over forventning. Især del 1 var interessant for mig. Men det var fint at få præsenteret terapeutiske redskaber sat ind i sammenhæng med hypnose. Jeg lærte også nyt på 2.del tak for det. Fantastisk undervisningsform. Nærværende og god læremester hvis kærlighed til eget virke er afsmittende i en sådan grad, at oplevelsen af at kunne selv er integreret vedvarende. Det har været sjovt, lærerigt og utroligt spændende. Også det jeg har lært og praktiseret med i flere år, har fået nye vinkler. Jeg er tillidsfuld til min egen fremtid og netop fordi jeg er så tillidsfuld er min fremtid endnu bedre.

Mine forventninger blev indfriet, så jeg idag faktisk føler mig i stand til at nedsætte mig som privat praktiserende ved siden af mit job. Fik virkelig meget med i forhold til troen på at den del kan lykkes – have jeg ikke forventet.

sydgården misbrug hypnose
Hypnose kursus

Hypnose kurser for behandlere.

Hvor vi tidligere har kunne bruge både uger og måneder på at komme ned i de dybe lag af den menneskelige bevidsthed, kan vi nu i løbet af en enkelt session hjælpe vores beboere til meget større bevidsthed og derved til at få arbejdet med deres dybe traumer.

Læs mere »
bliv hypnotisør

Bedste Hypnose Uddannelse

Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt!

//Birgitte Hasholt, Psykoterapeut

Læs mere »
bliv hypnotisør

Hypnose Fag uddannelse Juni

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak.
Mik Bechmann // Stresscoach

Læs mere »
hypnose kursus
bliv hypnotisør

Hypnose Uddannelse Marts

Hypnotisør og Hypnoterapeut Så gennemførte vi den første hypnoseuddannelse for 2018. Det blev gjort på vores nye sted, Institut for Avanceret Hypnose på Ærø som

Læs mere »
Hypnose kursus

HypnoseUddannelse

Hypnose uddannelsen var god for 10 år siden, men endnu bedre/meget bedre nu. Det er en bedre og mere “konsolideret” version af Jacob og Allan. Det virker rigtigt godt, at der veksles mellem jer to. Som en sekunder gevinst, så er der masser af humor og en generel 8 dages påvirkning af positivitet. Det funker bare, og har været en stor oplevelse og fornøjelse.

// Mogens

Læs mere »
Selvledelse
Hypnose kursus

Hypnose Faguddannelse starter snart

Tænker du på at lære et nyt fag, og blive superdygtig til at arbejde med mennesker?

Så er hypnosefaguddannelsen på Institut for Avanceret Hypnose måske noget for dig.

Læs mere »