...

Psykolog hypnose uddannelse

Vil du lære hvordan du hypnotiserer til de dybe trancetilstande og tester for trancedybde?

Så læs videre her….

Med mere end 25 års erfaring indenfor hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi er institut for avanceret hypnose, klar til at lære dig alle de teknikker der er nødvendige for at hjælpe klienten forbi deres kritiske evne (pandelappernes konstante evaluering af situationen). 

Når du får mulighed for at adskille det bevidste sind fra det underbevidste et øjeblik, har du mulighed for at afdække de emotionelle, tankemæssige og adfærdsmæssige problemer som klienten har præsenteret dig for i interviewet.

Den moderne hypnose, som anvender hypnoanalyse og hypnoterapi giver mulighed for at komme ned til de underbevidste processer som forhindrer klienten i at opnå følelsesmæssig forløsning af gamle uafsluttede problemstillinger og traumer.

Du vil på uddannelsen lære hvordan du bruger sproget til at guide klienten ind i en tilstand af trance. Ikke kun indirekte hypnose som Milton Erickson gjorde det, men også den direkte hypnose, hvor du i flere tilfælde hurtigere kan komme frem til de ubevidste indlærte mønstre som styrer klientens bevidste adfærd.

Vi er klar til at lære dig det hele.

psykolog hypnose uddannelse
Psykolog Hypnose Uddannelse

Hypnose online kurser

Efter uddannelsen får du adgang til et bibliotek med 280 lektioners ekstra video undervisning i hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Og du kommer selvfølgelig også på vores faglige forum for hypnotisører og hypnoterapeuter. 

Hypnose på app?

Du får efter uddannelsen adgang til HelloMind appen, hvor du kan hypnotisere dig selv og lære endnu mere om sproget bag hypnose.

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere

Fantastisk engagerede undervisere og mange brugbare cases fra det virkelige hypnotisør liv, har gjort forløbet fremragende.

Jeg forventede og ønskede mig et struktureret og teknisk stærkt uddannelsesforløb i hypnose, hvilket er fuldt opfyldt 100% Det er en gave, at uddannelsen og metoder/modeller er struktureret omkring “Schweizer-kniven”, hvor det står “kniv-skarp”, at samme teknikker og værktøjer bruges i alle hypnoser. At der har været givet tryghed i “At det er dét her i skal koncentrere jer om at kunne og dét, det handler om (og ikke alt muligt andet) og at det er træning herfra. Det bedste og mest afgørende kursus jeg nogensinde har været på!!! (psykolog gennem 18 år, har været på MANGE uddannelser og kurser!!!) Fantastisk dygtighed fra både Jacob og Allan (vigtig dynamik) God/super formidling, klogskab, menneskelighed og humor. Skønt med budskab og udlevelse af nedtoning af EGO’er. PERFEKT 🙂

Undervisningen bar præg af højt fagligt niveau hos både Jacob og Allan – og det var et stort + at have to så forskellige undervisere. God stemning og humor. Dejligt kursus, kompetente undervisere, god trinvis indføring.

“Jeg fik dit kursus anbefalet af en psykolog på Dansk Selskab for Klinisk Hypnose. Jeg er helt enig med hende i, det er et super godt kursus.”

I har begge to meget at give, og gør det relevant og godt. Tak for at være inspirerende, relevant og at i deler jeres faglige virkelighed med os/mig.

Jeg forventede at lære at hypnotisere – at komme igang med det, men at jeg ville være længe om at lære at bruge det professionelt, så uddannelsen gav mig mere end jeg forventede. Det hele har været interessant og relevant. Det har også været godt, at vi blev sat til at hypnotisere så hurtigt. Det gør at jeg idag tør gå igang med det på egen hånd, og føler mig tryg ved tanken om at tage ansvar for en klients behandling. Tak for det!

sydgården misbrug hypnose
Hypnose kursus

Hypnose kurser for behandlere.

Hvor vi tidligere har kunne bruge både uger og måneder på at komme ned i de dybe lag af den menneskelige bevidsthed, kan vi nu i løbet af en enkelt session hjælpe vores beboere til meget større bevidsthed og derved til at få arbejdet med deres dybe traumer.

Læs mere »
bliv hypnotisør

Bedste Hypnose Uddannelse

Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt!

//Birgitte Hasholt, Psykoterapeut

Læs mere »
bliv hypnotisør

Hypnose Fag uddannelse Juni

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak.
Mik Bechmann // Stresscoach

Læs mere »
hypnose kursus
bliv hypnotisør

Hypnose Uddannelse Marts

Hypnotisør og Hypnoterapeut Så gennemførte vi den første hypnoseuddannelse for 2018. Det blev gjort på vores nye sted, Institut for Avanceret Hypnose på Ærø som

Læs mere »
Hypnose kursus

HypnoseUddannelse

Hypnose uddannelsen var god for 10 år siden, men endnu bedre/meget bedre nu. Det er en bedre og mere “konsolideret” version af Jacob og Allan. Det virker rigtigt godt, at der veksles mellem jer to. Som en sekunder gevinst, så er der masser af humor og en generel 8 dages påvirkning af positivitet. Det funker bare, og har været en stor oplevelse og fornøjelse.

// Mogens

Læs mere »
Selvledelse
Hypnose kursus

Hypnose Faguddannelse starter snart

Tænker du på at lære et nyt fag, og blive superdygtig til at arbejde med mennesker?

Så er hypnosefaguddannelsen på Institut for Avanceret Hypnose måske noget for dig.

Læs mere »