...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Psykolog hypnose kurser

Du er uddannet psykolog og arbejder allerede terapeutisk, men har brug for dybere viden om trance tilstanden og hvordan du effektivt tester for trancedybde. Vil du vide hvordan du med hypnoterapi og hypnoanalyse kan nå de følelser der blokerer for den indsigt som klienten ikke kan nå i deres vågne bevidsthed?

Med redskabet vil du kunne guide din klient ind i en trancetilstand, hvor klienten vil lave det meste af arbejdet. Det er klient centreret terapi, hvor du virker som facilitator for den forandring som klienten selv udfører. Klienten vil hurtigere komme frem til fortrængte minder og glemte erkendelser og beslutninger de har taget. Der er også mulighed for at bringe klienten tilbage til den før sproglige alder, hvor traumer kan løses som er så dybe at de kan være svære at nå gennem kognitiv samtale.

Der findes forskellige hypnose kurser for psykologer. Hvis du ønsker, at lære mere end indirekte hypnose (som eks. Milton Erickson teknikker), så er dette et forløb for dig. Her vil du lære direkte hypnose, og hvordan du hurtigere skaber trance tilstand i de fleste af de klienter du møder.

 

psykolog hypnose kurser
Hypnose kurser psykolog

Trancedybde

Der er stor fokus på hvordan du åbner den trancedybde som er nødvendig for terapeutisk forandring. Hvilke teknikker du kan bruge for at hjælpe klienten til at komme forbi, de forsvarsværker de selv har opbygget gennem tiden eller via de oplevelser/traumer de har haft.

Med den rigtige trancedybde vil du kunne opnå katharsis meget hurtigere og gøre behandlingen endnu mere effektiv, samtidig med at de redskaber du allerede anvender kan benyttes mens klienten er i hypnose for et endnu dybere resultat.

Hypnose online kurser

Efter uddannelsen får du adgang til et bibliotek med 280 lektioners ekstra video undervisning i hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Og du kommer selvfølgelig også på vores faglige forum for hypnotisører og hypnoterapeuter.

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere

Fantastisk engagerede undervisere og mange brugbare cases fra det virkelige hypnotisør liv, har gjort forløbet fremragende.

Jeg forventede og ønskede mig et struktureret og teknisk stærkt uddannelsesforløb i hypnose, hvilket er fuldt opfyldt 100% Det er en gave, at uddannelsen og metoder/modeller er struktureret omkring “Schweizer-kniven”, hvor det står “kniv-skarp”, at samme teknikker og værktøjer bruges i alle hypnoser. At der har været givet tryghed i “At det er dét her i skal koncentrere jer om at kunne og dét, det handler om (og ikke alt muligt andet) og at det er træning herfra. Det bedste og mest afgørende kursus jeg nogensinde har været på!!! (psykolog gennem 18 år, har været på MANGE uddannelser og kurser!!!) Fantastisk dygtighed fra både Jacob og Allan (vigtig dynamik) God/super formidling, klogskab, menneskelighed og humor. Skønt med budskab og udlevelse af nedtoning af EGO’er. PERFEKT 🙂

Undervisningen bar præg af højt fagligt niveau hos både Jacob og Allan – og det var et stort + at have to så forskellige undervisere. God stemning og humor. Dejligt kursus, kompetente undervisere, god trinvis indføring.

“Jeg fik dit kursus anbefalet af en psykolog på Dansk Selskab for Klinisk Hypnose. Jeg er helt enig med hende i, det er et super godt kursus.”

I har begge to meget at give, og gør det relevant og godt. Tak for at være inspirerende, relevant og at i deler jeres faglige virkelighed med os/mig.

Jeg forventede at lære at hypnotisere – at komme igang med det, men at jeg ville være længe om at lære at bruge det professionelt, så uddannelsen gav mig mere end jeg forventede. Det hele har været interessant og relevant. Det har også været godt, at vi blev sat til at hypnotisere så hurtigt. Det gør at jeg idag tør gå igang med det på egen hånd, og føler mig tryg ved tanken om at tage ansvar for en klients behandling. Tak for det!