...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

NLP hypnose kurser

Du er allerede uddannet NLP terapeut, men ønsker en overbygning på hypnose delen. En måde hvorpå du kan gå bagom de meta programmer som du oplever klienten har kørende i “baggrunden”. Du vil her lære at bruge modaliteter og sub modaliteter på en ny måde. En metode, hvor du kan få fat i de værdier, overbevisninger og begrænsninger som ligger i det underbevidste og forhindrer klienten i at blive bevidst om den forandring som de prøver at komme frem til. 

Du vil lære hvordan du hurtigt kommer frem til de “imprints” eller aftryk, som har lagret sig i klientens langtidshukommelse. Hvordan du bruger både direkte og indirekte hypnose til at ændre klientens ubevidste mønstre. 

Få den viden der gør behandlingen eller coaching endnu bedre og nemmere. Du lærer alle teknikkerne der skal til for at du kan sætte turbo på de NLP teknikker du allerede kender. 

 

Trancedybde

Der er stor fokus på hvordan du åbner den trancedybde som er nødvendig for terapeutisk forandring. Hvilke teknikker du kan bruge for at hjælpe klienten til at komme forbi, de forsvarsværker de selv har opbygget gennem tiden eller via de oplevelser/traumer de har haft.

Med den rigtige trancedybde vil du kunne opnå en forløsning af de indkapslede følelser meget hurtigere og gøre behandlingen endnu mere effektiv, samtidig med at de redskaber du allerede anvender kan benyttes mens klienten er i hypnose for et endnu dybere resultat.

Hypnose online kurser

Efter uddannelsen får du adgang til et bibliotek med 280 lektioners ekstra video undervisning i hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Og du kommer selvfølgelig også på vores faglige forum for hypnotisører og hypnoterapeuter.

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere

Uhøjtidelig, underholdende, indholdsrig og nærværende undervisning. Refleksionsskabende øvelser. Enkle og let til-praksis-omsættelige værktøjer og metaforer. Alt i alt har jeg en fantastisk oplevelse, af et supernærværende og fagligt knivskarpt undervisningsforløb, hvor de praktiske øvelser blot bekræfter at DET VIRKER!

Uddannelsen har givet mig en rigtig god ballast og jeg har følelsen af, at selvom jeg er uddannet tankefeltterapeut og NLP vil det nok fremover være hypnoterapi jeg kommer til at bruge. Jeg er meget tilfreds at jeg har valgt Jacobs uddannelse. Kurset er ekstremt relevant og godt og er gennemført med humor og faglig ekspertise.

Et meget intensivt kursus med et umiddelbart stort stofområde. God kompetent og kontant undervisning med plads til nuancer og kursister. Jeg betragter så absoulut værktøjerne som effektfulde og gode supplementer til mine øvrige værktøjer indenfor NLP – coaching og åndedrætsterapi. Det er et særligt positivt tiltag med brugen af forum og mulighed for efteruddannelseskurser. Du (Jacob) formår på en indsigtsfuld humoristisk og kompetent måde at levere meget stof på en interessant og ikke ”søvndyssende” måde. Godt gået.

Det har været 8 rigtig gode dage, jeg har brugt på din hypnose uddannelse. Jeg var været begejstret fra dag et. Dit udarbejdet terotiske materiale har været i top og selv om materialet indeholder nye ord og sætninger der skal læres, er det skrevet på en let og forståelig måde. Som du har forstået, at levere med faglighed og humor. Det er min opfattelse at du når hele vejen rundt til alle deltager, jeg har følt mig godt tilpas i dette læringsrum. Jeg har med min NLP og pædagogiske baggrund, hele tiden følt at du har været lyttende og givende. Når behovet har været der. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg nøjagtigt forventede af kurset. Måske at kunne kæde min pædagogiske viden og mine værktøjer fra NLP sammen med et nyt værktøj og få en større forståelse af, hvad hypnose er. For helt ærligt så har jeg haft utroligt vanskeligt at forstå, hvad der gik af mennesker når de var i scene hypnose. Jeg har fået, hvad jeg kom efter og mere. Jeg glæder mig til at bruge min nye viden og føler mig sikker på at jeg kan udfylde min nye rolle som hypnotisør og hypnoterapist.

Efter min grunduddannelse som pædagog har jeg læst sprogfilosofi på Københavns Universitet. Jeg har lært og udøver trancendental meditation, er master i NLP. Nu er jeg hypnotisør og hypnoterapeut – det er det, der manglede, nu har jeg med det – det hele. Det har været rigtigt godt, og samtidig med jeg har lært om det at arbejde med andre, er der ved demonstrationerne arbejdet med og i mig. Det er ting som er for fattige til at beskrive. Denne uddannelse, de muligheder det giver professionelt og privat, er en af de ting som ord er for fattige til at beskrive.

Jeg forestillede mig en overbygning og et supplement til NLP. Mine forventninger blev indfriet og mere til! For mig fletter hypnose-uddannelsen fint med NLP. Idag ville jeg ikke foretrække det ene frem for det andet. Jeg føler mig virkelig godt kørende uddannnelsesmæssigt. Tak for din inspirerende måde at undervise på. Det har været kanon godt!

Tak fordi du lærte os hypnose på en måde, så vi oplever vores nye kundskaber, som noget vi allerede kan, når vi går i gang med at gøre det. Jeg er begejstret for mine nye færdigheder og indsigter om effektiv læring. Nu da jeg har haft mine første klienter, kan jeg bedre se omfanget af den læring jeg har gennemgået. Læring kan måles i den forandring der er opnået – og den er stor. Jeg kom med viden om NLP og forventede egentlig kun at lære at hypnotisere. Denne forventning fik jeg til fulde indfriet!! I uventet tilgift fik jeg terapeutiske værktøjer, der langt overgik mine forventninger. Hypnoterapi får NLP til at blegne ! Til andre kursister, der gerne vil lære hypnoterapi hos hypnose.dk, kan jeg kun sige: Forstil dig det vil ske, og forvent det vil ske. Min eneste fortrydelse er, at jeg først efter kurset fik booket mine første klienter. Jeg skulle have fulgt forslaget og booket dem inden kurset, så de var klar, da jeg var klar!!