...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnotisør uddannelse

Med hypnotisør uddannelsen bliver du ikke blot hypnotisør, men også hypnoterapeut. Det betyder at du kan bruge hypnose som hypnotisør, til at hypnotisere til de dybe trancetilstande hvis du ønsker at bruge hypnose til show, coaching, medarbejder udvikling, undervisning m.m. Som hypnoterapeut lærer du at bruge avancerede (og dog enkle) redskaber til at skabe terapeutisk forandring i din klient. Det er moderne hypnoterapi, du kommer til at bruge som hypnotisør. Det gør at du hurtigere kan komme ind til kernen af problemet og løse de underliggende følelsesmæssige problemer som har forhindret klienten i at skabe forandring. 

Så har du brug for et redskab som gør dit arbejde med mennesker nemmere, hurtigere og mere effektivt – så er hypnose det redskab i din værktøjskasse som gør at du har mulighed for at lave en dybere forandring end ved samtaleterapi alene.

Vi starter fra bunden, og underviser i det hele. Du kommer se at se live demonstrationer af hypnose og hypnoterapi, som viser dig nøjagtigt hvad du skal gøre og holde øje med for at skabe forandring i det enkelte menneske.

Alle kan lære det, og jo mere du bruger redskabet desto bedre bliver du.

 

hypnotisør uddannelse, kursus, kurser
hypnotisør uddannelse for dig som vil lære at hypnotisere

Trancedybde

Vi har stor fokus på trancedybde og du lærer præcist det du skal bruge for hurtigt at genkende når klienten er i en trancedybde, hvor du kan hjælpe dem til at lave den nødvendige forandring. Hypnose er et meget præcist værktøj, der gør at du kan hjælpe klienten med at løse nøjagtigt det problem de har brug for at få løst, uden du skal kende hele deres livshistorie.

Med den rigtige trancedybde vil du kunne opnå en forløsning af de indkapslede følelser meget hurtigere og gøre behandlingen endnu mere effektiv, samtidig med at de redskaber du allerede anvender kan benyttes mens klienten er i hypnose for et endnu dybere resultat.

Hypnose online kurser

Efter uddannelsen får du adgang til et bibliotek med 280 lektioners ekstra video undervisning i hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Og du kommer selvfølgelig også på vores faglige forum for hypnotisører og hypnoterapeuter.

Er du allerede uddannet hypnotisør og hypnoterapeut og er du interesseret i at opgradere din viden indenfor området, så har vi også online forløb som måske kunne være interesant. Se mere her om online hypnose kurser.

Tilbagemeldinger fra tidligere deltagere

Det har været en anderledes og udfordrende uge. Jeg er rigtig glad for min beslutning om at blive hypnotisør. Det er så simpelt og samtidig en kunst. Perspektiverne er utroligt mange – jeg glæder mig til at undersøge dem alle sammen – og finde med plads med det jeg har lært. Isabel / Lærer

Uddannelsen har fungeret som bindeled til at aktivere en helt unik værktøjskasse, samtidig med at vi som kursister er blevet forstærket i troen på at vi er dygtige hypnotisører. Jeg er både stolt og ærefrygtig over at have adgang til så kraftfuld et værktøj, som kommer til at hjælpe virkeligt mange mennesker, fra min side. Min familie som jeg ikke har set i 8 dage, får en frisk og forbedret udgave af mig hjem. Jeg bliver aldrig den samme igen – på den gode måde. Gode nærværende undervisere.

Hypnose er et mangefaciliteret stykke værktøj, der kan anvendes til alt det, hypnotisøren evner. Jeg kan bestemt hypnotiseres. 🙂 Godt samarbejde mellem Allan og Jacob. Positiv og anderledes stemning. Tryghed til at man tør øve sig og fejle. Alle kursister bliver set/hørt. God undervisningsbog. Jeg kan anvende hypnose med det samme og vil integrere deti min praksis som et naturligt element.

Med denne uddannelse får du et spændende redskab til at komme langt med terapi og få løst problemer ved “roden”. Istedet for at symptombehandle over lange perioder ex. et helt liv. Det at hypnotisøren arbejder udenom den kritiske sans gør at de mest fantastiske resultater opnås.

Jeg sætter stor pris på den humor og lethed i bringer i spil, sammen med jeres tydeligt store kompetancer indenfor branchen/faget. Jeg glæder mig til at det store og spændende arbejde der venter forude, med at udvikle mig som hypnotisør/hypnoterapeut, få erfaring og gøre det til min levevej. Ser store muligheder og finder glæde ved tanken om at kunne hjælpe andre (og mig selv) til større livesglæde.

Mine forventninger til uddannelsen som både hypnotisør og hypnoterapeut er blevet indfriet til fulde. Den spænding og måske lidt kritiske undren over området og de muligheder der er, er helt og aldeles blevet afløst af begejstring og forundring over hvad man kan hjælpe andre med. Som uddannet coach har jeg været opmærksom på, hvordan og i hvilke sammenhænge jag kan implementere og supplere med mine nye værktøjer i coaching. Det har jeg nu et helt klart billede af. Jeg har også opdaget nye områder som jeg uden tvivl fremover vil tage op og arbejde med. Tak for en super uddannelse og muligheden for at lære jer at kende.