...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnoterapi Uddannelse

I mere end 25 år har vi udbudt fag uddannelse indenfor hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi. Uddannet flere end 750 hypnoterapeuter i hypnoterapi.

Du vil her lære hvordan du bruger redskabet til de dybe niveauer af hypnose, hvor forandring er en hel del nemmere at udføre for både dig som behandler og klienten. 

Din garanti er instruktører der har arbejdet med alle former for hypnose, hypnoanalyse og hypnoterapi.

Hypnoterapi uddannelse
Hypnoterapi uddannelse

Hvem kan tage hypnoterapi uddannelsen?

Det er en åben fag uddannelse, så alle kan deltage på forløbet uanset baggrund. Vi starter helt fra bunden, da det vigtigste er at lære hvordan man genkender trance tilstanden og tester for trance dybde. Derefter bliver der undervejs bygget på med de mere avancerede teknikker til forandring.

Så uanset din baggrund og hvilke kompetencer du allerede besidder, så vil denne hypnoterapi del kunne gøre at du kan etablere dig som selvstændig indenfor hypnoterapeutisk behandling, med hypnose analyse og hypnoterapi som redskaber. 

Det kan også være du allerede har lært noget hypnose, men ønsker at kunne udføre det med endnu mere selvsikkerhed og kende de teknikker som giver en dyb trance, hvor det er endnu hurtigere at hjælpe en klient i deres proces og mål.

Hvad er Hypnoterapi?

Hypnoterapi er når du bruger terapeutiske redskaber, mens klienten er i hypnose. Faktisk kan du ikke bruge hypnoterapi uden hypnoanalyse som er en teknik til at afdække fortrængt materiale i bevidstheden som ofte er skjult (beskyttet) for det bevidste sind.

Med hypnoterapi kan du accelerere et terapeutisk behandlingsforløb og mange uddannede terapeuter oplever hypnose, som the “missing link” i behandlingen. Der hvor man kan komme ned til dybere liggende følelser og blokeringer som klienten har skabt for at beskytte sig selv mod lignende oplevelser i fremtiden. Desværre, så er de gamle sikkerhedssystemer ikke gavnlige for klienten i daglig dagen. Så derfor giver det god mening, at kunne afmontere dem og samtidig give klienten den manglende indsigt de ikke havde på det tidspunkt problemet opstod.

Det kan lade sig gøre med Hypnoterapi, i og med at sindet bevæger sig i tid og hypnose kan skabe en skarp nok fokus i klienten, så de ikke evaluerer på nyere erfaring imens problemet løses. Det giver en helt unik mulighed for den som arbejder med hypnoterapi for at løse problemet, med det erfaringsniveau som hjernen havde på det tidspunkt (som ofte er nemmere) end at løse det i et voksent udviklet sind der efterrationaliserer. 

Tilbagemeldinger fra tidligere elever

“Jeg fik dit kursus anbefalet af en psykolog på Dansk Selskab for Klinisk Hypnose. Jeg er helt enig med hende i, det er et super godt kursus.”

Mine forventninger blev indfriet, så jeg idag faktisk føler mig i stand til at nedsætte mig som privat praktiserende ved siden af mit job. Fik virkelig meget med i forhold til troen på at den del kan lykkes – have jeg ikke forventet.

Jeg forventede og ønskede mig et struktureret og teknisk stærkt uddannelsesforløb i hypnose, hvilket er fuldt opfyldt 100% Det er en gave, at uddannelsen og metoder/modeller er struktureret omkring “Schweizer-kniven”, hvor det står “kniv-skarp”, at samme teknikker og værktøjer bruges i alle hypnoser. At der har været givet tryghed i “At det er dét her i skal koncentrere jer om at kunne og dét, det handler om (og ikke alt muligt andet) og at det er træning herfra. Det bedste og mest afgørende kursus jeg nogensinde har været på!!! (psykolog gennem 18 år, har været på MANGE uddannelser og kurser!!!) Fantastisk dygtighed fra både Jacob og Allan (vigtig dynamik) God/super formidling, klogskab, menneskelighed og humor. Skønt med budskab og udlevelse af nedtoning af EGO’er. PERFEKT 🙂