...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnose uddannelse

Vil du lære at mestre et redskab til at skabe positive forandringer i andre menneskers liv? Vores hypnoseuddannelse er skræddersyet til dig, der ønsker at mestre hypnosens kunst og hjælpe andre mennesker. Uanset om du er nybegynder eller allerede har en grunduddannelse, tilbyder vi et dybdegående kursus, der dækker alle aspekter af hypnose. Vores erfarne instruktører, ledet af Jacob Strachotta, vil guide dig gennem hvert trin og sikre, at du får det maksimale ud af din uddannelse.

hypnotisør kursus

To hold tilbage i 2024,  6-13 Oktober og 3-10 November.

Pris 27995,- (mulighed for at betale i rater, brug kontakt formular hvis du ønsker det)

Early bird rabat på 2000,- ved tilmelding mindst 2 mdr. før uddannelsensstart. 

Hvem er hypnoseuddannelsen til?

Hypnoseuddannelsen er for dig, der drømmer om at blive uddannet hypnotisør og hypnoterapeut. Med et intensivt otte-dages kursus lærer du at hypnotisere ned i de dybeste tilstande, så du kan skabe positive forandringer for andre menneskers liv.

Som hypnotisør kan du behandle med hypnose, hypnoterapi og hypnoanalyse. Det er en hurtig måde til at hjælpe mennesker, der oplever psykologiske problemstillinger som angst, stress, søvnløshed og fobier. Problemstillinger, som har deres rødder i det ubevidste – og som derfor kan være svære at behandle, hvis ikke man når ned i de bevidsthedslag, hvor de “bor”. Som hypnotisør lærer du netop at nå ned til roden af problemet.

Uddannelsen er tilrettelagt for at give dig solid teoretisk viden om hypnose og praktiske færdigheder i at udføre hypnose. Alt sammen i trygge rammer og med holdundervisning, hvor vi gennemgår teori og laver øvelser for at afprøve det, I lærer. Vi kommer hinanden ved og spiser morgenmad og frokost sammen, som er inkluderet i prisen. Du lærer om grundprincipperne i hypnose og avancerede teknikker på et hold af max 14 deltagere. Kom og vær med!

Det siger tidligere kursister

Wow! Sikken en intensiv og lærerig uddannelse. En øjenåbner fra start til slut, i trygge rammer. 
Kurset er gennemtænkt og perfekt struktureret med en god blanding af teori og praktiske øvelser. 
Jeg glæder mig til at bruge denne uddannelse i fremtiden, og hjælpe alle som må have brug for det. 
Tak til Jacob og alle med-kursister som var med til at gøre alle dagene lærerige på en rar måde. 

Fag uddannelsens effekt forklaret af Jacob Strachotta

Et intensivt kursus

Hypnoseuddannelsen er et fagligt kursus, som varer otte sammenhængende dage. Vi har koncentreret den sådan, fordi vi har erfaret, at det er den bedste måde at undervise nye hypnotisører. I undervisningen bruger vi hypnose til at få adgang til en dybere indlæring i dig, og på de otte dage kommer vi omkring det hele. Fra selv at blive behandlet til teori og til at afprøve teknikkerne på andre. På den måde kan du bagefter gå ud og føle dig tryg ved at bruge redskaberne, så du kan hypnotisere folk ned til de dybeste tilstande.

Hypnose uddannelsens pris

Det koster 27.995,- at deltage i faguddannelsen som hypnotisør og hypnoterapeut. Der er begrænsede pladser, så vi anbefaler generelt, at du tilmelder dig i god tid. For at reservere en plads kan du indbetale et depositum på 2000,-. Hvis du reserverer en plads senest to måneder, inden kurset begynder, sparer du de 2000,-, som du lægger i depositum. Restbeløbet faktureres ca. en måned før kursusstart.

Hypnose uddannelse online og fysisk

Vores hypnose uddannelse foregår som et externat. Det betyder, at al undervising foregår i dagstimerne på DanHostel Svendborg på Fyn eller på Comwell i Roskilde. Morgenmad og frokost er inkluderet i prisen, og kursussteder ligger i smukke omgivelser.

Udover den daglige undervisning, hvor vi mødes, får du også adgang til mere end 12 online hypnosekurser, der er produceret af Jacob Strachotta. Undervisningsmaterialet er normeret til ca. 280 timers ekstra undervisning, du har adgang til lige efter den fysiske undervisning.

Alt i en hypnose uddannelse

- Også for dig som allerede har en grunduddannelse

Vores hypnose uddannelse giver dig adgang til Danmarks største forum for professionelle hypnotisører og hypnoterapeuter. Her kan du netværke med kolleger, udveksle erfaringer og fortsætte din faglige udvikling. Desuden får du 1 års fri adgang til den mest downloadede Hypnose App HelloMind, så du kan fortsætte med at øve og forbedre dine færdigheder.

Vi tilbyder også international certificering, som giver dig mulighed for at praktisere hypnose professionelt over hele verden. Vores uddannelsesportal giver dig livslang adgang til ressourcer og opdateringer, så du altid kan holde dig ajour med de nyeste teknikker og trends inden for hypnose.

Praktisk information om hypnose uddannelsen

 • Der er max 14 pladser ledige på hvert hold, så tidlig tilmelding anbefales.
 • Faguddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut koster kr. 27995,- 
 • Early bird rabat er 2000,- ved tilmelding mindst 2 måneder før uddannelsen starter.
 • Når du har betalt depositum på kr. 2.000,- er du tilmeldt, og garanteret en plads på kurset.
 • Inklusiv International Certificering, medlemskab af vores online uddannelsesportal.
 • Du bliver tilmeldt Danmarks største forum for professionelle hypnotisører og hypnoterapeuter, hvor du kan netværke med kollegaer.
 • Inkluderet i faguddannelsen er en online kursus pakke med 12 online hypnosekurser som er konstrueret af Jacob StrachottaDe er normeret ca. 280 timers ekstra undervisning indenfor hypnose, samt videoklip som du altid vil have adgang til. Online undervisningen er tilgængelig straks efter klasseundervisningen.
 • Du får 1 års fri adgang til den mest downloadede Hypnose App HelloMind.
 • Faguddannelsen er externat med morgenmad og frokost som er inkluderet i prisen.
 • Du modtager straks efter din betaling en kvittering og email med praktiske informationer.
 • Hypnose Uddannelsen gennemføres på DanHostel Svendborg som ligger på fyn. Smukke omgivelser og tæt ved vandet.

På uddannelsen lærer du blandt andet hvordan man gør dette:

 • Vi sender faktura på restbeløb ca. en måned før faguddannelsen starter. 
 • Du er altid velkommen til at ringe på vores uddannelsestelefon : 41101111, såfremt du har spørgsmål.
NB: Vi fraråder deltagelse på uddannelsen, såfremt du lider eller har lidt af Skizofreni, Psykoser eller er Psykotisk. I tvivlstilfælde kan du altid kontakte os.

Mange års erfaring - som set på TV