...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnose Uddannelse Marts

hypnose kursus

DATO

Hypnotisør og Hypnoterapeut

Så gennemførte vi den første hypnoseuddannelse for 2018. Det blev gjort på vores nye sted, Institut for Avanceret Hypnose på Ærø som har den helt perfekte beliggenhed til hypnose. 5 meter fra vandet, fuld indkvartering og forplejning. Godt nok, var der en af dagene sibirisk kulde, som gjorde at vi måtte have en ekstra 9 KW varmeblæser på for at få varmen op, men alle tog det med godt humør. Tillykke til alle på holdet.

Tilbagemelding:

Det er første gang, at jeg oplever, at ALT på en uddannelse har været relevant og interessant. Jacob og Allan formåede at formidle materialet i en form, omfang og med et engagement og med humor og varme, så alt er blevet hørt og reflekteret over. Jeg er særdeles tilfreds og taknemmelig, og glæder mig til nu at komme ud og bruge værktøjerne i værktøjskassen. Tak!

Læs alle vores tilbagemeldinger her.
Næste forløb

Det var et utroligt godt forløb og jeg glæder mig allerede til den næste faguddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut som starter 3 Juni. Vi har få pladser så hurtig tilmelding er nødvendig hvis du vil sikre dig en plads.

Øjenbryn

Nu er der nogle der siger mine øjenbryn er kraftige og det er åbenbart så tydeligt, at alle på holdet fik nogle. Tak til Thomas for den photoshoppede udgave 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder