...

Hypnose og hudproblemer

DATO

HelloMind har to sessioner der kan hjælpe på Atopisk Eksem (Børneeksem). Hvor der bliver brugt selvhypnose til hudproblemer. Testet af Århus Universitets Hospital med succes.

Selvhypnose mod Eksem

For omkring 2 år siden, indledte vi et forsøg hvor HelloMind skulle bruges i et forsøg der skulle teste om vores selvhypnose sessioner kunne bruges til Atopisk Eksem (børneeksem, voksne kan også have det). Der er flere end 300.000 i Danmark der lider af det, så det er bestemt et område der er værd at kigge på. Forsøget blev til i samarbejde med Århus Universitets Hospital og er støttet af et af Innovationsfondens projekter.

Konference i Madrid

Den 9 Oktober 2019, vil Overlæge Christian Vestergaard fremlægge de signifikante resulater som kom ud af forsøget på en konference for Dermatologi i Madrid. Det bliver super spændende. Vi er taknemmelige og glade for at have deltaget i forsøget, der viste at selvhypnose gennem HelloMind mod Atopisk Eksem virker.

Self-Hypnosis through information technology reduces the use of topical therapy in atopic dermatitis to control itch (Hype-IT Study)

Hvordan kan jeg komme igang?

Du kan hente hellomind appen her og prøve den af helt gratis. Søg på hudproblemer og du finder vores to episoder der kan hjælpe dig. Det er lidt som at lytte til en lydbog. Der er ikke noget arbejde med det, andet end du bruger lidt tid på det og så får du en ordentlig gang afslapning med oveni.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder