...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnose mod kløe fra eksem

DATO

Der er blevet udvalg 30-40 forsøgspersoner, som inden påske blev evalueret inden forsøget startede for at sikre at de led af atopisk eksem. Forsøget skal køre frem til sommerferien. Såfremt forsøget viser en høj grad af success, vil det danne basis for et endnu større forsøg.

Kan man fjerne kløe med en hypnose app?

Det er lige hvad Århus universitetshospital og HelloMind er gået igang med at undersøge. 

Tidligere internationale forsøg viser mulighedheden for at påvirke fysiologiske processer ved hjælp af hypnose.

På denne baggrund har HelloMind udviklet et specielt selvhypnose program der skal fjerne kløe ved atopisk eksem. Et pilot projekt der skal afdække effekten af denne form for behandling.

Jacob Strachotta har skrevet og indtalt hypnose sessionerne.

Atopisk Eksem

Der er blevet udvalg 30-40 forsøgspersoner, som inden påske blev evalueret inden forsøget startede for at sikre at de led af atopisk eksem.

Forsøget skal køre frem til sommerferien. Såfremt forsøget viser en høj grad af success, vil det danne basis for et endnu større forsøg.

Fordele

Med en app er det muligt, at lave ekstremt store forsøg, på en mere enkel måde.

Samtidig er digital Health noget som er på vej frem, da det kan distribueres til mange mennesker på meget kort tid. Samtidig vil det kunne give lindring på det tidspunkt problemet opstår.

Selvbehandling vinder mere og mere frem, og er noget som giver mening i en dynamisk verden, hvor vi tager mere og mere ansvar for vores eget helbred.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder