...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hypnose for hjerneskadede

DATO

Forsøgspersonerne var i stand til at huske meget mere, da de sad overfor en neuropsykolog. Hvilket de ikke burde være istand til, når de har en skadet hjerne. Der deltog ialt 68 personer, der havde fået en hjerneskade – enten ved en blodprop i hjernen eller ved slag mod hovedet. Fælles var, at deres hukommelse havde taget skade

Forsøget med hjerneskade

Der er blevet gennemført forsøg med hypnose og hjerneskadede personer. En af forskerne bag, Jonas Lindeløv har forsket i at hypnotisere test personerne tilbage til det tidspunkt, hvor deres hjerne fungerede normalt, altså inden hjerneskaden. På den måde er hjernen, nødt til at arbejde med de synaptiske processer som hører til de områder, som kan være blevet “chokeret” af hjerneskaden.
Hukommelsen

Forsøgspersonerne var i stand til at huske meget mere, da de sad overfor en neuropsykolog. Hvilket de ikke burde være istand til, når de har en skadet hjerne. Der deltog ialt 68 personer, der havde fået en hjerneskade – enten ved en blodprop i hjernen eller ved slag mod hovedet. Fælles var, at deres hukommelse havde taget skade.
DR Hypnose Hjerneskadede

DR skrev og viste en udsendelse om det, og du kan finde henvisningerne nedenfor.

Hvor kan man prøve det?

Psykolog Ane Beck udfører denne form for hypnose.

Jeg udfører som en af de eneste i Danmark hypnose med det formål at bedre den kognitive funktion og har gode erfaringer. Jeg har en baggrund som faglig konsulent på det tidligere Videnscenter for Hjerneskade og neuropsykolog bl.a. på Vejlefjord Neurorehabilitering, så du er garanteret en fagperson med solid viden både om hjernen og hypnose.

Ane Beck er uddannet i hypnose og hypnoterapi ved Institut for Avanceret Hypnose.

Det er fantastisk, at se alle de områder hvor hypnose kan bruges til at hjælpe mennesker til et bedre liv.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder