...

Hypnose Fag uddannelse Juni

DATO

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak. Mik Bechmann // Stresscoach

Fantastisk forenkling

Så har vi lige gennemført den anden hypnoseuddannelse for 2018. Det blev gjort på vores nye sted, Institut for Avanceret Hypnose på Ærø som har den helt perfekte beliggenhed til hypnose. 5 meter fra vandet, fuld indkvartering og forplejning. Denne gang var der lækkert varmt udenfor, som der sikkert også vil være i September, hvor vi gennemfører den næste hypnose faguddannelse. Hvis du skal nå, at sikre dig en plads, er det en god ide at booke nu – klik her for at booke dig ind på den næste hypnose faguddannelse.

Tilbagemelding: 

Jeg oplevede en god sammenhæng med det jeg vidste i forvejen, men med en fantastisk forenkling i forståelsen af sindet, der indgyder håb om motivation for mig, som behandler, men også for mine klienter, da selv svære og tunge emner kan forandres.

Carsten Jørgensen // Kognitiv terapeut

Jeg forestillede mig en uhøjtidelig praktisk tilgang. Mine forventninger blev til fulde indfriet. Jeg føler mig mere klar til rollen som hypnoterapeut end jeg forventede. Jeg er taknemmelig og spændt på at møde verden med alle de nye indsigter og værktøjer jeg har fået. Af hjertet tak.

Mik Bechmann // Stresscoach

Læs alle vores tilbagemeldinger her.

Næste hypnose forløb

Det var et utroligt godt forløb og jeg glæder mig allerede til den næste faguddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut som starter 23 September. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder