...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

HelloMind og Healthtech i Paris

DATO

HelloMind finalist i Paris. HelloMind og founder Ditte Strachotta var blevet udvalgt ud af 363 kvindelige tech-entreprenører fra hele Europa til at komme og præsentere i finalen

Starther og Healthtech

Er Europas største konference for kvindelige entreprenører. Og for en måned siden, deltog vi som finalister i deres årlige Starther award ceremoni.

HelloMind og founder Ditte Strachotta var blevet udvalgt ud af 363 kvindelige tech-entreprenører fra hele Europa til at komme og præsentere i finalen.

Kun 10 tech firmaer var blevet udvalgt fra hele Europa til finalen.

Fransk Minister

Den Franske minister for Innovation og Tech

Ditte fik sig en god snak med den franske minister for innovation og tech, der hurtigt inviterede HelloMind til et af Frankrings største tech miljøer for progressiv udvikling og inkubator.

De har et spændende sted som hedder station-F og er verdens største startup campus. Der er Healthtech, Fintech, foodtech og alle slags x-tech man kan forestille sig.

HelloMind baserer sig på over 25 års erfaring med det praktiske arbejde indenfor hypnose og praktisk psykologi, og der er mange udfordringer der kan og skal løses gennem healthtech. Så HelloMind var oplagt inden for det mentale/emotionelle område.

Effekten

Vinderen denne gang blev en virksomhed er havde opfundet en blodprøve metode til at se om kræft patienter kunne tåle den type kemo der var planlagt til dem. En virkelig værdig vinder.

Og igen, som stolt repræsentant for Danmark og det, at vi kunne vise vi arbejder med nogle af de svære problemstillinger indenfor health og tech var en fornøjelse.

Der blev netværket, og skabt kontakter som altid, hvilket gør at HelloMind og Institut for Avanceret Hypnose altid har fingeren på pulsen i forhold til det sidste nye. Vi fortsætter og er allerede i kontakt med flere forskellige som har fået øje på de gode resultater og egenskaber der er i hypnose og HelloMind.

Du kan downloade HelloMind her gratis og der er 3 dages fuld gratis adgang for nye brugere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder