...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

HelloMind Mental Illness i New Orleans

DATO

vi blev finalister i en konkurrence udstedt af Japans 2 største pharma, Otzuka. Vi blev inviteret til New Orleans for at fortælle hvorfor og hvordan HelloMind er så effektiv indenfor det psykologiske område .

HelloMind i NewOrleans

16. september 2017, New Orleans USA:
HelloMind ønsker at skubbe til udviklingen af digitale services, som kan bruges til at forbedre mentalt velvære.

Derfor har vi sendt Jacob Strachotta ud i verden for at fortælle om vores app.

Her står han på en scenen i New Orleans. Han har talt om HelloMind foran en fuld sal til Psych Congress 2017. Temaet var “Disrupting Mental Illness”.

I Finalen

Jeg er en af stifterne bag hypnose appen HelloMind, som er en app med over 250 forskellige hypnose sessioner, der kan hjælpe med mange almindelige psykologiske problemstillinger, såsom usikkerhed, dårlige vaner, angst, kærestesorger, fobier og styrke motivation indenfor mange områder.

Den er udgivet på både dansk og engelsk.

Så det var en fantastisk mulighed, da vi blev finalister i en konkurrence udstedt af Japans 2 største pharma, Otzuka. Vi blev inviteret til New Orleans for at fortælle hvorfor og hvordan HelloMind er så effektiv indenfor det psykologiske område . Jeg har altid ønsket mig at komme til New Orleans for musikken og maden. Så, at jeg nu havde en mulighed for at opleve det, samtidig med at jeg kunne fortælle om hvor godt et værktøj HelloMind er til at hjælpe på mentale problemstillinger var perfekt.

Der var også mange interessante foredrag omkring sindet, hjernens opbygning og nye metoder. Altsammen noget som vi integrerer i vores daglige arbejde med hypnose.

Vinderen

Vi vandt ikke denne gang, det gjorde MelonHealth som også er super dygtige med det de laver.

Men bare det, at være med helt fremme i opløbet gjorde, at der blev lagt mærke til HelloMind og vi fik nogle super gode kontakter, som vi er i dialog med nu.

Når det gælder Mental Health så er vi alle vindere, når det vi laver kan hjælpe dem som har brug for det.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder