...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Hellomind – bedste app mod angst 2017

DATO

HelloMind er igen blevet kåret som en af de bedste apps mod angst, uro og nervøsitet. Hellomind er tilgængelig 24/7 alle årets dage. Du kan bruge den morgen, middag eller aften – flere gange om dagen, hvis du har brug for det. Den er både på dansk og på engelsk.

Bedste app mod angst

HelloMind er igen blevet kåret som en af de bedste apps mod angst, uro og nervøsitet.

HelloMind kan hjælpe dig med at få mere ud af dit liv uanset dit udgangspunkt. Der vil altid være noget du kan arbejde med. Du har mulighed for at bearbejde et problem eller en konflikt som du går med. Det kan også være du vil motivere dig selv til en forandring i dit liv, eller gøre noget som du allerede gør – bare bedre.

Hellomind er tilgængelig 24/7 alle årets dage. Du kan bruge den morgen, middag eller aften – flere gange om dagen, hvis du har brug for det. Den er både på dansk og på engelsk.

Hypnose

HelloMind bruger hypnose til at hjælpe dig ind i en bevidsthedstilstand, hvor du meget nemmere og hurtigere kan forandre tidligere indlærte vaner.

Dine gamle uhensigtmæssige forbindelser i sindet bliver masseret væk, og nye gavnlige forbindelser bliver dannet. Det hele sker mens du slapper af og nyder et øjebliks pause for dig selv.

Der er sessioner som varer 5 min, 25 min og op til 40 minutter. Du vælger selv, hvor dybt du vil gå og hvad du vil forandre, hvilket nok er grunden til at HelloMind er kåret som en af de bedste apps mod angst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder