...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Forandring med Hypnose

DATO

Der er helt basalt tre grundlæggende tilstande et menneske kan befinde sig i – Vågen, Søvn og tilstanden midt i mellem som vi kender som Hypnose (passiv hypnose er meditation/mindfulness)

Forandring

Mange mennesker oplever på forskellige tidspunkter i deres liv, at de ønsker en forandring.

Der kan være fordele ved både interne og eksterne forandringer.

De påvirker gensidigt hinanden og kan modarbejde eller understøtte hinanden.

Forandring er nødvendigt, hvis man føler at noget er gået i stå, eller man vil væk fra noget eller hen til noget. Det er ret simpelt i sin natur.

Men, nogle gange kan vi ubevidst modarbejde forandring, fordi forandring kræver ENERGI. Det kræver mental eller følelsesmæssig energi at flytte sig.

Energi

Hjernen ønsker ikke at bruge for meget energi. Heller ikke kroppen for den sags skyld.

Det hele er opbygget til at være energikonserverende, altså at holde på energien. Men, der er forskel på hvor meget energi du skal bruge i de forskellige tilstande som din krop kan være i.

Der er helt basalt tre grundlæggende tilstande et menneske kan befinde sig i – Vågen, Søvn og tilstanden midt i mellem som vi kender som Hypnose (passiv hypnose er meditation/mindfulness). I hypnose tilstanden, er det muligt at bruge mindre energi til at opnå større forandringer og på kortere tid. Hvordan det? Tænker du måske. Jo, når du befinder dig i mellemtilstanden, så er der en del af de energikrævende systemer på lavere “blus”.

Det gør at du kan skrue op for det som du godt vil sætte fokus på i dit liv, UDEN at bruge sammenlagt mere energi end i vågen tilstand. Så ændringer er meget lettere og hurtigere at gennemføre, da de ikke bliver analyseret og rationaliseret nær så meget.

Lær mere om hypnose

Kunne du tænke dig at opleve dette lige nu, så kan du downloade HelloMind App’en som er på både IOS og Appstore, hvor du straks kan høre en gratis session og opleve denne spændende tilstand.

Måske du har mere brug for en personlig behandling, hvilket du kan booke direkte på denne side.

Hvis du gerne vil uddanne dig til hypnotisør og hypnoterapeut, så se hvornår vi gennemfører de næste faguddannelser her på siden.

Der vil du lære at bringe andre mennesker ind i denne fascinerende og meget brugbare tilstand til menneskelig forandring og personlig udvikling.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder