...

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Institut for Avanceret Hypnose
Jacob Strachotta

Erfaringer Hypnose Uddannelse

DATO

De seneste tilbagemeldinger på hypnose Faguddannelsen. Det er mere end blot et kursus i hypnose.

Der findes mange forskellige kurser i hypnose, men hvor vi i de sidste 20 år, har gjort en ære i at give en følelsesmæssig indlæring og undervisning på højt fagligt niveau.

Skriv endelig hvis du har spørgsmål. Du kan booke din plads til efteråret, og åbne for en ny del af dit liv.

Her er de seneste tilbagemeldinger fra faguddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut.

For mig har uddannelsen været utrolig inspirerende og givet mig mange nye perspektiver og værktøjer at anvende i mit faglige virke. Uddannelsen er foregået i meget behagelige rammer, og undervisnerne har været meget indlevende i deres undervisning.

Kasper Lau

Jeg havde en skepsis i forhold til om at det kunne nåes på 8 dage – Denne er gjort til skamme. Ideen om at implementere et kompliceret stof på en måde så det bliver praktisk anvendelig er opnået til fulde. Jeg har en positiv oplevelse af uddannelse og føler mig klædt rigtigt godt på, så jeg kan gå ud og praktisere på en kvalitativ måde.

Johnny Kristensen

Mine forventninger er indfriet med en positiv følelse. Oplevede at jeg blev ført trygt igennem. Blev holdt i hånden og fik positive suggestioner konstant.

Tina Fredensborg

Jeg er glad for at jeg gav mig selv denne gave, da jeg nu har en værktøjskasse med mig som jeg kan bruge i hverdagen, til mig selv og min udvikling – men også dem omkring mig. Det har været legende let og afslappende. Lærerigt og for første gang i mit liv oplevede jeg at blive suget ind i begivenhederne uden at tænke på tid og tingene/opgaverne udenfor det rum jeg var i lige nu. Det er nyt og dejligt – TAK.

Gyde Carstensen

Glad for at få mulighed for at tilbyde mig / stille mig til rådighed for det andre ønsker at arbejde med og have poserfulde teknikker der enkelt kan frisætte spændinger, problemer osv. Ser positivt på mine muligheder for at arbejde professionelt med hypnose og at det vil gøre mig mere glad og tilfreds i mit liv.

Tine Adrian

Meget positivt livssyn – alle facetter af livet! Tak for jeres måde at give os undervisning på Jacob og Allan.

Oplevede gode input ved øvelserne – gav rigtigt godt. Mine forventninger blev indfriet. Utroligt levende og inspirerende. Følelsen af at være på rette vej. Det er muligt.

Det er en oplevelse jeg vil have med mig gennem livet

tak

//Tina

De mange historier var underholdende og medvirkende til , at undervisningen aldrig blev kedelig.

Tak for en rigtig god uge – jeg er simpelthen så klar på at arbejde videre

//Ane

Mine forventninger blev klart indfriet. Det var en hård uge, men det værd. Alt sammen foregik i trygge rammer og med kompetente instruktører.

//Leif

Det har været en god uddannelse. I har begge været gode undervisere – Indlevende, sjove, seriøse og jeg føler i har lært mig meget på de dage (af det svære stof). Jeg vil anbefale jer videre frem.

//Vibeke

Du er en fantastisk levende og inspirerende underviser og det er allan også.

//Bente

En helt særlig oplevelse af tilegnelse af et stort område på en behagelig og dygtig tilrettelagt og udført afstressende måde.

Jacob og Allan er eminente undervisere og vejledere. Jeg har ikke før – på mange andre kurser jeg har deltaget i oplevet så dygtige formidlere.

//Kurt

Mine forventninger til kurset er fuldt indfriet. Opbygningen af forløbet har været perfekt. I har været et godt mix af undervisere – meget kompetente, krydret med god humor.

Jeg har tidligere brugt mindfullness i behandling – men synes jeg manglede redskaber, der kan gå på et dybere niveau. Det har jeg fået nu.

//Dorte

Det har været en fantastisk inspirerende uge med mange positive indtryk og instruktørernes humoristiske tilgang.

//Ronny

Læs alle vore referencer, tilbagemeldinger og evalueringer fra Hypnose uddannelsen i menuen ovenfor.

Meget inspirerende, meget nytænkning. Har været meget glad for at have jer to som undervisere, i er bare på hele tiden og meget positive over for alle. I glemmer ingen på holdet og har alle med. I er ikke bange for at svare på spørgsmål og svare meget kort og kontant, og er tilbage til emnet hurtigt igen. Mine forventninger er fint indfriet og meget til.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder