...

Eksamensangst

Hvis du er bange for eksamen eller at gå til eksamen, så kaldes det eksamensangst. Det er en meget almindelig form for angst, der er beslægtet med præstationsangst eller det at være i centrum. Hvor alles øjne kigger på en, eller man føler man kan blive udsat for kritik.

eksamensangst

Kan hypnose fjerne eksamensangst?

Hypnose er rigtigt godt til at finde den underliggende årsag til eksamensangst. Hvorfor angsten er opstået. Man er ikke født med eksamensangst, men undervejs i livet har man måske oplevet situationer som har påvirket en i en sådan grad at det har givet et varigt indtryk. Ofte, har man været i en situation hvor man var uforberedt på det som blev spurgt om, følte sig udsat eller blev udsat for unødig kritik. Her er hypnose godt til at finde ud af de sammenhænge der i sin tid skabte grundlaget for eksamensangsten. 

Kan man helt kurere angst for eksamen?

Ja, man kan helt behandle eksamensangst, så du igen kan gå til eksamen og føle dig rolig og selvsikker. Ved hypnose behandlingen “afhypnotiseres” de ubehagelige følelser som ligger gemt i dit underbevidste og du vil bagefter opleve, at angst følelsen ikke dukker op i eksamenssituationen. Man kan stadig godt have lidt normal nervøsitet fordi du er spændt på forløbet og hvordan det kommer til at gå. Men, det er helt normalt og i så en lille grad, at det kun hjælper til at holde dig skærpet og klar. Du vil føle at du kan koncentrere dig i eksamenssituationen og har let ved at få adgang til det du har lært som ligger i din hukommelse.

Hvad kan man gøre for at dæmpe angst?

Der er mange øvelser man kan lave for at dæmpe eksamensangsten. Man kan arbejde med sin vejtrækning, man kan udfordre sig selv i de angstfyldte situationer og lære at håndtere dem eller man kan meditere. Men, hvis man gerne vil angsten helt til livs og ikke skulle bruge tankekraft i det daglige på at undertrykke angsten eller arbejde med den, så er hypnosebehandling en rigtigt god metode til at skabe frihed i situationen. 

Hvor hurtigt virker hypnose mod eksamensangst?

En hypnosebehandling varer ca. 1 time. Når årsagen til eksamensangsten er fundet og problemet løst, så er varigheden af hypnosens effekt for altid. Det er individuelt hvor mange hypnose behandlinger man skal have for at få bearbejdet angst problemet. Det kan være et sted mellem 1-3 behandlinger som det mest normale.

Eksamensangst hjælp

Hypnose mod eksamensangst er en meget behagelig måde at løse problemet. En følelse af at slappe af og være koncentreret på en gang. Du vil få alt forklaret inden behandlingen, og efter behandlingen vil vi også snakke om de erfaringer du havde. Den bedste hjælp til angst for eksamen, er at få fjernet angsten – så behøver du ikke tænke på at håndtere angsten mens du er til eksamen. Du vil føle dig fri til at udføre din præsentation og kan levere et flot resultat. På den måde får du ikke en karakter som er lavere end den du egentlig kunne have opnået hvis du ikke havde haft eksamensangst.

Eksamensangst kursus?

Du kan godt kalde hypnos behandling for eksamensskræk et kursus. I så fald er det et meget kort kursus, med langvarig effekt. Det er ikke dit bevidste sind som skal uddannes. Det er ikke din manglende vilje som giver ubehag i eksamenssituationer. Det er en ubevidst reaktion som kommer pga. et tidligere indlært mønster der har en dårlig følelse koblet på. Det er den dårlige følelse, som bliver afkoblet i en hypnose behandling. Derefter er det meget nemmere at gå til eksamen, holde foredrag, taler eller være på overfor andre mennesker. Både dem man kender og totalt fremmede.

Eksamensangst app

Desværre er hypnose behandling mod eksamensangst ikke gratis. Men, hvis du har lyst til selv at arbejde med at behandle din angst for eksamen, så kan jeg anbefale appen HelloMind. Jeg har indtalt alle hypnoser på den, og du kan finde lige det område som du har brug for hjælp til. Der er endda tre dage gratis fuldt adgang til alle 350 sessioner i HelloMind biblioteket. Det fungerer ligesom en lydbog. Du tager hovedtelefoner på, vælger session og lytter. Hypnose appen er på dansk og har 4.5 stjerne i appstore. Du kan hente HelloMind her.

Hvis du heller vil have en personlig behandling, så kan du booke en tid til hypnose i min kalender nu. Den er i højre side.

Book tid til hypnose

Du kan se mine ledige tider til hypnosebehandling i kalenderen og booke med det samme. Klinik i Valby

november 2023
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3

Kontakt mig