...

Bedste Hypnose Uddannelse

DATO

Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt! //Birgitte Hasholt, Psykoterapeut

God hypnose uddannelse

Viden og grundighed

På November faguddannelser til hypnotisør og hypnoterapeut var der stor interesse. Vores hypnose hold er altid intensive og grundige. Det vigtigste for os er at hver enkelt studerende bliver en super dygtig hypnotisør og hypnoterapeut. Selvom man aldrig tidligere har beskæftiget sig med sindet, så kan man deltage. Det vigtigste er at du har interessen for at lære det at hypnotisere. Jeg lover dig, at du går fra uddannelsen som en forandret person både hvad angår viden, indsigt og ikke mindst håndelag.

Tilbagemelding: 

Oplevelsen af uddannelsen har været virkelig god. Der ligger viden, grundighed og ordentlighed bag materiale og undervisning, som gør, at jeg synes, det var den helt rigtige uddannelse at vælge. Den måde undervisningen er opbygget på har givet virkelig meget. Man mærker en udvikling i sig selv – stille og roligt frem mod målet, og det har æret en spændende proces.

Det er godt, at der er mere materiale at give sig i kast med efter de otte intensive dage. Det giver tryghed omkring den videre færd frem mod at blive god til stoffet. Opholdet på faguddannelsen har med andre ord været perfekt!

//Birgitte Hasholt, Psykoterapeut

Læs alle vores tilbagemeldinger her.

Næste hypnose forløb

Vi gennemfører hele tiden hypnose faguddannelser og det er godt at tilmelde sig i god tid for at sikre pladsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Flere
nyheder